BEDRIJFS­EVENEMENTEN

LANGDURIGE IMPACT DOOR LIVE COMMUNICATIE

Bedrijfsevenementen | Event Creators

WAAROM EEN BEDRIJFSEVENEMENT ORGANISEREN?

Jouw dromen en ambities kun je laten vervullen door live communicatie en bedrijfsevenementen. Onze creatieve specialisten doen er alles aan om je zakelijke doelstellingen te realiseren. We laten het niet bij enkel één event, maar denken met je mee over een campagne en de daarbij horende strategie om ook je ambitie op langere termijn te vervullen. 

Het organiseren van een bedrijfsevenement brengt een positieve verandering met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan meer binding met personeel of activatie van klanten.


HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

HOE WORDT JOUW BEDRIJFSEVENEMENT EEN SUCCES?

Jouw boodschap wordt krachtiger door je bedrijfsevenement onderdeel te laten worden van een langdurige communicatiecampagne. Wij bereiken je doelgroep door live momenten en communicatie met elkaar te verbinden, afgestemd op je doelgroep. Je ambitie en boodschap worden krachtiger door het onderdeel te maken van een groter geheel dan enkel één contactmoment. 

Tijdens onze bedrijfsevenementen zoeken we graag de grenzen op. Wij durven het anders te doen. We schrijven verhalen die je relaties bij blijven en een positieve verandering als effect hebben. 


Zakelijke Events Young Farmers Day
Event Creators | Luit
MEER WETEN?

Stel je vraag aan Luit!

Luit onze Event Advisor denkt graag buiten hokjes en doet er alles aan om van jouw event een zakelijk succes te maken. Samen denkt hij stap voor stap met je mee in de organisatie en uitvoer van jouw event.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053333

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld