Open dag organiseren

Open dag organiseren? Met rendement? Event Creators heeft al ruim 40 jaar deze expertise in huis. Een open dag is het perfecte moment om relaties te versterken en potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf of organisatie.

Met onze kennis en passie voor evenementen en jouw kennis van je doelgroep streven wij er altijd naar om alle verwachtingen te overtreffen. Zo beleven de bezoekers een fantastische dag bij jouw bedrijf of organisatie. En om ervoor te zorgen dat de locatie er net zo klaar voor is als jij, komen we graag langs voor een gratis locatie check up.

Ja ik wil een gratis locatie check-up!

Open dag Carel Lurvink - Event Creators Zakelijke Evenementen

EEN OPEN DAG ORGANISEREN, MAAR WAAROM?

Een open dag is de perfecte gelegenheid om zakelijke relaties, familie of potentiële werknemers kennis met je te laten maken. Door een goede mix van entertainment, educatie en commerciële activiteiten creëer je een band met je doelgroep en kun je het gewenste gedrag van je doelgroep stimuleren. Bovendien creëer je een perfect moment voor mond-tot-mond reclame.

Een open dag of open huis op je eigen bedrijfslocatie vraagt veel tijd en aandacht. Event Creators neemt je deze zorg graag uit handen. In overleg met jou ontwikkelen we een event-concept dat niet alleen gezellig is, maar ook vooraf gestelde doelstellingen weet te behalen.

200+ EVENTS PER JAAR

Events organiseren zit in ons bloed; wij weten hoe we verder gaan dan de verwachting.

AL 40 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Jarenlange ervaring wordt overgegeven van vader op zoon.

40 VASTE KRACHTEN

Door ons grote bestand aan (vaste) werknemers en 45 oproepkrachten realiseren wij ook op korte termijn een open dag.

MOND-TOT-MOND RECLAME DOOR HET ORGANISEREN VAN EEN OPEN DAG

Je medewerkers stralen je trots uit en geven daarmee ook de beste mond-tot-mond reclame. Zij laten je doelgroep zien wat je bedrijf allemaal in huis heeft en wij laten hen zien hoe waardevol je werknemers zijn. Hét ideale moment om je werknemers in het zonnetje te zetten en om hen én potentiële klanten te binden aan je bedrijf of organisatie.

Benieuwd hoe wij dit voor jou op kunnen pakken?

Open dag Carel Lurvink - Event Creators
MAAK OOK VAN JOUW OPEN DAG EEN SUCCES, MET LUIT

Luit is Event Advisor, hij denkt met je mee over de mogelijkheden voor jouw open dag. Luit is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve en creatieve manieren om van jouw evenement een succes te maken! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Luit!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

STUUR LUIT EEN BERICHT LEER LUIT KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld