KENNISFESTIVAL

BIND EN BOEI JOUW GASTEN

REDEN OM EEN KENNISFESTIVAL TE ORGANISEREN

Een kennisfestival is een perfect moment om de kennis uit jouw organisatie met je doelgroep te delen. Laat deze kant niet liggen om je 'kennen en kunnen' te laten zien en je doelgroep te overtuigen van de kracht van je bedrijf. 

Door jouw doelgroep te boeien met een gebalanceerde mix van entertainment en kennisdeling creëer je een band met de bezoeker van je festival. Een waardevolle investering in relaties voor je bedrijf of organisatie! 

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

40 EXPERTS & SPECIALISTEN

HOE VERWEZENLIJK JE SUCCES MET EEN KENNISFESTIVAL?

Event Creators organiseert al jarenlang kennisfestivals voor uiteenlopende organisaties. Aan de hand van jouw doelstellingen ontwikkelen wij de perfecte mix van sessies, workshops en demos's tijdens een kennisfestival. 

Event Creators heeft alles in huis; van projectmanagers tot eigen catering. Je wordt volledig ontzorgd. Van uitnodigingstraject tot aftercare!

Team Event Creators | Luit
OOK EEN KENNISFESTIVAL ORGANISEREN?

Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.