MERKLANCERING

LIVE COMMUNICATIE IS DE BESTE VORM VAN COMMUNICATIE

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MERKLANCERING?

Wil je graag je merkbekendheid vergroten? Zet je nieuwe merk in de markt met een merklancering! Door het organiseren van een live evenement voor je merklancering prikkel je elk zintuig en dat is precies wat je nodig hebt om jouw identiteit te onderscheiden. 

Laat tijdens jouw merklancering je doelgroep, potentiële klanten en relaties je merk ervaren en verbind ze tegelijkertijd. Je wilt een ervaring en een blijvende herinnering achterlaten bij je doelgroep en wij helpen je daar graag mee. 


Merklancering | Event Creators
40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

Reiger Merklancering | Event Creators

HOE WORDT JOUW MERKLANCERING SUCCESVOL?

Wij gaan verder dan de verwachting, ook als het gaat om het lanceren van jouw merk. Event Creators organiseert niet alleen het live moment, wij denken met je mee hoe wij middels een doordachte strategie je merk in de markt kunnen zetten. Onze 40 vaste krachten zijn experts in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Door het vaststellen van je doelstellingen, het peilen van de wensen van je doelgroep en vaststellen van je identiteit, tillen wij je merk en merklancering naar een hoger niveau.

JOUW MERKLANCERING OPTIMAAL?
Luit is Event Advisor bij Event Creators. Hij staat klaar voor al je vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor uw event.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT APP OF BEL ONS!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld