BRAND EVENTS

ONZE DIENSTEN

Brand events als marketingmiddel. Branding laat zich niet vangen in één contactmoment. Wij geloven dat 7 contactmomenten nodig zijn voordat gedragsverandering optreedt. Mis in dit traject het belangrijkste onderdeel niet. Live communicatie. Het vertelt een verhaal en creëert een gevoel. Ontwikkel merkidentiteit en verbind uw doelgroep met uw merk. Imago vraagstukken merkpositioneringen en product- of merklanceringen weten wij om te zetten naar sterke events. Aan de hand van een roadmap maken we samen met u een plan dat aansluit bij uw positioneringsstrategie voor maximaal rendement. Heeft u dé locatie voor uw evenement al gevonden of wilt u de mogelijkheden bekijken? Wij komen graag langs voor een gratis locatie check-up!

Ja, ik wil een gratis locatie check-up!

HET BELANG VAN EEN BRAND EVENT

De bekendheid van uw organisatie vergroten kan op talloze manieren, maar geen heeft zoveel impact als live communicatie. Dit is dan ook een van de belangrijkste marketingcommunicatie-instrumenten om uw merklancering of productlancering succesvol te laten verlopen. Bovendien dient het als een sterk middel voor het creëren van merkidentiteit of het verstevigen van uw merkpositionering. 

Het organiseren van een brand event betekent het creëren van een moment waarop alle zintuigen van uw doelgroep geprikkeld worden. Een brand event biedt u een unieke kans om de bekendheid van en de band met uw merk te vergroten, merkbeleving en merkidentiteit te creëren en de publieke perceptie te sturen.

Of het nou gaat om de organisatie van een opening van uw nieuwe bedrijfspand, de viering van een jubileum of de invulling van een open dag; er is geen betere manier van merkbeleving creëren dan een brand event.

COMPLETE ONTZORGING

Een volledig verzorgd evenement van uitnodigingstraject tot aftercare; Wij regelen alles voor u, we hebben alleen uw input nodig om een prachtige co-creatie tot stand te brengen.

7 CONTACTMOMENTEN

Wij handelen volgens de zeven contactmomenten regel. Deze regel betekent dat er zeven contactmomenten met uw doelgroep nodig zijn om hen in beweging te brengen.

90% BEHAALT ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN

Ruim 90% van onze klanten behaalt meer dan alleen een prachtig feest en een goede herinnering. Zij behaalden ook hun zakelijke doelstellingen.

MERKBELEVING CREËREN MIDDELS EEN EVENT

De basis van een geslaagd evenement wordt gelegd in het voortraject. In samenspraak met u definiëren wij op voorhand doelen en maken wij een planning om dit alles vervolgens vast te leggen in een roadmap. Hierdoor creëren wij niet alleen overzicht, wederzijds vertrouwen en duidelijkheid, maar tevens draagvlak voor de organisatie van een onvergetelijk brand event dat uw merk (nog meer) op de kaart gaat zetten.

Bij Event Creators werken wij met een geweldig team van grotendeels vaste mensen met elk hun eigen expertise. Samen doen wij er alles aan om uw brand event tot een succes te maken, zoals wij al voor talloze klanten deden. Onze missie: verder gaan dan uw verwachting!

BENIEUWD HOE EVENT CREATORS UW EVENT ONVERGETELIJK MAAKT?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Met 9 jaar ervaring weet ze hoe events in te zetten zijn als middel om zakelijke doelstellingen te halen. We gaan verder dan een geweldig feest. Wij creëren event met rendement.

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

LAAT LEONIE UW LOCATIE CHECKEN LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld