PERSONEELSFEEST

WAARDEER, MOTIVEER EN VERBINDT

Een negatieve sfeer, individualisme en demotivatie vormen gevaar voor elke organisatie. Het organiseren van een personeelsfeest biedt hiervoor de oplossing. Personeelsfeesten zijn enorm belangrijk voor de sfeer op de werkvloer en het groepsgevoel. Bovendien is het een mooie gelegenheid om waardering uit te spreken en je medewerkers te motiveren. Event Creators organiseert al zo'n 40 jaar personeelsfeesten en weet als geen ander hoe belangrijk deze factoren zijn. Investeer daarom in een goed evenement en in jouw organisatie en laat ons langskomen voor een gratis locatiecheck!


Ja, ik wil een gratis locatiecheck!

Bedrijfsfestival Personeelsfeest met Wolter Kroes | Event Creators

EEN PERSONEELSFEEST STIMULEERT HET GROEPSGEVOEL EN MOTIVATIE

In een team van werknemers is het groepsgevoel van onschatbare waarde, het personeel moet het met elkaar doen. Versterk door middel van een personeelsfeest de relatie onderling en verbindt waar nodig. Event Creators laat tijdens het evenement werknemers met elkaar contact maken die afkomstig zijn uit verschillende lagen van het bedrijf. Het maken van plezier werpt zijn vruchten af op de werkvloer. 

BEKIJK HOE WIJ VERBINDEN

MOTIVEER

Niets werkt meer demotiverend dan je ondergewaardeerd voelen in een organisatie. Grijp het moment aan om tijdens een personeelsfeest je werknemers te bedanken voor hun inzet. De waardering die de werkgever aan de werknemers geeft is een bron van motivatie, verbeterd de werksfeer, bindt je medewerkers en versterkt de inzet voor het bedrijf. 

1600 M² AAN EIGEN MATERIAAL

Door ons grote magazijn met eigen materiaal en decoratie staat het event binnen no time.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsfeesten met impact.

3 CULINAIRE ENTERTAINERS IN DIENST

Verder gaan dan de verwachting ziet u niet alleen, maar proeft u ook.

BENIEUWD HOE WIJ JOUW WERKNEMERS VERBINDEN?

De organisatie van een personeelsfeest biedt eindeloze mogelijkheden. Voor ons is niks te gek. Fleur is als Event Advisor altijd op zoek naar unieke personeelsfeesten, passend bij jouw wensen.

Fleur Fransen - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP MET FLEUR LEER FLEUR KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!