STRUINEN OVER EEN AUTHENTIEKE KERMIS

FAMILIEDAG AERONAMIC

FAMILIEDAG AERONAMIC

Met Aeronamic mochten wij wederom meedenken in de organisatie van een event dat voor blijvende impact moest zorgen bij alle genodigden. Ditmaal een feestelijke familiedag voor de medewerkers van Aeronamic en hun families. Een kijkje achter de schermen bij het bedrijf, binding, gezelligheid en plezier vormden deze dag de belangrijkste pijlers.

A GLIMPSE BEHIND THE CURTAIN

In de namiddag werden de gasten warm welkom geheten op een blauwe loper op het bedrijfsterrein in Almelo. Na ontvangst met een verse kop koffie/thee en een heuse ballonnenclown ging de informatieve rondleiding door het pand van start. De aanwezigen kregen de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen, een praatje te maken met de mensen van Aeronamic en men kon het aanbod bekijken.

ALS EEN KIND ZO BLIJ

Na de rondgang kwamen de gasten uit bij een heus kermisterrein, speciaal opgebouwd voor Aeronamic! Met activiteiten als een schiettent, een draaimolen, eendjes vangen, kop van jut, lachspiegels, een ballonnenclown en blik gooien werd een echt kermisgevoel los gemaakt. 

Een klassieke Kever Cabrio, omgebouwd tot een DJ booth, zorgde voor muzikaal randentertainment.

NOSTALGISCHE KERMISLEKKERNIJEN

Aan bijpassend eten en drinken ontbrak het deze dag niet. Onze eigen culinaire entertainers zorgden voor een foodbeleving middels live-cooking. Daarnaast werd het kermisthema verder aangekleed met typetje IJsco Ali, mierzoete suikerspinnen, vers gebakken poffertjes en een energieke smoothiebar.

Luit Olde Rikkert

HEB JE VRAGEN?

Luit, onze adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.