PERSONEELSBINDING

VERBETER DE WERKSFEER & HET TEAMGEVOEL

WAAROM EEN PERSONEELSBINDING EVENT ORGANISEREN?

Medewerkers behouden voor je bedrijf is van groot belang, wanneer zij zich met elkaar en met de organisatie verbonden voelen levert dit mooie resultaten op. De werksfeer verbeterd, het verzuim daalt en het teamgevoel versterkt. Deze resultaten kun je behalen door het organiseren van personeelsfeesten. 

Wij willen jou en je personeel laten stralen, want gelukkige medewerkers zijn de drijfveer van jouw bedrijf of organisatie. Met ons team van meer dan 40 vaste krachten zorgen wij ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald!

Bedrijfsfestival | Event Creators
40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

Bezoekers van een bedrijfsfestival | Event Creators

HOE BEHAAL IK RESULTAAT MET EEN PERSONEELSBINDING EVENT?

Tijdens een personeelsbinding event komt je gehele bedrijf bij elkaar om een ongedwongen wijze. 

Event Creators organiseert personeel events die een hoog feest gehalte hebben en waarbij dit wordt ingezet met een reden. Wij brengen mensen bij elkaar die normaliter niet elkaar zouden aanspreken.

Of je nu één vestiging hebt of honderd, met ons communicatiemodel OnTrack bepalen wij de juiste momenten, de boodschap en het kanaal waarover deze boodschap uitgedragen wordt, om maximale impact bij jouw doelgroep(en) te realiseren. Dit doen wij aan de hand van jouw doelstellingen!PERSONEEL BINDEN DOOR LIVE COMMUNICATIE?
Stel je vraag aan Desny

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Desny is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Desny Steijnis - Event Advisor | 085-1053333

NEEM CONTACT OP BEKIJK EEN CASE

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld