Reinten Infra

VITALITEIT IN PRAKTIJK

Het live event voor de MT-leden van wegenbouwer ReintenInfra stond in het teken van Vitaliteit. Dat hebben ze geweten! De beweging spatte eraf in het programma dat een variatie bood aan presentaties, workshops en clinics. Het zorgde niet alleen voor plezier, maar ook voor bewustwording én gedragsverandering. Laat dat nou precies de bedoeling zijn. Nieuwsgierig hoe we dat gedaan hebben?

HET DNA VAN HET BEDRIJF VERSTERKEN

ReintenInfra is maatschappelijk betrokken, neemt duurzaamheid uiterst serieus, hecht veel waarde aan het welbevinden van medewerkers en communiceert positief uitdagend. Die aspecten komen allemaal terug in het live event dat wij mochten vormgeven.  

BEWUSTWORDING EN TEAMBUILDING

Alleen al het feit dat je wegenbouwers met hun voeten in het gras zet, doet al wat. Het besef samen aan een schone wereld te werken, dringt beter door in de prachtige Twentse natuur dan binnen op kantoor. Samen bezig zijn met sportactiviteiten zorgt daarbij niet alleen voor veel plezier, maar versterkt ook de onderlinge binding. 

Wenkbrauwen liftend was de fitheidstest, begeleid door voormalig wielerprof Maarten Nijland. Eén voor één werden de MT-leden gescreend met onder andere de Tanita lichaamsvetmeter. Iedereen was enthousiast en nieuwsgierig naar de uitslag die hier en daar best confronterend was. Zowel de sportactiviteiten als de fitheidstest hebben de bewustwording over het belang van vitaliteit op de kaart gezet. Niet alleen in woord, ook in daad! Na het live event is het aantal aanvragen naar het interne fietsplan van ReintenInfra zichtbaar toegenomen.

Reinten Mountainbike Clinic Event Creators
Vers Fruit Event Creators

EEN SMAKELIJKE VERASSING

Bij vitaliteit hoort natuurlijk ook een gezonde en verantwoorde maaltijd. Zo kregen de MT-leden onder andere een vegetarische rookworst van Jack Fruit. Wij vertelden dit echter pas nadat ze ervan gesmikkeld hadden. Verbazing was te zien op de gezichten en dit was dan ook precies de bedoeling! Om het speerpunt duurzaamheid nogmaals te onderstrepen, maakten wij bij onze catering bovendien gebruik van recyclebare materialen.

TO BE CONTINUED!

De MT-leden waren unaniem: het event Vitaliteit In Praktijk was een succes! En ReintenInfra zou ReintenInfra niet zijn, als ze deze ervaring niet breed zou willen delen binnen het bedrijf! Voor ons goed nieuws. Want tijdens een aankomende driedaagse mogen wij ook de andere werknemers verrassen met een live event, waarin dezelfde speerpunten het uitgangspunt zijn.

Reinten Schermclinic Event Creators
WIL JIJ OOK EEN AANSPREKEND LIVE EVENT ORGANISEREN? ?

Laat Luit eens met je meedenken!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053321

Stuur je vraag naar Luit

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!