LANGDURIGE IMPACT DOOR LIVE COMMUNICATIE

BEDRIJFS­EVENEMENTEN


Bedrijfsevenement organiseren? Geen eenvoudige, maar wel een waardevolle opgave. Een bedrijfsevenement is namelijk meer dan alleen feest. Koppel uw zakelijke event aan uw (marketing)strategie en investeer in een sterke band met uw doelgroep. Een sterke band betekent namelijk toegewijde klanten en of partners en een grotere kans op herhaalaankopen en mond tot mond reclame. Benieuwd hoe Event Creators u hierbij kan helpen? Laat ons vrijblijvend een nulmeting uitvoeren!

Ja, ik wil een gratis nulmeting!

WAAROM EVENT CREATORS?

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij uw ambities en dromen moeten vervullen door middel van live communicatie en bedrijfsevenementen. Onze creatieve specialisten doen er alles aan om uw zakelijke doelstellingen te realiseren. Event Creators laat het niet enkel bij één event, wij denken samen met u mee over een campagne en de daar bij behorende strategie om ook uw ambitie op langere termijn te vervullen.

BEKIJK HOE WIJ DIT DOEN

Tijdens onze bedrijfsevenementen zoeken we graag de grens op en verleggen deze om het wow-effect aan uw bezoekers te geven. Wij durven het anders te doen. Wij schrijven verhalen die uw relaties bij blijven en een positieve verandering als effect hebben. Denk hierbij aan meer binding met personeel, activatie van klanten of stijging in verkoop door productlanceringen.

45 EXPERTS IN DIENST

Door ons grote team aan vaste werknemers realiseren wij de meest unieke events ook op korte termijn.

200+ EVENTS PER JAAR

Van catering tot materiaal hebben wij in eigen beheer. Hierdoor weten wij meer dan 200 events per jaar te organiseren.

ALGEMENE BEOORDELING: 8,8

Onze jarenlange ervaring en inzet wordt gezien door onze klanten en de bezoekers van de events.

MEER DAN ÉÉN MOMENT

Uw boodschap wordt krachtiger door uw bedrijfsevenement onderdeel te laten worden van een langdurige communicatiecampagne. Wij bereiken uw doelgroep door live momenten en communicatie met elkaar te verbinden, afgestemd op uw doelgroep. Uw ambitie en boodschap worden krachtiger door het onderdeel te maken van een groter geheel dan enkel één contactmoment. 

BEKIJK ONZE HOOGTEPUNTEN

Of we nu werken voor 40 of voor 40.000 gasten, elke event wordt met passie aangevlogen. Event Creators doet er alles aan om uw bedrijfsevenement volledig af te stemmen op uw wensen en ambities. We hebben dit al voor veel mooie partijen mogen verzorgen. Benieuwd naar een aantal van onze hoogtepunten? Bekijk dan onze cases! 


BENIEUWD HOE WIJ UW AMBITIES, DOELSTELLINGEN EN DROMEN REALISEREN?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Zij kan al uw vragen beantwoorden en denkt mee over de mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement. Bepakt met 9 jaar ervaring en kennis helpt ze u graag verder met een gratis eerste consult.

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

JA, IK WIL EEN GRATIS EERSTE CONSULT LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld