LIVE COMMUNICATIE IS DE BESTE VORM VAN COMMUNICATIE

MERKLANCERING

Uw product- of merkbekendheid vergroten? Zet uw nieuwe product of merk in de markt met een merklancering! Een duidelijke identiteit en voldoende onderscheid met concurrenten zijn dan vereisten, maar hoe realiseert u dit? Organiseer een evenement voor uw merklancering! Live communicatie prikkelt elke zintuig en dat is precies wat er nodig is om identiteit en onderscheid te creëren. Laat uw doelgroep, potentiële klanten en relaties uw merk ervaren en verbind ze tegelijkertijd. Bij een merklancering wilt u een ervaring en een blijvende herinnering achterlaten bij de doelgroep, dit kan door middel van live communicatie en de kracht van Event Creators. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kom eens langs voor een gratis consult-gesprek.

Ja, ik wil gratis consult!

90% BEHAALT ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN

90% van onze klanten behaalt tijdens onze events hun zakelijke doelstellingen die vooraf zijn opgesteld.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Van uitnodigingstraject tot aftercare; alles nemen wij in eigen beheer. Voor een geslaagde merklancering.

7 CONTACTMOMENTEN

Wij hanteren de regel van 7 contactmomenten tussen u en de doelgroep om iets in beweging te zetten.

LIVE IS DE SLEUTEL

Event Creators heeft een jarenlange ervaring in het inzetten van live communicatie om het beste rendement te creëren voor merken en producten. Tijdens een merklancering wilt u graag veel informatie overbrengen op uw doelgroep, maar het moet geen éénrichtingsverkeer worden. Event Creators zorgt ervoor dat er middels live communicatie interactie optreedt tussen u als bedrijf/merk en uw doelgroep.

EVENT CREATORS CREËERT RENDEMENT

Wij gaan verder dan de verwachting, ook als het gaat om het lanceren van uw merk. Event Creators organiseert niet alleen het live moment, wij denken met u mee hoe wij middels een doordachte strategie uw merk in de markt kunnen zetten. Onze 40 vaste krachten zijn experts in het achterhalen van de mens achter de doelgroep en weten hoe zij hierop moeten inspelen. Door het vaststellen van uw doelstellingen, het peilen van de wensen van uw doelgroep en vaststellen van uw identiteit, tillen wij uw merk en merklancering naar een hoger niveau.

LEONIE WEET ALS GEEN ANDER HOE ZE LIVE IN MOET ZETTEN VOOR UW MERK

Bepakt met 9 jaar ervaring weet Event Advisor Leonie wat een event nodig heeft om écht te renderen. Zij kan al uw vragen beantwoorden en denkt graag mee over de mogelijkheden voor uw merklancering.

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld