OPEN HUIS

LAAT JE VAN JE GOEDE KANT ZIEN

Open huis met rendement organiseren? Event Creators heeft meer dan 40 jaar expertise in huis. Een open huis is het uitgelezen moment om relaties te versterken en potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf.

Event Creators maakt niet alleen een draaiboek voor een open dag. Wij nemen je de organisatie uit handen en zorgen ervoor dat je bezoekers geboeid worden en een positieve relatie met je bedrijf opbouwen. Hiervoor komen wij ook graag eens langs voor een gratis locatie check-up. Zo halen we samen meer uit je evenement.

Ja ik wil een gratis locatie check-up!

Open Dag Carel Lurvink

JOUW WERKNEMERS ZIJN DE BESTE VERKOPERS VOOR JE OPEN HUIS

Wij laten je doelgroep zien wat je bedrijf allemaal te bieden heeft en hoe waardevol je werknemers zijn. Je werknemers geven de beste mond-tot-mondreclame en stralen je trots uit. Grijp het moment ook aan om je werknemers in het zonnetje te zetten en hen te binden aan je bedrijf. Event Creators heeft de ervaring en de experts in huis om alles uit je open huis te halen. Meer weten? 

Kom eens langs!

VRAAG LUIT NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Luit is Event Advisor, vol energie en enthousiasme gaat hij elke uitdaging aan. Deze energie vertaalt zich naar de evenementen die Luit organiseert.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET LUIT LEER LUIT KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!