PERSONEELSFEEST

WAARDEER, MOTIVEER EN VERBINDT

Een negatieve sfeer, individualisme en demotivatie vormen een struikelblok voor elke organisatie. Het organiseren van een personeelsfeest biedt hiervoor de oplossing. Personeelsfeesten zijn enorm belangrijk voor de sfeer op de werkvloer en het groepsgevoel. Bovendien is het een mooie gelegenheid om waardering uit te spreken en hen te motiveren. Event Creators organiseert al zo'n 40 jaar personeelsfeesten en weet als geen ander hoe belangrijk deze factoren zijn. Investeer daarom in een goed evenement en dus in jouw organisatie. En hoewel het nu niet mogelijk is om massaal de dansvloer op te gaan, zijn er meer mogelijkheden dan je denkt om tóch de toppers van jouw bedrijf in het zonnetje te zetten.

CORONAPROOF PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Dat kan! Hoewel je niet letterlijk de dansvloer op kunt, zijn er tal van vermakelijke, interessante en verfrissende manieren om je medewerkers ook in tijden als deze via een online of hybride personeelsfeest letterlijk en figuurlijk met elkaar te verbinden.

Via online events kunnen je medewerkers vanuit huis samen en tegen elkaar opdrachten en spellen uitvoeren en op deze manier alsnog met elkaar in verbinding blijven. Daarnaast kan er ook een boodschap vanuit de directie makkelijk worden gedeeld in de vorm van een videoboodschap of een live opname. Dit kan ook op tal van manieren worden vormgegeven. Denk bijvoorbeeld aan een talkshow in de vorm van het concept van Koffietijd of De Wereld Draait Door. Meer informatie hierover vind je in onze whitepaper!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Bedrijfsfestival Personeelsfeest met Wolter Kroes | Event Creators

STIMULEER HET GROEPSGEVOEL...

In een team van werknemers is het groepsgevoel van onschatbare waarde, het personeel moet het met elkaar doen. Versterk door middel van een personeelsfeest de relatie onderling en verbindt waar nodig. Event Creators brengt via een online evenement werknemers met elkaar in contact die afkomstig zijn uit verschillende lagen van het bedrijf. Het maken van plezier werpt zijn vruchten af op de werkvloer. 

...EN MOTIVEER

Niets werkt meer demotiverend dan een gevoel van onderwaardering binnen een organisatie. Grijp het moment dan ook aan om tijdens jouw personeelsfeest je werknemers te bedanken voor hun inzet. De waardering die de werkgever aan de werknemers geeft is een bron van motivatie, verbetert de werksfeer, bindt je medewerkers en versterkt de inzet voor het bedrijf.

1600 M² AAN EIGEN MATERIAAL

Door ons grote magazijn met eigen materiaal en decoratie staat het event binnen no time.

40 JAAR ERVARING

Jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsfeesten met impact.

3 CULINAIRE ENTERTAINERS IN DIENST

Verder gaan dan de verwachting ziet u niet alleen, maar proeft u ook.

BENIEUWD HOE WIJ JOUW WERKNEMERS VERBINDEN?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Leonie heeft de afgelopen jaren honderden events op poten gezet. Ze kent de branche en is altijd op zoek naar de creatieve invullingen van live communicatie die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP LEES HAAR BLOG

BEDRIJFSJUBILEUM

Jubilea zijn bijzondere mijlpalen, grijp tijdens deze mijlpalen de kansen aan om jouw organisatie een nog grotere boost te geven!

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

PERSONEELSBINDING

Geen fijne werksfeer of een groepjescultuur? Met personeelsbinding events creëer je een hecht team!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFEEST

Een mooi bedrijfsfeest is één, maar een zakelijke doelstelling behalen met jouw bedrijfsfeest is nog veel mooier!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!