Open dag organiseren

EEN OPEN DAG ORGANISEREN, MAAR WAAROM?

Open dag organiseren met rendement? Een open dag is het perfecte moment om relaties te versterken, potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf of organisatie, familie van je medewerkers te betrekken bij je organisatie, kennis te delen of nieuwe werknemers te vinden.

Met een open dag creëer je een band met je doelgroep en kun je het gewenste gedrag van je doelgroep stimuleren. Bovendien creëer je een perfect moment voor mond-tot-mond reclame.

Weten hoe wij samen een open dag met rendement kunnen organiseren? Download hieronder meer informatie!

MEER INFORMATIE

Open dag Carel Lurvink - Event Creators Zakelijke Evenementen
HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

WAT IS DE DOELGROEP/HET DOEL VAN JOUW OPEN DAG?

MEDEWERKERS

Medewerkers en familie uitnodigen voor jouw open dag? Download op de volgende pagina het informatieboekje over personeelsevents en hoe je hieraan invulling kunt geven!

BROCHURE AANVRAGEN

WERKZOEKENDEN

Potentiële werknemers vinden en verbinden met jouw bedrijf of organisatie? Download op de volgende pagina het informatieboekje over het werven van medewerkers met events!

BROCHURE AANVRAGEN

ZAKELIJKE RELATIES

Zakelijke relaties laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft? Nodig ze uit en verstevig de relatie! Weten hoe? Vraag vrijblijvend het informatieboekje aan!

BROCHURE AANVRAGEN

KENNISOVERDRACHT

Is het doel van jouw open dag om kennis te delen met een specifieke doelgroep? Download hier het informatieboekje over events met als doel kennisdeling!

BROCHURE AANVRAGEN

MERKPOSITIONERING

Een open dag organiseren om jouw merkpositionering te veranderen of te versterken? Download het informatieboekje en lees meer over merkpositionering en hoe je dit met een open dag kunt realiseren.

BROCHURE AANVRAGEN

MAAK OOK VAN JOUW OPEN DAG EEN SUCCES MET EVENT CREATORS

Luit, Maarten & Desny zijn onze event adviseurs. Zij denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw open dag. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve en creatieve manieren om van jouw evenement een succes te maken! Wil je meer weten? Neem contact met een van hen op!


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld