TT ASSEN - OFFICIAL PARTY

EEN KNALLEND FEEST VOOR DE VRIJWILLIGERS

GEEN RACE ZONDER VRIJWILLIGERS

Ruim 1550 vrijwilligers maken het ieder jaar weer mogelijk om TT Assen in goede banen te leiden. Om deze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, werd er voor hen een knallend feest georganiseerd; de TT ASSEN Official Party.

De wereldberoemde race, die in afgelopen jaargang 166.000 bezoekers ontving, vraagt elk jaar veel inspanning van alle vrijwilligers. Hun inspanning werd beloond, en hoe!

EEN PROGRAMMA VOL VERRASSINGEN

De vrijwilligers werden bij binnenkomst door de gastdames verwelkomd met diverse lekkernijen. Na ontvangst werden zij begeleid naar het theater, waar zij verrast werden met een prachtige dansshow als openingsact. 

Hierna was er tijd voor een openingswoord door Celine Huijsmans. Waarna een spetterend optreden van Angels Inc. volgde. Daarnaast was er ruimte in het programma voor een illusieshow waar de gasten niet over uitgepraat raakten. Na afloop van deze optredens werden de jubilarissen gehuldigd. 

Als kers op de taart van het programma betrad Frans Bauer het podium en was het feest compleet! Het publiek genoot volop van zijn welbekende meezingers. Als afsluiter konden de vrijwilligers genieten van een heerlijk warm en koud buffet door de culinair entertainers. 


OOK VRIJWILLIGERS OF MEDEWERKERS BEDANKEN VOOR HUN INZET?

Neem contact op met Luit, hij is Event Advisor bij Event Creators. Luit staat klaar voor al je vragen en kan uitstekend meedenken over een goed concept voor jouw event.  

Luit Olde Rikkert - Event Advisor  | 085-1053318 

NEEM CONTACT OP APP OF BEL ONS

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld