PERSONEELSFEEST

WAARDEER, MOTIVEER EN VERBINDT

Binnen jouw bedrijf wil je een positieve sfeer, verbinding tussen collega’s en gemotiveerde medewerkers. Het organiseren van een personeelsfeest biedt hiervoor de oplossing! Personeelsfeesten zijn enorm belangrijk voor de sfeer op de werkvloer en het groepsgevoel. Bovendien is het een mooie gelegenheid om waardering uit te spreken en hen te motiveren. Event Creators organiseert al zo'n 40 jaar personeelsfeesten en weet als geen ander hoe belangrijk deze factoren zijn. Investeer daarom in een goed evenement en dus in jouw organisatie. Personeelsfeesten kunnen op allerlei verschillende manieren georganiseerd worden, er zijn meer mogelijkheden dan je denkt.

CREËER BLIJVENDE HERINNERINGEN MET JOUW PERSONEELSFEEST

Event Creators streeft ernaar om unieke ervaringen te realiseren tijdens een personeelsfeest. Wij willen blijvende herinneringen creëren voor jou en je personeel. Met ons team van meer dan 40 vaste krachten zorgen wij voor een personeelsfeest met alles erop en eraan, van het begin tot het eind. Doordat we alles zelf in beheer hebben zijn wij in staat om van elk personeelsfeest een succes te maken!

1600 M² AAN EIGEN MATERIAAL

Door ons grote magazijn met eigen materiaal en decoratie staat het event binnen no time.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsfeesten met impact.

3 CULINAIRE ENTERTAINERS IN DIENST

Verder gaan dan de verwachting ziet u niet alleen, maar proeft u ook.

VERBETER ONDERLINGE RELATIES

In een team van werknemers is het groepsgevoel van onschatbare waarde, het personeel moet het met elkaar doen. Versterk door middel van een personeelsfeest de relatie onderling en verbindt waar nodig. Event Creators brengt via het organiseren van personeelsfeesten werknemers met elkaar in contact die afkomstig zijn uit verschillende lagen van het bedrijf. Het maken van plezier werpt zijn vruchten af op de werkvloer.

MOTIVEER JE PERSONEEL

Niets werkt meer demotiverend dan een gevoel van onderwaardering binnen een organisatie. Grijp het moment dan ook aan om tijdens jouw personeelsfeest je werknemers te bedanken voor hun inzet. De waardering die de werkgever aan de werknemers geeft is een bron van motivatie, verbetert de werksfeer, bindt je medewerkers en versterkt de inzet voor het bedrijf.

Bedrijfsfestival Personeelsfeest met Wolter Kroes | Event Creators

WAT IS ER ALLEMAAL MOGELIJK BIJ EVENT CREATORS?

Event Creators realiseert een dag dat compleet in het teken staat van je medewerkers en zorgt samen met jou ervoor dat de neuzen allemaal weer in dezelfde richting komen te staan. Bij ons is een personeelsfeest niet zoals normaal, wij organiseren meer dan alleen een feest. Foodtrucks, een buffet, optredens, attracties, bungeejumpen, rally’s, vuurwerkshows en nog veel meer. Voor ons is echt niks te gek, laat je personeelsfeest door Event Creators organiseren. Wij maken het onmogelijke, mogelijk.

OM JE EEN BETER BEELD TE GEVEN...

Heb je inspiratie nodig voor jouw personeelsfeest? Graag geven wij je een beter beeld van personeelsfeesten die door ons georganiseerd zijn.

Witzand heeft het jubileum van 125 jaar groots gevierd in samenwerking met Event Creators. Het evenement vond plaats op de Methoeve. We hebben samen flink uitgepakt met een vullend avondprogramma. Optreden van medewerkers, vertoning van nieuwe bedrijfsfilm, optreden van The Black Tie Monkey Squad en een schitterende vuurwerkshow.

Tijdens dit personeelsfeest was er ook een speciaal thema, de verbinding tussen het verleden en het heden. Medewerkers van het heden zijn gefotografeerd met medewerkers van ongeveer 100 jaar geleden en er was een groot portret van de oprichter van Witzand te zien op een uitverlichte vrachtwagen. Het was een geslaagd personeelsfeest, er zijn mooie herinneringen gemaakt. Bij Event Creators is niks te gek!

Voor het 10-jarige jubileum van Xelvin hebben we een festival georganiseerd op het vliegveld van Twente. Het personeelsfeest was onvergetelijk, er is aan alle details gedacht. Van een boardingpass tot opstijgende vliegtuiggeluiden en van omroepberichten tot gastdames als stewardessen. Dit festival had alles erop en eraan, er kon zelfs gebungeejumpt worden, dit zie je niet op elk personeelsfeest. De dag werd met een avondfeest en een vuurwerkshow knallend afgesloten, samen hebben we er een topdag van gemaakt!

xelvin jubileum
BENIEUWD HOE EVENT CREATORS JOUW WERKNEMERS VERBINDT?
Vraag het onze Event Advisor Luit. Het organiseren van personeelsfeesten kan veel vragen met zich meebrengen. Luit heeft de afgelopen jaren honderden feesten op poten gezet. Hij kent de branche en is altijd op zoek naar de creatieve invullingen van live communicatie die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie. Wij zorgen samen voor een onvergetelijk personeelsfeest!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP LEES ZIJN BLOG

EVENT CREATORS DOET MEER DAN PERSONEELSFEESTEN

BEDRIJFSJUBILEUM

Jubilea zijn bijzondere mijlpalen, grijp tijdens deze mijlpalen de kansen aan om jouw organisatie een nog grotere boost te geven!

MEER INFORMATIE

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

PERSONEELSBINDING

Geen fijne werksfeer of een groepjescultuur? Met personeelsbinding events creëer je een hecht team!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFEEST

Een mooi bedrijfsfeest is één, maar een zakelijke doelstelling behalen met jouw bedrijfsfeest is nog veel mooier!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld