BEDRIJFSFEEST VAN FORMAAT

Event creators heeft al 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en organiseren van bedrijfsfeesten die verdergaan dan de verwachting. door ons grote team van experts, eigen materiaal, eigen catering en onze gedrevenheid hebben wij de volledige organisatie in eigen beheer; van uitnodiging tot aftercare. Ook weten hoe je dit samen met ons invulling kunt geven? Kom eens langs voor een gratis consult gesprek.

Ja, ik wil gratis consult!

Bedrijfsfeest Young Farmers Day | Event Creators

TIL JOUW BEDRIJFSFEEST NAAR EEN HOGER NIVEAU

Event Creators heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten die jouw doelgroep verrast en een blijvende herinnering bij hen achterlaat. Door middel van je input, zorgen wij ervoor dat het bedrijfsfeest volledig in de stijl is van je bedrijf en dat de bezoekers worden gebonden aan jouw organisatie. Of het nu je eigen personeel is of (potentiële) klanten; een bedrijfsfeest is de kans om je gasten te verassen en hen een prachtig feest te geven. Dit kan op verscheidene manieren, vier je een bedrijfsfeest of een bedrijfsfestival?

Ontdek de mogelijkheden van een bedrijfsfestival!

Lees hier meer over een bedrijfsfestival

45 VASTE KRACHTEN

Zo'n 45 vaste krachten staan aan de basis van ieder uniek evenement dat wij organiseren.

TIENDUIZENDEN GASTEN

Tienduizenden gasten ontvangen en raken wij per jaar op onze evenementen.

50 OPROEPKRACHTEN

Ons geselecteerde team van oproepkrachten weten tijdens het event jouw wensen te vervullen.

CREËER EEN UNIEKE ERVARING VOOR JE MEDEWERKERS MET EVENT CREATORS

Wij streven ernaar om origineel te zijn en om jou en je relaties een unieke ervaring te bezorgen. Event Creators ontzorgt je vanaf het eerste moment tot aan de aftercare. Door onze eigen catering, eigen materialen en meer dan veertig vaste krachten hebben wij alles in eigen beheer en bezorgen wij je een spetterend bedrijfsfeest zonder zorgen. Het is meer dan dat ene moment, het gaat om een blijvende impact die wij creëren door middel van een campagne met als hoogtepunt live communicatie en feest. 

Lees hier meer over onze werkwijze

Bedrijfsfestival | Event Creators
Bedrijfsfeest | Event Creators

BEDANK JE MEDEWERKERS EN RELATIES

Een bedrijfsfeest is een mooie kans om je waardering uit te spreken richting je medewerkers en relaties. Deze mensen hebben bijgedragen aan de groei van je bedrijf, laat weten dat je trots bent ze betrokken zijn bij jouw bedrijf. Medewerkers en relaties voelen zich op deze manier gewaardeerd, dit verminderd het verloop van personeel en relaties en stimuleert de verbinding met de organisatie. Event Creators organiseert bedrijfsfeesten volledig naar jouw wensen en behoeften, bedank jouw medewerkers en relaties volledig op je eigen manier!

OM JE EEN BEELD TE GEVEN VAN DE MOGELIJKHEDEN

Voor het bedrijf Kramp heeft Event Creators een driedaags bedrijfsfeest georganiseerd voor klanten, leveranciers en medewerkers. Van beursvloer naar feestzaal en van informeren naar entertainen. In deze dagen kwamen bijna 5.000 personen over de vloer, dit unieke bedrijfsfeest heeft verbluffende resultaten opgeleverd. Doordat er zoveel mensen kwamen was het logistiek een flinke uitdaging, met een 3D tekenaar hebben we onze plannen van het bedrijfsfeest visueel laten zien aan de klant. Uiteindelijk is een tent gecreëerd met een beursgedeelte en een feestgedeelte, op de beursvloer kregen 100 leveranciers van Kramp de kans om hun noviteiten en producten te presenteren. De dagen werden afgesloten op de dansvloer, de aankleding rondom het bedrijfsfeest was volledig verzorgt in het teken van Kramp.

BENIEUW HOE WIJ INVULLING GEVEN AAN UW BEDRIJFSFEEST?
Laat Luit eens met je meedenken!

Luit barst van de originele en spontane ideeën en weet jouw ideeën om te zetten in unieke en spraakmakende concepten.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT LEER LUIT KENNEN

MEER BRANDING EVENTS:

PRODUCTLANCERING

Een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het product sterk in de markt!

MEER INFORMATIE

MERKLANCERING

Een nieuwe merknaam ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt! Organiseer een merklancering en maak impact!

MEER INFORMATIE

OPEN HUIS

Organiseer een open huis en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met en onder jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

WERVINGSEVENT

Op zoek naar nieuwe toppers voor jouw organisatie? Laat ze je organisatie niet voorbij lopen en organiseer een wervingsevent!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFUSIE

Een fusie tussen twee bedrijven kan frictie met zich meebrengen, neem dit weg met een event voor bedrijfsfusies!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld