Reinten Infra

VITALITEIT IN PRAKTIJK

Voor de MT-leden van Reinten Infra stond de dag in het teken van Vitaliteit. Presentaties, workshops & clinics wisselden elkaar in rap tempo af. Benieuwd hoe wij middels ons live event hebben bijgedragen aan de bedrijfsdoelstellingen van Reinten Infra? Lees dan verder. 

BEWUSTWORDING EN TEAMBUILDING

Op de mooie locatie omringd met de prachtige Twentse natuur zorgden de sportactiviteiten voor veel plezier, maar droegen verschillende opdrachten ook bij aan het teamgevoel. Hiernaast verzorgde Maarten Nijland een fitheidstest, waarbij de MT-leden één voor één gescreend werden met onder andere de Tanita meter. Best confronterend natuurlijk ;), maar iedereen was enthousiast en nieuwsgierig naar de uitslag. Zowel de sportactiviteiten als de fitheidstest zette de MT-leden aan het denken en zorgde voor bewustwording over hun eigen vitaliteit. Én met mooie gevolgen van dien, want na het live event was er meer aanvraag naar het interne fietsplan van Reinten Infra.  

EEN SMAKELIJKE VERASSING

Bij vitaliteit hoort natuurlijk ook een gezonde en verantwoorde maaltijd. Zo kregen de MT-leden onder andere een vegetarische rookworst gemaakt van Jack Fruit, maar vertelden wij hen dit pas nadat ze ervan gesmikkeld hadden. Verbazing was te zien op de gezichten en dit was dan ook precies de bedoeling! recyclebare materialen werden gebruikt bij de catering om ook het speerpunt duurzaamheid te ondersteunen tijdens het live event. 

TO BE CONTINUED!

Omdat Vitaliteit In Praktijk bij de MT-leden z'n succes was, wordt dit concept ook voor andere gedeeltes van het bedrijf georganiseerd. Tijdens een aankomende driedaagse zullen wij ook andere werknemers binnen Reinten Infra verzorgen met een live event, waarin we wederom de speerpunten als uitgangspunt houden. 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Vraagt het aan Luit. Met zijn ervaring en grote passie voor zakelijke evenementen, weet hij wensen van opdrachtgevers te verwerken in een sterk eventconcept. 

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053321

Meer over Luit Stuur je vraag naar Luit

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld