Reinten Infra

VITALITEIT IN PRAKTIJK

Het live event voor de MT-leden van wegenbouwer ReintenInfra stond in het teken van Vitaliteit. Dat hebben ze geweten! De beweging spatte eraf in het programma dat een variatie bood aan presentaties, workshops en clinics. Het zorgde niet alleen voor plezier, maar ook voor bewustwording én gedragsverandering. Laat dat nou precies de bedoeling zijn. Nieuwsgierig hoe we dat gedaan hebben?

HET DNA VAN HET BEDRIJF VERSTERKEN

ReintenInfra is maatschappelijk betrokken, neemt duurzaamheid uiterst serieus, hecht veel waarde aan het welbevinden van medewerkers en communiceert positief uitdagend. Die aspecten komen allemaal terug in het live event dat wij mochten vormgeven.  

BEWUSTWORDING EN TEAMBUILDING

Alleen al het feit dat je wegenbouwers met hun voeten in het gras zet, doet al wat. Het besef samen aan een schone wereld te werken, dringt beter door in de prachtige Twentse natuur dan binnen op kantoor. Samen bezig zijn met sportactiviteiten zorgt daarbij niet alleen voor veel plezier, maar versterkt ook de onderlinge binding. 

Wenkbrauwen liftend was de fitheidstest, begeleid door voormalig wielerprof Maarten Nijland. Eén voor één werden de MT-leden gescreend met onder andere de Tanita lichaamsvetmeter. Iedereen was enthousiast en nieuwsgierig naar de uitslag die hier en daar best confronterend was. Zowel de sportactiviteiten als de fitheidstest hebben de bewustwording over het belang van vitaliteit op de kaart gezet. Niet alleen in woord, ook in daad! Na het live event is het aantal aanvragen naar het interne fietsplan van ReintenInfra zichtbaar toegenomen.

EEN SMAKELIJKE VERASSING

Bij vitaliteit hoort natuurlijk ook een gezonde en verantwoorde maaltijd. Zo kregen de MT-leden onder andere een vegetarische rookworst van Jack Fruit. Wij vertelden dit echter pas nadat ze ervan gesmikkeld hadden. Verbazing was te zien op de gezichten en dit was dan ook precies de bedoeling! Om het speerpunt duurzaamheid nogmaals te onderstrepen, maakten wij bij onze catering bovendien gebruik van recyclebare materialen.

Iets voor jou en je organisatie?

JA DAT WIL IK OOK!

TO BE CONTINUED!

De MT-leden waren unaniem: het event Vitaliteit In Praktijk was een succes! En ReintenInfra zou ReintenInfra niet zijn, als ze deze ervaring niet breed zou willen delen binnen het bedrijf! Voor ons goed nieuws. Want tijdens een aankomende driedaagse mogen wij ook de andere werknemers verrassen met een live event, waarin dezelfde speerpunten het uitgangspunt zijn.

Team Event Creators | Jinke
WIL JIJ OOK WERKEN AAN VITALITEIT BINNEN JOUW BEDRIJF?

Laat Jinke eens met je meedenken! Jinke barst van de originele en spontane ideeën en weet jouw ideeën om te zetten in unieke en spraakmakende concepten. Wil jij ook werken aan vitaliteit binnen jouw bedrijf of organisatie?

Jinke Mulder - Event Advisor | 085-1053333

Jinke Mulder

WIL JE MEER INFORMATIE?

Jinke, onze event adviseur, staat voor je klaar en beantwoordt graag al je vragen!

Meer informatie?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.