Strategiewijziging

Een strategiewijziging wordt vaak als iets negatiefs gezien. Vaak roept dit associaties op met slecht presterende bedrijven. Echter kan een een dergelijke koerswijziging ook juist heel positief zijn, uw bedrijf heeft bijvoorbeeld een gat in de markt gevonden en besluit daar alles op in te zetten. Toch kan het enorm veel werk zijn om stakeholders, potentiële klanten en bestaande klanten op de hoogte te brengen van uw toekomstplannen. Het organiseren van een evenement biedt dan uitkomst en is een uiterst efficiënte én effectieve methode om uw gehele doelgroep in één keer te bereiken. Grijp deze kans aan en overtuig uw klanten en stakeholders met een sterk evenement. Meer weten over de effecten van een event voor uw strategiewijziging? Laat gratis door ons een nulmeting uitvoeren!


Ja ik wil een gratis nulmeting!

DE KRACHT VAN EEN EVENT VOOR STRATEGIEWIJZIGINGEN

Events worden vaak als een groot feest ingezet wat met name 'veel geld kost'. Echter kan een event voor uw strategiewijziging juist winst voor uw bedrijf realiseren. Door uw nieuw uitgewerkte strategie te koppelen aan uw evenement kunnen wij ervoor zorgen dat uw doelgroep niet alleen weet wat u van plan bent, maar dat zij ook voelen wat deze plannen inhouden. Door middel van events creëren wij het gevoel dat bij uw nieuwe bedrijfsvoering past om uw overtuigende strategie nog meer kracht bij te zetten.

ALLES IN EIGEN HUIS

Van uitnodigingstraject tot projectmanagers en van catering tot transport

100% RENDEMENT

Bij elk evenement gaan wij voor maximaal rendement. Met u formuleren wij doelstellingen die aansluiten bij uw marketingstrategie om uw doelen te behalen.

40 JAAR ERVARING

40 jaar ervaring en meer dan 40 vaste werknemers die continu van elkaar leren zorgen ervoor dat wij verder kunnen gaan dan de verwachting.

ONTDEK HOE WE UW STRATEGIE EEN BOOST GEVEN!

Steeds meer bedrijven zien in dat live communicatie een belangrijke schakel is in het contact met leveranciers, afnemers of andere relaties. Ellen is al 11 jaar onze Event Advisor en kan al uw vragen beantwoorden over evenementen en event marketing.


Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld