BRAND EVENTS

VERGROOT DE BEKENDHEID VAN JOUW MERK

WAAROM EEN BRAND EVENT ORGANISEREN?

De bekendheid van de organisatie vergroten kan op talloze manieren, maar geen heeft zoveel impact als live communicatie. Dit is dan ook een van de belangrijkste marketingcommunicatie-instrumenten om een merklancering of productlancering succesvol te laten verlopen. Bovendien dient het als een sterk middel voor het creëren van merkidentiteit of het verstevigen van de merkpositionering. 

Het organiseren van een brand event betekent het creëren van een moment waarop alle zintuigen van de doelgroep geprikkeld worden. Een brand event biedt een unieke kans om de bekendheid van het merk te vergroten, merkbeleving en merkidentiteit te creëren en de publieke perceptie te sturen.

MEER INFORMATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE CREËER JE RENDEMENT MET EEN BRAND EVENT?

De basis van een geslaagd evenement wordt gelegd in het voortraject. In samenspraak met de klant definiëren wij op voorhand doelen en maken wij een planning om dit alles vervolgens vast te leggen in een roadmap. Hierdoor creëren wij niet alleen overzicht, wederzijds vertrouwen en duidelijkheid, maar tevens draagvlak voor de organisatie van een onvergetelijk brand event dat het merk (nog meer) op de kaart gaat zetten.

Bij Event Creators werken wij met een geweldig team van grotendeels vaste mensen met elk hun eigen expertise. Samen doen wij er alles aan om brand events tot een succes te maken, zoals wij al voor talloze klanten deden. Onze missie: verder gaan dan de verwachting!

MEER WETEN?

Stel je vraag aan Luit!

Elk brand event is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Luit gelooft dan ook niet in standaard pakketten. Bij Event Creators organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement om jullie brand te boosten. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie brand event.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP APP OF BEL ONS!

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld