KENNISFESTIVAL

DE KRACHT VAN JE BEDRIJF: LAAT HET ZIEN!

Een kennisfestival, een event met als doelstelling een verbinding te creëren door kennisoverdracht. Een kennisfestival is een perfect event om de kennis uit jouw organisatie met je doelgroep te delen. Laat deze kans niet liggen om je 'kennen en kunnen' te laten zien en je doelgroep te overtuigen van de kracht van je bedrijf. Event Creators organiseert al jarenlang kennisfestivals voor uiteenlopende organisaties. Laat deze kans dan ook niet liggen om je bedrijf in de spotlight te zetten en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kom een bakje koffie doen!

Kennisfestival Stichting Pioneering | Event Creators

FEESTELIJK EN ONGEDWONGEN KENNIS DELEN MET EEN KENNISFESTIVAL

Event Creators ontwikkelt voor jou de perfecte mix van sessies, workshops en demo's tijdens het kennisfestival. Hiermee binden en boeien wij je doelgroep en voorzien hen van feest in combinatie met heerlijke hapjes en drankjes. Wij hebben alles in huis; van projectmanagers tot eigen catering. Je wordt volledig ontzorgd; van uitnodigingstraject tot aftercare! Benieuwd hoe we dat doen? Vraag het één van onze event advisors!ALLES IN EIGEN HUIS

Van uitnodigingstraject tot projectmanagers en van catering tot transport. We hebben alles in huis om van jouw kennisfestival een succes te maken!

100% RENDEMENT

Bij elk event gaan wij voor 100% rendement, met u formuleren wij doelstellingen die wij middels het event en een aansluitende campagne bereiken.

40 JAAR ERVARING

40 jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende events.

BINDEN & BOEIEN

Een term die veelal gebruikt wordt binnen HR. Echter geloven wij dat deze theorie veel verder gaat dan het binden en interesseren van je doelgroep. Dit principe sluit perfect aan bij de essentie van een kennisfestival. Door jouw doelgroep te boeien met een gebalanceerde mix van entertainment en kennisdeling creëer je een band met de bezoekers van je festival. Een waardevolle investering in relaties voor je bedrijf of organisatie dus. Dit principe is niet alleen van toepassing op (potentiële) klanten, maar ook op (potentiële) medewerkers, denk hierbij aan een wervingsevent of een personeelsfeest.

OOK EEN KENNISFESTIVAL ORGANISEREN?

Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP LEES ZIJN BLOG

MEER KENNIS EVENTS:

(ONLINE) PRODUCTLANCERING

Heb je een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

WERVINGSEVENT

Op zoek naar toppers voor jouw organisatie? Laat ze je organisatie niet voorbij lopen met een wervingsevent!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFUSIE

Een fusie tussen twee bedrijven kan frictie met zich meebrengen, neem dit weg met een event voor bedrijfsfusies!

MEER INFORMATIE

STRATEGIEWIJZIGING

Een gat in de markt ontdekt of een veranderende markt? Communiceer je strategiewijziging met een sterk event!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld