PERSONEELSBINDING

Medewerkers behouden voor je bedrijf is van groot belang, wanneer zij zich met je organisatie en met elkaar verbonden voelen levert dit mooie resultaten op. De werksfeer verbeterd, verzuim daalt en het teamgevoel versterkt. Doe dit door middel van personeel events en personeelsfeesten. Door in je medewerkers te investeren met een sterk personeelsfeest of -event in een feestelijke setting, binden en boeien wij jouw medewerkers en investeren zij in je organisatie en in zichzelf. Meer weten? Kom eens langs voor een kop koffie!

Kopje koffie met Tony's Chocolonely?

Bedrijfsfestival | Event Creators

CREËER PERSONEELSBINDING MET EEN STERK EVENEMENT

Een personeelsfeest is het perfecte event om personeelsbinding te creëren. Tijdens zo'n evenement komt je gehele bedrijf bij elkaar op een ongedwongen wijze. Event Creators organiseert personeel events die een hoog feest gehalte hebben en waarbij dit wordt ingezet met een reden. Wij brengen mensen (personeel) bij elkaar die normaliter niet elkaar zouden aanspreken, we leggen verbinding tussen afdelingen en verbreken de hiërarchie waar nodig.  

Wil je een aantal unieke ideeën om personeelsbinding te creëren? Download onze white paper! 

VIJF UNIEKE IDEEËN VOOR JOUW PERSONEELSFEESTEN

PERSONEEL BINDEN DOOR LIVE COMMUNICATIE?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Leonie heeft de afgelopen jaren honderden events op poten gezet. Ze kent de branche en is altijd op zoek naar de creatieve invullingen van live communicatie die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEES HAAR BLOG

200+ EVENTS PER JAAR

Event Creators creëert verbinding bij personeel en relaties; meer dan 200 keer per jaar.

40 JAAR ERVARING

Al 40 jaar weten wij verbinding te creëren met onze evenementen.

100% PERSOONLIJK

Onze events maken wij 100% persoonlijk door het volledig aan te sluiten op uw organisatie.

ZET ALLE NEUZEN DEZELFDE KANT OP MET EEN EVENT VOOR PERSONEELSBINDING

Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om jouw zakelijke doelstellingen te behalen en je personeel iets mee te geven. Tijdens events en personeelsfeesten zorgen wij voor personeelsbinding en is dat het moment om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Een goed lopende organisatie begint bij het personeel dat allemaal werkt voor één doel. Tevens is je personeel hét visitekaartje voor je bedrijf. Personeelsbinding tijdens een spetterend personeelsfeest creëert ambassadeurs die je bedrijfsidentiteit overbrengen op de doelgroep. 


Bezoekers van een bedrijfsfestival | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

Not today COVID19

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!