RELATIEDAGEN

Event Creators toont al zo'n 40 jaar dat de sterkste vorm van communicatie live communicatie is. Tijdens een relatiedag, relatiedagen of ander relatie event kunt u uw waardering laten blijken naar (potentiële) klanten of partners waarvan u de band wil versterken of juist onderhouden. Wij weten door onze unieke evenementen en aanpak met uw relatiedag verbinding te creëren, doelgroepen te activeren en relaties te verbeteren waar nodig.

Verbind ook met uw doelgroep!

WAT WILT U BEREIKEN?

Wie zijn uw relaties? Welke waarde hebben zij voor u? Wat zijn de doelstellingen van een relatiedag? Deze vragen zijn belangrijk om te beantwoorden voordat u begint met de invulling van het event. Onze experts weten precies wat wij kunnen bereiken met een relatiedag en vragen daarom in twee strategische sessies u het hemd van het lijf. Wij creëren niet zomaar events: wij zijn de creators van rendement.

OOK BENIEUWD HOE WIJ UW RELATIEDAG NAAR EEN GROOT SUCCES BRENGEN?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Zij heeft een jarenlange ervaring in het behalen van zakelijke doelstellingen middels live communicatie en evenementen. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET LEONIE LEER LEONIE KENNEN

ALLES DRAAIT OM UW WENS EN DOELGROEP

Nadat wij precies weten wie u bent, wat uw wensen zijn, wie uw doelgroep is en welke doelstellingen u wilt behalen; creëren wij een relatiedag(en) of een campagne die volledig hierop aangesloten wordt en die uw doelstellingen behalen. Alles wat wij creëren is hoogstpersoonlijk en volledig gebaseerd op uw wensen en uw relaties. Deze relaties kunnen ook intern zijn, personeelsproblemen zijn uitstekend om op te lossen door middel van onze expertise en het gebruiken van live momenten.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld