GROOT IN DRANKEN DOOR NUCHTER TE BLIJVEN

DE MONNIK DRANKEN

EEUWFEEST DE MONNIK DRANKEN WORDT EEN WEEK LANG GEVIERD

De Oldenzaalse jubilerende drankengroothandel begon ooit met het rondbrengen van eigengemaakte limonade in een hondenkar. Vandaag de dag beschikt het over een assortiment van meer dan 9600 soorten dranken en importeren ze exclusief voor Nederland wijn en whisky uit ruim veertig landen. In 2018 schreven ze geschiedenis, een prachtig familiebedrijf dat met trots haar 100 jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij wilde laten gaan. Een rijke historie, die met iedereen die zich verbonden voelt met De Monnik, gevierd werd. Niet één dag, maar een week lang!

GROOT IN DRANK DOOR NUCHTER TE BLIJVEN

Het familiebedrijf zet zich al enkele generaties voort. De omvangrijke klantenkring bestaat onder andere uit groothandels, slijterijen, wijnhandelaren en horecagelegenheden uit heel Nederland. Tijdens de jubileumweek werd de hele week specifiek aandacht gegeven aan elke doelgroep. Aangezien een 100 jarig bedrijfsjubileum geen dagelijkse kost is, werd dan ook groots uitgepakt.

LOPEND DOOR HET DISTRIBUTIEPROCES

Onderdeel van het jubileumfeest was een rondleiding door het bedrijfspand. Gasten kregen daarnaast de mogelijkheid om door het immense magazijn te wandelen, waar aanwezige medewerkers eenieder hartelijk groeten. Waar mogelijk werden enthousiaste toelichtingen gegeven over wat er zoal in het magazijn gebeurd.  Dat het hier gaat om een familiaire bedrijfscultuur, werd tijdens de rondleiding wel duidelijk. Het warme en laagdrempelige gevoel bij De Monnik zette zich voort bij de feesttent die aan de overkant van de weg opgetrokken was.

TWENTSE ATTITUDE SIERT DE MONNIK

Binnenin de feesttent wordt het jubileum uitgebreid gevierd met muzikale optredens, diverse whisky masterclasses en een gevarieerd aanbod aan lekkere hapjes en gerechtjes die ter plekke worden bereid door gedreven chef-koks. Er is ruimschoots gelegenheid tot het proeven van whisky, rum, wijn en anderszins, waarbij veel producenten zelf persoonlijk aanwezig zijn om hun dranken nader toe te lichten. Maar er is ook ruimte om met medewerkers van De Monnik te netwerken. Deze setting kenmerkt De Monnik Dranken. Nuchter, bescheiden, hardwerkend en vriendelijk.

BLIK OP DE TOEKOMST

Luuk Olde Monnikhof: “Bij De Monnik maken de mensen, de relaties met stakeholders en merken het verschil. Reden temeer om 100 jaar De Monnik Dranken op een unieke manier te vieren. Daar wordt iedereen bij betrokken, zowel klanten als leveranciers maar natuurlijk ook de medewerkers. Toosten op de afgelopen 100 jaar maar vooral kijken naar de toekomst. Groei is voor de toekomst geen doel op zich. De Monnik wil in de eerste plaats kwaliteit bieden op alle terreinen waar we actief zijn.” De Monnik Dranken, dank aan jullie, voor de prettige samenwerking en deze fantastische eventweek.

VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR U!

Ellen is Event Advisor, zij denkt met u mee over de mogelijkheden voor uw event. Ook zit zij klaar voor al uw vragen.

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEES DE BLOG VAN ELLEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld