LAAT ZIEN WAAR U TROTS OP BENT

OPEN DAG

Open dag met rendement organiseren? Event Creators heeft de expertise in huis. Een open dag of open huis is HET PERFECTE MOMENT om relaties te binden en POTENTIËLE klanten kennis te laten maken met uw bedrijf.

Event Creators zorgt tijdens open dagen, middels een goed uitgewerkt draaiboek, dat de bezoekers worden geboeid en zij het bedrijf op een uiterst positieve wijze leren kennen. 

200+ EVENTS PER JAAR

Events organiseren zit in ons bloed; wij weten hoe we verder gaan dan de verwachting.

AL 40 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Jarenlange ervaring wordt overgegeven van vader op zoon.

40 VASTE KRACHTEN

Door ons grote bestand aan (vaste) werknemers en 45 oproepkrachten realiseren wij ook op korte termijn.

OPEN DAG ORGANISEREN

Event Creators zoekt met u naar de juiste mix in entertainment, educatie en commerciële activiteiten. Geef uw zakelijke relaties een kijkje achter de schermen, geef familie van uw medewerkers de mogelijkheid om eens te kijken naar de werkplek en bedrijfsactiviteiten of nodig omwonenden uit om ze een goed gevoel te geven bij uw bedrijf/organisatie. 

Een open dag of open huis op uw eigen bedrijfslocatie vraagt veel tijd en aandacht. Event Creators neemt deze zorg graag voor u uit handen. In overleg met u ontwikkelen we een event-concept dat niet alleen gezellig is, maar ook vooraf gestelde doelstellingen weet te behalen. 


UW WERKNEMERS ZIJN DE BESTE VERKOPERS

Wij laten uw doelgroep zien wat uw bedrijf allemaal in huis heeft en hoe waardevol uw werknemers zijn. Uw werknemers geven de beste mond-tot-mondreclame en stralen uw trots uit. Grijp het moment ook aan om uw werknemers in het zonnetje te zetten en hen te binden aan uw bedrijf. Event Creators heeft de ervaring en de experts in huis om alles uit een open dag te halen. 

Benieuwd hoe wij dit voor u op kunnen pakken?

VRAAG ELLEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Ellen is Event Advisor, zij denkt met u mee over de mogelijkheden voor uw open dag. Al 10 jaar lang is ze een vaste kracht in ons team en met haar ervaring weet ze de doelgroepen altijd perfect te raken. 

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld