MERKLANCERING

LIVE COMMUNICATIE IS DE BESTE VORM VAN COMMUNICATIE

LIVE COMMUNICATIE PRIKKELT ELK ZINTUIG

Je product- of merkbekendheid vergroten? Zet je nieuwe product of merk in de markt met een merklancering! Vereisten zijn een duidelijke identiteit en een onderscheidend vermogen, maar hoe realiseer je dit? Organiseer een live evenement voor je merklancering! Live communicatie prikkelt elk zintuig en dat is precies wat nodig is om jouw identiteit en onderscheidend vermogen te creëren. Laat je doelgroep, potentiële klanten en relaties je merk ervaren en verbind ze tegelijkertijd. Bij een merklancering wil je immers een ervaring en een blijvende herinnering achterlaten bij de doelgroep. Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor je organisatie? Kom eens langs voor een gratis consult-gesprek.

Ja, ik wil gratis consult!

Merklancering | Event Creators

LIVE IS DE SLEUTEL VOOR JOUW MERKLANCERING

Event Creators heeft een jarenlange ervaring in het inzetten van live communicatie om het beste rendement te creëren voor merken en producten. Tijdens een merklancering wil je graag veel informatie overbrengen op je doelgroep, maar het moet geen éénrichtingsverkeer worden. Event Creators zorgt ervoor dat er middels live communicatie interactie optreedt tussen jou als bedrijf/merk en je doelgroep.

90% BEHAALT ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN

90% van onze klanten behaalt tijdens onze events hun zakelijke doelstellingen die vooraf zijn opgesteld.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Van uitnodigingstraject tot aftercare; alles nemen wij in eigen beheer. Voor een geslaagde merklancering.

7 CONTACTMOMENTEN

Wij hanteren de regel van 7 contactmomenten tussen je en de doelgroep om iets in beweging te zetten.

EVENT CREATORS + MERKLANCERING = RENDEMENT

Wij gaan verder dan de verwachting, ook als het gaat om het lanceren van jouw merk. Event Creators organiseert niet alleen het live moment, wij denken met je mee hoe wij middels een doordachte strategie je merk in de markt kunnen zetten. Onze 40 vaste krachten zijn experts in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Door het vaststellen van je doelstellingen, het peilen van de wensen van je doelgroep en vaststellen van je identiteit, tillen wij je merk en merklancering naar een hoger niveau.

Reiger Merklancering | Event Creators
JOUW MERKLANCERING OPTIMAAL?

Bepakt met 9 jaar ervaring weet Event Advisor Leonie wat een event nodig heeft om écht te renderen. Zij kan al je vragen beantwoorden en denkt graag mee over de mogelijkheden voor je merklancering.

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!