PERSONEELSBINDING

MINSTENS 40 VASTE KRACHTEN BIJ EVENT CREATORS ZORGEN er AL 40 jaar VOOR OM VERBINDING TE CREËREN OP UW PERSONEELSFEESTEN EN PERSONEEL EVENTS. HOE DOEN WIJ DIT? WIJ GAAN BIJ ELK EVENT VERDER DAN DE VERWACHTING DOOR VERBINDING TE CREËREN, IMPACT ACHTER TE LATEN EN UW PERSONEEL OP EEN FEESTELIJKE WIJZE TOT ELKAAR TE BRENGEN. 

PERSONEEL BINDEN DOOR LIVE COMMUNICATIE?

Live communicatie heeft het in zich om écht het verschil te maken. Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jorn is Event Advisor en verteld u graag over onze werkwijze en communicatietrajecten.

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP MET JORN LEER JORN KENNEN

200+ EVENTS PER JAAR

Event Creators creëert verbinding bij personeel en relaties; meer dan 200 keer per jaar.

40 JAAR ERVARING

Al 40 jaar weten wij verbinding te creëren met onze evenementen.

100% PERSOONLIJK

Onze events maken wij 100% persoonlijk door het volledig aan te sluiten op uw organisatie.

MEER DAN ALLEEN FEEST

Een personeelsfeest is het perfecte event om personeelsbinding te creëren. Tijdens zo'n evenement komt uw gehele bedrijf bij elkaar op een ongedwongen wijze. Event Creators organiseert personeel events die een hoog feest gehalte hebben en waarbij dit wordt ingezet met een reden. Wij brengen mensen (personeel) bij elkaar die normaliter niet elkaar zouden aanspreken, we leggen verbinding tussen afdelingen en verbreken de hiërarchie waar nodig.  

Wilt u een aantal unieke ideeën om personeelsbinding te creëren? Download onze white paper! 

VIJF UNIEKE IDEEËN VOOR UW PERSONEELSFEESTEN

ALLE NEUZEN DEZELFDE KANT OP

Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om uw zakelijke doelstellingen te behalen en uw personeel iets mee te geven. Tijdens events en personeelsfeesten zorgen wij voor personeelsbinding en is dat het moment om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Een goed lopende organisatie begint bij het personeel dat allemaal werkt voor één doel. Tevens is uw personeel hét visitekaartje voor uw bedrijf. Personeelsbinding tijdens een spetterend personeelsfeest creëert ambassadeurs die uw bedrijfsidentiteit overbrengen op de doelgroep. 


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld