CONGRES OF SEMINAR ORGANISEREN

Event Creators zet congressen en seminars in om een verbinding te creëren tussen u en uw doelgroep. Wij zijn niet alleen de partij die het congres naar een hoger niveau tilt, maar ook in het voortraject zijn wij het eventbureau dat u volledig ontzorgt. Wij kijken samen met u welke mensen worden uitgenodigd, welke locatie het meest geschikt is en welke informatie u gaat zenden. Benieuwd hoe we dit voor u kunnen invullen? Kom eens langs voor een gratis consult gesprek.

Ja, ik wil gratis consult!

BELEVING EN INTERACTIE

Congressen en seminars zijn vaak éénrichtingsverkeer en saai, Event Creators doorbreekt dit. Wij organiseren congressen en seminars die belevenis bieden en interactief zijn. Wij organiseren geen congressen en seminars waar de informatie alleen wordt gezonden, wij creëren dynamiek en zorgen dat de bezoekers vol energie naar huis keren. Informatie blijft immers beter bij de doelgroep hangen wanneer zij zelf ook kunnen participeren en meedenken. 


90% BEHAALT ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN

Wij organiseren events met maximaal rendement.

AL 40 JAAR CREATORS VAN VERBINDING

Onze expertise zetten wij al 40 jaar in om verbinding te creëren tussen u en uw doelgroep!

35 VASTE KRACHTEN

Onze grote team aan experts zorgt ervoor dat elk event naar een hoger niveau wordt getild.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Event Creators is uw partner voor een uitstekend georganiseerd congres en seminar, deze organisatie vindt niet alleen op de dag zelf plaats. Onze ontzorging begint vanaf moment één. Strategische sessies om het doel te bepalen, het uitnodigingstraject, de interessepeiling bij de doelgroep, nameting en aftercare; alles kunt u overlaten aan de expertise van Event Creators. 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN INNOVATIEF EN INTERACTIEF CONGRES OF SEMINAR?

Vraag het onze Event Advisor Jorn. Hij kan al uw vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor uw event. Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jorn is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij uw wensen. 

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP MET JORN LEER JORN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld