OPEN DAG

LAAT ZIEN WAAR JE TROTS OP BENT

WAAROM EEN OPEN DAG ORGANISEREN?

Een open dag voor jouw bedrijf is het perfecte moment om relaties te versterken en potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Op een ongedwongen en gezellige manier betrek jij mensen bij de strategie en ambities van jouw bedrijf/organisatie. 

Met een open dag creëer je een band met je doelgroep en kun je het gewenste gedrag van je doelgroep stimuleren. Bovendien creëer je een perfect moment voor mond-tot-mond reclame.

Voorafgaand stel jij bepaalde doelstellingen en wij doen er alles aan om deze te behalen! 

BEKIJK DE BROCHURE NEEM CONTACT OP


Open Dag Zakelijke Event Creators
HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

Open dag carel lurvink Event Creators zakelijke evenementen

HOE ORGANISEER JE EEN SUCCESVOLLE OPEN DAG?

Voordat je een open dag organiseert is het belangrijk dat je het doel en de doelgroep van je open dag helder hebt. Organiseer je voor partners of dealers dealerdagen, of een open huis voor familie en vrienden van je medewerkers, of een open dag verdeeld over meerdere dagen voor alle doelgroepen, inclusief medewerkers?

Event Creators zoekt met je naar de juiste mix in entertainment, educatie en commerciële activiteiten. Wij maken niet alleen een draaiboek voor je, maar nemen je de organisatie uit de handen en zorgen ervoor dat je bezoekers geboeid worden. 

Team Event Creators | Luit
VRAAG LUIT NAAR DE MOGELIJKHEDEN
Stel je vraag aan Luit!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Luit is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld