RELATIEDAGEN

Event Creators toont al zo'n 40 jaar dat de sterkste vorm van communicatie live communicatie is. Tijdens een relatiedag, relatiedagen of ander relatie event kun je jouw waardering laten blijken naar (potentiële) klanten of partners waarvan je de band wil versterken of juist onderhouden. Wij weten door onze unieke evenementen en aanpak met je relatiedag verbinding te creëren, doelgroepen te activeren en relaties te verbeteren waar nodig. Kom hiervoor eens langs voor een gratis consult gesprek!

Ja, ik wil gratis consult!

Relatie Events Personeelsevenementen | Event Creators

WAT WIL JE BEREIKEN OP JOUW RELATIEDAG?

Wie zijn je relaties? Welke waarde hebben zij voor jou? Wat zijn de doelstellingen van een relatiedag? Deze vragen zijn belangrijk om te beantwoorden voordat je begint met de invulling van het event. Onze experts weten precies wat wij kunnen bereiken met een relatiedag en vragen daarom in twee strategische sessies je het hemd van het lijf. Wij creëren niet zomaar events: wij zijn de creators van rendement.

Wie zijn wij?


OOK BENIEUWD HOE WIJ JOUW RELATIEDAG TOT EEN SUCCES MAKEN?
Stel je vraag aan Luit!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Luit is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP BEKIJK EEN CASE

JE RELATIEDAG DRAAIT OM JOUW WENSEN EN DOELGROEP

Nadat wij precies weten wie je bent, wat je wensen zijn, wie je doelgroep is en welke doelstellingen je wilt behalen; creëren wij een relatiedag(en) of een campagne die volledig hierop aangesloten wordt en die je doelstellingen behalen. Alles wat wij creëren is hoogstpersoonlijk en volledig gebaseerd op je wensen en je relaties. Deze relaties kunnen ook intern zijn, personeelszaken zijn uitstekend om op te lossen door middel van onze expertise en het gebruiken van live momenten.

Relatie Events Familiedag | Events Creators

OPENING

Opening van je nieuwe bedrijfspand te vieren? Pak dit moment aan om een mooi feest én zakelijke doelen te realiseren!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSJUBILEUM

Jubilea zijn bijzondere mijlpalen, grijp tijdens deze mijlpalen de kansen aan om jouw organisatie een nog grotere boost te geven!

MEER INFORMATIE

OPEN DAG

Organiseer een open dag en zet het event in als tool om meer verbondenheid te creëren met jouw doelgroep!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFEEST

Een mooi bedrijfsfeest is één, maar een zakelijke doelstelling behalen met jouw bedrijfsfeest is nog veel mooier!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld