Strategiewijziging

Bang dat de strategiewijziging van jouw organisatie negatief wordt ontvangen? Dit roept immers vaak associaties op met slecht presterende bedrijven. Echter kan een een dergelijke koerswijziging ook juist heel positief zijn. Je bedrijf heeft bijvoorbeeld een gat in de markt gevonden en besluit daar alles op in te zetten. Toch kan het enorm veel werk zijn om stakeholders, potentiële klanten en bestaande klanten op de hoogte te brengen van je toekomstplannen. Het organiseren van een evenement biedt dan uitkomst en is een uiterst efficiënte én effectieve methode om je gehele doelgroep in één keer te bereiken. Grijp deze kans aan en overtuig je klanten en stakeholders met een sterk evenement. Meer weten over de effecten van een event voor jouw strategiewijziging? Laat gratis door ons een nulmeting uitvoeren!


Ja ik wil een gratis nulmeting!

Zakelijk Evenement | Event Creators

DE KRACHT VAN EEN EVENT VOOR STRATEGIEWIJZIGINGEN

Events worden vaak als een groot feest ingezet wat met name 'veel geld kost'. Echter kan een event voor je strategiewijziging juist winst voor jouw bedrijf realiseren. Door je nieuw uitgewerkte strategie te koppelen aan een evenement kunnen wij ervoor zorgen dat je doelgroep niet alleen weet wat je van plan bent, maar dat zij ook 'voelen' wat deze plannen inhouden. Door middel van events creëren wij het gevoel dat bij je nieuwe bedrijfsvoering past om je overtuigende strategie nog meer kracht bij te zetten.

ALLES IN EIGEN HUIS

Van uitnodigingstraject tot projectmanagers en van catering tot transport. Wij hebben alles in huis om jouw strategiewijziging tot een succes te maken!

100% RENDEMENT

Bij elk evenement gaan wij voor maximaal rendement. Met jou formuleren wij doelstellingen die aansluiten bij je marketingstrategie om je doelen te behalen.

40 JAAR ERVARING

40 jaar ervaring en meer dan 40 vaste werknemers die continu van elkaar leren zorgen ervoor dat wij verder kunnen gaan dan de verwachting.

ONTDEK HOE WE JOUW STRATEGIE EEN BOOST GEVEN!

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT LEES DE BLOG VAN LUIT

MEER KENNIS EVENTS:

KENNIS FESTIVAL

Deel kennis met je doelgroep, overtuig hen daarmee van de kracht van jouw bedrijf of organisatie en creëer verbinding!

MEER INFORMATIE

PRODUCTLANCERING

Heb je een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

WERVINGSEVENT

Op zoek naar toppers voor jouw organisatie? Laat ze je organisatie niet voorbij lopen met een wervingsevent!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFUSIE

Een fusie tussen twee bedrijven kan frictie met zich meebrengen, neem dit weg met een event voor bedrijfsfusies!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld