BEDRIJFSFEEST

BEHAAL JE DOELEN MET EENE BEDRIJFSFEEST

Bedrijfsfeest Young Farmers Day | Event Creators

ORGANISEER EEN BEDRIJFSFEEST OM DEZE REDENEN!

Met het organiseren van een bedrijfsfeest creëer je een basis om op te groeien. Afhankelijk van jouw doelstelling als bedrijf kun je een personeelsevent invulling geven. Een aantal voorbeelden van doelstellingen bij het organiseren van bedrijfsfeesten zijn: verbinding tussen filialen creëren, waardering laten blijken voor het verzette werk, het teamgevoel versterken of het imago van het bedrijf als werkgever versterken. 

Er is altijd wel een reden om feest te vieren, maar een betere reden dan zakelijk succes door gelukkige en gemotiveerde medewerkers is er niet! Of het event nu dient ter erkenning, motivatie of teambuilding; plezier staat voorop. Events met een grote funfactor dragen bij aan de werksfeer, motivatie en binding met het bedrijf.

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE BEHAAL JE MET EEN BEDRIJFSEVENEMENT DOELSTELLINGEN?

In samenwerking met jou creëren wij een origineel programma voor het bedrijfsfeest bomvol onvergetelijke momenten. Van een volledig verzorgde feestavond op locatie tot een familiedag voor medewerkers en hun gezinnen. 

Die onvergetelijke momenten dragen bij aan het succes maar daarmee ben je er nog niet. Jouw bedrijfsfeest kan meerdere doelgroepen hebben en dat betekent dat er een passende aanpak voor elke doelgroep wordt gevraagd. Hiervoor hebben wij een werkwijze ontwikkeld waarmee we jouw doelstelling vertalen naar een meetbaar vraagstuk. Daarnaast worden alle doelgroepen op de juiste momenten en via de juiste kanalen benaderd.

Bedrijfsfestival | Event Creators
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT MEER OVER EEN GESLAAGD BEDRIJFSFEEST?

WELKE SOORTEN BEDRIJFSFEESTEN ZIJN ER?

PERSONEELSFEESTEN

Personeelsfeesten zijn de beste manier om een hecht team te creëren en dat als fundering te gebruiken om als organisatie te groeien!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSJUBILEUM

Jubilea zijn bijzondere mijlpalen, grijp tijdens deze mijlpalen de kansen aan om jouw organisatie een nog grotere boost te geven!

MEER INFORMATIE

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

PERSONEELSBINDING

Geen fijne werksfeer of een groepjescultuur? Met personeelsbinding events creëer je een hecht team!

MEER INFORMATIE

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld