Open dag organiseren

Open dag Carel Lurvink - Event Creators Zakelijke Evenementen

EEN OPEN DAG ORGANISEREN, MAAR WAAROM?

Open dag organiseren met rendement? Een open dag is het perfecte moment om relaties te versterken, potentiƫle klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf of organisatie, familie van je medewerkers te betrekken bij je organisatie, kennis te delen of nieuwe werknemers te vinden.

Met een open dag creƫer je een band met je doelgroep en kun je het gewenste gedrag van je doelgroep stimuleren. Bovendien creƫer je een perfect moment voor mond-tot-mond reclame.

Weten hoe wij samen een open dag met rendement kunnen organiseren? Download hieronder meer informatie!

MEER INFORMATIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

WAT IS DE DOELGROEP/HET DOEL VAN JOUW OPEN DAG?

MEDEWERKERS

Medewerkers en familie uitnodigen voor jouw open dag? Download op de volgende pagina het informatieboekje over personeelsevents en hoe je hieraan invulling kunt geven!

VRAAG BROCHURE AAN

WERKZOEKENDEN

Potentiƫle werknemers vinden en verbinden met jouw bedrijf of organisatie? Download op de volgende pagina het informatieboekje over het werven van medewerkers met events!

VRAAG BROCHURE AAN

ZAKELIJKE RELATIES

Zakelijke relaties laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft? Nodig ze uit en verstevig de relatie! Weten hoe? Vraag vrijblijvend het informatieboekje aan!

VRAAG BROCHURE AAN

KENNISOVERDRACHT

Is het doel van jouw open dag om kennis te delen met een specifieke doelgroep? Download hier het informatieboekje over events met als doel kennisdeling!

VRAAG BROCHURE AAN!

MERKPOSITIONERING

Een open dag organiseren om jouw merkpositionering te veranderen of te versterken? Download het informatieboekje en lees meer over merkpositionering en hoe je dit met een open dag kunt realiseren.

VRAAG BROCHURE AAN

MAAK OOK VAN JOUW OPEN DAG EEN SUCCES, MET LUIT

Luit is Event Advisor, hij denkt met je mee over de mogelijkheden voor jouw open dag. Luit is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve en creatieve manieren om van jouw evenement een succes te maken! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Luit!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

STUUR LUIT EEN BERICHT LEER LUIT KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld