CONGRES OF SEMINAR ORGANISEREN

Event Creators zet congressen en seminars in om een verbinding te creëren tussen jou en je doelgroep. Wij zijn niet alleen de partij die het congres naar een hoger niveau tilt, maar ook in het voortraject zijn wij het eventbureau dat jou volledig ontzorgt. Wij kijken samen met jou welke mensen worden uitgenodigd, welke locatie het meest geschikt is en welke informatie je gaat zenden. Benieuwd hoe we dit voor jou kunnen invullen? Kom eens langs voor een gratis consult gesprek.

Ja, ik wil gratis consult!

Proud to be a Farmer | Event Creators

CREËER BELEVING EN INTERACTIE MET CONGRESSEN EN SEMINARS VAN EVENT CREATORS

Congressen en seminars zijn vaak éénrichtingsverkeer en saai, Event Creators doorbreekt dit. Wij organiseren congressen en seminars die belevenis bieden en interactief zijn. Wij organiseren geen congressen en seminars waar de informatie alleen wordt gezonden. Wij creëren dynamiek en zorgen dat de bezoekers vol energie naar huis keren. Informatie blijft immers beter bij de doelgroep hangen wanneer zij zelf ook kunnen participeren en meedenken. 


90% BEHAALT ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN

Wij organiseren events met maximaal rendement.

AL 40 JAAR CREATORS VAN VERBINDING

Onze expertise zetten wij al 40 jaar in om verbinding te creëren tussen u en uw doelgroep!

35 VASTE KRACHTEN

Onze grote team aan experts zorgt ervoor dat elk event naar een hoger niveau wordt getild.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Event Creators is jouw partner voor een uitstekend georganiseerd congres en seminar, deze organisatie vindt niet alleen op de dag zelf plaats. Onze ontzorging begint vanaf moment één. Strategische sessies om het doel te bepalen, het uitnodigingstraject, de interessepeiling bij de doelgroep, nameting en aftercare; alles kun je overlaten aan de expertise van Event Creators. 

Congres Stichting Pioneering
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN INNOVATIEF EN INTERACTIEF CONGRES OF SEMINAR?

Stel je vraag aan Jan Hein!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Jan Hein is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jan Hein Droste - Event Advisor | 085-1053324

NEEM CONTACT OP BEKIJK EEN CASE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld