WERVINGSEVENT

WIN TOEKOMSTIG TALENT VOOR JOUW BEDRIJF

EEN WERVINGSEVENT BRENGT MEDEWERKERS MET ZICH MEE!

Een sollicitatiegesprek kan voor beide partijen spanning met zich mee brengen. Hierdoor is er een kans dat je tijdens een relatief kort moment niet een goed beeld krijgt van een persoon of organisatie. Waarom zou je niet voor de gehele groep één groot moment nemen om een duidelijk beeld van elkaar te krijgen in plaats van allemaal losse en korte momenten? 

Tijdens een wervingsevent kun je op uitnodiging, of via vrije inloop, een grote en selecte groep potentiële werknemers bereiken en werven. Op een informele wijze leer je dan de personen kennen die geïnteresseerd zijn in een vacature of jouw organisatie. Hierdoor kun je goed overzien wie goed bij jouw bedrijf past en wie niet.

MEER INFORMATIE NEEM CONTACT OP

Wervingsevent Thales | Event Creators
HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

HOE CREËER JE RENDEMENT MET EEN WERVINGSEVENT?

Door het inzetten van wervingsevents maak je kennis met jouw potentiële werknemers en andersom. Zo laat je potentiële werknemers op een ongedwongen manier kennismaken met jouw bedrijf. Je kunt het zien als een soort open dag, maar dan voor potentiële werknemers. Zij nemen een kijkje achter de gesloten deuren van jouw bedrijf. 

Het kost vaak veel tijd, geld en moeite om zelf op zoek te gaan naar de juiste specialist. Met ons communicatiemodel OnTrack bepalen wij de juiste momenten, de boodschap en het kanaal waarover deze boodschap uitgedragen wordt. Aan de hand van jouw bedrijfsdoelstellingen en doelgroepen creëren we samen een stevige campagne voor het evenement. 

Met een sterk evenement en een creatieve campagne realiseren we bewezen hoge opkomst voor jouw evenement! Zo loopt aanstormend talent jouw organisatie/bedrijf niet voorbij!

Team Event Creators | Luit
MEER WETEN OVER WERVINGSEVENTS OF EEN VRAAG?

Stel je vraag aan onze Event Advisors!

Elk wervingsevent is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten. Wij organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om jullie wervingsevenement te vieren. Samen met jou denken ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie wervingsevent. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld