EEN DAG WAAR TROTS EN VERBINDING CENTRAAL STONDEN

MEDISCH SPECTRUM TWENTE

FEESTELIJKE OPENING MST

Het Medisch Spectrum Twente, een topklinisch ziekenhuis gevestigd in Enschede, opende het nieuwe ziekenhuis en wij mochten de organisatie hiervan op ons nemen. Het doel van deze opening was om de verbinding tussen het MST, de stad en de omliggende gemeentes voelbaar te maken. Na het openingsmoment was er voor de genodigden en het publiek uit de hele regio gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere zorg in MST. Tijdens de zorgmarkt, die in de atria van MST was opgesteld, konden bezoekers de zorg van MST op een interactieve manier ervaren.

TIJD VOOR DE OFFICIËLE OPENING

Door percussionisten werden de mensen letterlijk opgetrommeld voor het gezamenlijke openingsmoment. Met de laatste slag van MST Beats vond de officiële opening plaats. Jakhals Erik Dijkstra was als gastheer aanwezig voor de spectaculaire openingsact die hij verzorgde. Confetti streamers zorgden voor het feestelijke tintje.

VERMAAK VOOR DE HELE STAD

Op het Koningsplein was er van alles te doen. Er waren diverse activiteiten in het thema: 'Traumazorg en Preventie'. Binnen was er een zorgmarkt waarbij de uitvoerende artsen uit verschillende vakgebieden zelf aanwezig waren. Zij stonden de gasten persoonlijk te woord om hun specialisme toe te lichten.


AAN IEDEREEN GEDACHT

De jeugd heeft de toekomst, dus ook voor hen was er van alles te doen. Er stonden springkussens, een ballonnenclown maakte leuke creaties, de ranja koe stond klaar om gemolken te worden en mensen konden zich laten schminken.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOU?

Leonie is onze ijverige Event Advisor met een flinke dosis humor. Leonie is bereid antwoord te geven op al je vragen en helpt je graag met de invulling van jouw Event. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEES DE BLOG VAN LEONIE

WILT U NIETS
MISSEN?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, of krijg een melding wanneer er weer een nieuwe case op onze website wordt geplaatst.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld