OPEN DAG

LAAT ZIEN WAAR JE TROTS OP BENT

Open dag organiseren? Met rendement? Event Creators heeft al ruim 40 jaar deze expertise in huis. Een open dag is het perfecte moment om relaties te versterken en potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf.

Event Creators maakt niet alleen een draaiboek voor een open dag. Wij nemen je de organisatie uit handen en zorgen ervoor dat je bezoekers geboeid worden en een positieve relatie met je bedrijf opbouwen. Hiervoor komen wij ook graag eens langs voor een gratis locatie check-up. Zo halen we samen meer uit je evenement.

Ja ik wil een gratis locatie check-up!

OPEN DAG ORGANISEREN

Event Creators zoekt met je naar de juiste mix in entertainment, educatie en commerciële activiteiten. Geef je zakelijke relaties een kijkje achter de schermen, geef familie van je medewerkers de mogelijkheid om eens te kijken naar de werkplek en bedrijfsactiviteiten of nodig omwonenden uit om ze een goed gevoel te geven bij je bedrijf/organisatie. 

Een open dag of open huis op je eigen bedrijfslocatie vraagt veel tijd en aandacht. Event Creators neemt deze zorg graag voor je uit handen. In overleg met je ontwikkelen we een event-concept dat niet alleen gezellig is, maar ook vooraf gestelde doelstellingen weet te behalen. 


Open Dag Zakelijke Event Creators

200+ EVENTS PER JAAR

Events organiseren zit in ons bloed; wij weten hoe we verder gaan dan de verwachting.

AL 40 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Jarenlange ervaring wordt overgegeven van vader op zoon.

40 VASTE KRACHTEN

Door ons grote bestand aan (vaste) werknemers en 45 oproepkrachten realiseren wij ook op korte termijn een open dag.

Open dag carel lurvink Event Creators zakelijke evenementen

JE WERKNEMERS ZIJN DE BESTE VERKOPERS VAN EN VOOR JE OPEN DAG

Wij laten je doelgroep zien wat je bedrijf allemaal in huis heeft en hoe waardevol je werknemers zijn. je werknemers geven de beste mond-tot-mondreclame en stralen je trots uit. Grijp het moment ook aan om je werknemers in het zonnetje te zetten en hen te binden aan je bedrijf. Event Creators heeft de ervaring en de experts in huis om alles uit een open dag te halen. 

Benieuwd hoe wij dit voor je op kunnen pakken?

VRAAG ELLEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Ellen is Event Advisor, zij denkt met je mee over de mogelijkheden voor je open dag. Al 11 jaar lang is ze een vaste kracht in ons team en met haar ervaring weet ze de doelgroepen altijd perfect te raken. Benieuwd hoe? Kom eens een bakkie koffie doen!

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

KOM EENS OP DE KOFFIE! LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld