BEDRIJFSFEEST VAN FORMAAT

Event creators heeft al 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en organiseren van bedrijfsfeesten die verdergaan dan de verwachting. door ons grote team van experts, eigen materiaal, eigen catering en onze gedrevenheid hebben wij de volledige organisatie in eigen beheer; van uitnodiging tot aftercare. Ook weten hoe u dit samen met ons invulling kunt geven? Kom eens langs voor een gratis consult gesprek.

Ja, ik wil gratis consult!

45 VASTE KRACHTEN

Zo'n 45 vaste krachten staan aan de basis van ieder uniek evenement dat wij organiseren.

TIENDUIZENDEN GASTEN

Tienduizenden gasten ontvangen en raken wij per jaar op onze evenementen.

50 OPROEPKRACHTEN

Ons geselecteerde team van oproepkrachten weten tijdens het event uw wensen te vervullen.

TIL UW BEDRIJFSFEEST NAAR EEN HOGER NIVEAU

Event Creators heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten die uw doelgroep verrast en een blijvende herinnering bij hen achterlaat. Door middel van uw input, zorgen wij ervoor dat het bedrijfsfeest volledig in de stijl is van uw bedrijf en dat de bezoekers worden gebonden aan uw organisatie. Of het nu uw eigen personeel is of (potentiële) klanten; een bedrijfsfeest is de kans om uw gasten te verassen en hen een prachtig feest te geven. Dit kan op verscheidene manieren, viert u een bedrijfsfeest of een bedrijfsfestival?

Ontdek de mogelijkheden van een bedrijfsfestival!

Lees hier meer over een bedrijfsfestival

BENIEUW HOE WIJ INVULLING GEVEN AAN UW BEDRIJFSFEEST?

Organisatie van een bedrijfsfeest kan veel vragen met zich meebrengen. Gelukkig hebben wij onze Event Advisor Leonie. Zij kan al uw vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement. Bepakt met 9 jaar ervaring denkt ze ook graag met u mee.

Leonie - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEER LEONIE KENNEN

EVENT CREATORS IS UNIEK

Wij streven ernaar om origineel te zijn en om u en uw relaties een unieke ervaring te bezorgen. Event Creators ontzorgt u vanaf het eerste moment tot aan de aftercare. Door onze eigen catering, eigen materialen en meer dan veertig vaste krachten hebben wij alles in eigen beheer en bezorgen wij u een spetterend bedrijfsfeest zonder zorgen. Het is meer dan dat ene moment, het gaat om een blijvende impact die wij creëren door middel van een campagne met als hoogtepunt live communicatie en feest. 

Lees hier meer over onze werkwijze

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld