KENNISFESTIVAL

Een kennisfestival, een event met als doelstelling een verbinding te creëren door kennisoverdracht. Een kennisfestival is een perfect event om de kennis uit uw organisatie met uw doelgroep te delen. Laat deze kans niet liggen om uw 'kennen en kunnen' te laten zien en uw doelgroep te overtuigen van de kracht van uw bedrijf. Event Creators organiseert al jarenlang kennisfestivals voor uiteenlopende organisaties. Laat deze kans dan ook niet liggen om uw bedrijf in de spotlight te zetten en vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kom een bakje koffie doen!

FEESTELIJK EN ONGEDWONGEN

Event Creators ontwikkelt voor u de perfecte mix van sessies, workshops en demo's tijdens het kennisfestival. Hiermee binden en boeien wij uw doelgroep en voorzien hen van feest in combinatie met heerlijke hapjes en drankjes. Wij hebben alles in huis; van projectmanagers tot eigen catering. U wordt volledig ontzorgd; van uitnodigingstraject tot aftercare! Benieuwd hoe we dat doen? Vraag het één van onze event advisors!ALLES IN EIGEN HUIS

Van uitnodigingstraject tot projectmanagers en van catering tot transport.

100% RENDEMENT

Bij elk event gaan wij voor 100% rendement, met u formuleren wij doelstellingen die wij middels het event en een aansluitende campagne bereiken.

40 JAAR ERVARING

40 jaar ervaring in het organiseren van spraakmakende events.

BINDEN & BOEIEN

Een term die veelal gebruikt wordt binnen HR. Echter geloven wij dat deze theorie veel verder gaat dan het binden en interesseren van medewerkers. Dit principe sluit perfect aan bij de essentie van een kennisfestival. Door uw doelgroep te boeien met een gebalanceerde mix van entertainment en kennisdeling creëert u een band met de bezoekers van uw festival. Een waardevolle investering in uw relaties voor uw bedrijf of organisatie dus.

OOK EEN KENNISFESTIVAL ORGANISEREN?

Vraag onze Event Advisor Fleur hoe zij van een kennisfestival voor u een zakelijk succes maakt! 

Fleur Fransen - Event Advisor | 085-1053309

NEEM CONTACT OP MET FLEUR

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld