BEDRIJFSFUSIE

Europe Challenge | Event Creators

LAAT EEN GOEDE EERSTE INDRUK ACHTER MET EEN EVENT VOOR BEDRIJFSFUSIES

Het fuseren van bedrijven kan voor het personeel als negatief worden ervaren. Hoe zorg je ervoor dat ook na de fusie het teamgevoel blijft binnen de organisatie? Event Creators helpt je organisatie, middels een campagne, de fusie niet als negatief te laten ervaren, maar juist als positief. Wij benutten het moment om het personeel in te laten zien dat een bedrijfsfusie nieuwe kansen biedt en laten de bedrijven op een unieke, ludieke en luchtige wijze kennis met elkaar maken. Benieuwd hoe we je organisaties verbinden? Kom langs voor een gratis consult!

Wij zijn niet zomaar een eventbureau. Wij lossen problemen op, beantwoorden vraagstukken, behalen zakelijke doelstellingen en brengen ook vooral mensen bij elkaar. Dit laatste is waar het om gaat bij een bedrijfsfusie. Meerdere teams en meerdere bedrijven kennis met elkaar laten maken op zo'n luchtige en fijne wijze dat het personeel alleen maar goede herinneringen aan elkaar overhoudt. Je krijgt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk achter te laten.

VAN 50 MAN TOT 5000 MAN

Bij ons zien wij elk bedrijf als een uitdaging om hier een beweging in gang te zetten.

40 JAAR ERVARING

Onze jarenlange ervaring zetten wij in om verder te gaan dan de verwachting.

EEN TEAM VAN 35 EXPERTS

Ons team van 35 gedreven vaste krachten maakt elk event onvergetelijk.

ASAHI EUROPE CHALLENGE

Event Creators heeft het voor elkaar gekregen om vier verschillende bierbrouwers, vestigingen in vijf verschillende landen, 178 teams en 1.900 personeelsleden aan elkaar te binden in een maand tijd. De Asahi Europe Challenge is ontwikkeld om het personeel van Grolsch, Peroni, Meantime en Asahi tijdens de fusie middels een challenge kennis met elkaar te laten maken.

WAT LEVERDE DIT OP?

  • Meer kennis van elkaars organisatie
  • Veel lachende gezichten
  • Een positieve ervaring van de bedrijfsfusie
  • Groepsgevoel, zelfs bij overzeese organisaties
  • Betrokkenheid tussen organisaties en medewerkers
Evenement voor bedrijfsfusie Grolsch | Event Creators
Team Event Creators | Luit
BENIEUWD HOE WIJ VAN UW BEDRIJFSFUSIE EEN ONVERGETELIJKE ERVARING MAKEN?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elke fusie is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Zij geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakt evenement om van jullie fusie een succes te maken!


Neem vrijblijvend contact met ons op!


๐Ÿ“ง BERICHT STUREN    โ˜Ž๏ธ BEL ONS

MEER KENNIS EVENTS:

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

๐Ÿ•ป 085-1053333 โœ‰ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld