EVENEMENT ORGANISEREN

Een evenement organiseren? Zeker niet eenvoudig, maar wel enorm waardevol. Een evenement kan namelijk veel meer opleveren dan blije gezichten en een feeststemming. Koppel je zakelijke doelstellingen en/of marketingstrategie en versterk de relatie met je doelgroep. Hoe meer toegewijd je partners en/of klanten zijn, hoe groter de kans op herhaalaankopen en mond-tot-mond reclame. Maar, hoe meet je de resultaten dan van een evenement? Het antwoord: door middel van een nulmeting en een nameting, op basis hiervan kan heel accuraat bepaald worden wat het effect van jouw evenement is geweest. Bovendien kun je altijd bij ons terecht voor een gratis nulmeting.

Ja, ik wil een gratis nulmeting!

Evenement Organiseren | Event Creators

EEN EVENEMENT ORGANISEREN MET DE KRACHT VAN EVENT CREATORS?

Door onze jarenlange ervaring weten wij je ambities en dromen om te zetten in een evenement met rendement. Onze creatieve specialisten doen er alles aan om jouw zakelijke doelstellingen te realiseren. Event Creators creëert geen eenmalige gebeurtenissen, maar evenementen met resultaat op de lange termijn. Wij denken samen met je mee over een campagne en de daarbij behorende strategie om ook je ambitie op langere termijn te vervullen.

BEKIJK HOE WIJ DIT DOEN

45 EXPERTS IN DIENST

Door ons grote team aan vaste werknemers realiseren wij de meest unieke events ook op korte termijn.

200+ EVENTS PER JAAR

Van catering tot materiaal hebben wij in eigen beheer. Hierdoor weten wij meer dan 200 events per jaar te organiseren.

ALGEMENE BEOORDELING: 8,8

Onze jarenlange ervaring en inzet wordt gezien door onze klanten en de bezoekers van de events.

EEN EVENEMENT IS MEER DAN ÉÉN MOMENT

Je boodschap wordt krachtiger door je bedrijfsevenement onderdeel te laten worden van een langdurige communicatiecampagne. Wij bereiken je doelgroep door live momenten en communicatie met elkaar te verbinden, afgestemd op je doelgroep. Jouw ambitie en boodschap worden krachtiger door het onderdeel te maken van een groter geheel dan enkel één contactmoment. 

Of we nu werken voor 40 of voor 40.000 gasten, elk event wordt georganiseerd met passie. Event Creators doet er alles aan om je bedrijfsevenement volledig af te stemmen op je wensen en ambities en daarbij naast feest, ook resultaat te halen. We hebben dit al voor veel fantastische bedrijven/organisaties mogen verzorgen. Benieuwd naar een aantal van onze hoogtepunten? Bekijk dan onze cases! 

BEKIJK ONZE HOOGTEPUNTEN

Event Organiseren | Event Creators
OOK EEN EVENEMENT MET RENDEMENT ORGANISEREN?

Vraag het Luit! Onze getalenteerde Event Advisor weet precies hoe hij events inzet om je zakelijke doelstellingen te behalen.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

STUUR LUIT EEN BERICHT LEER LUIT KENNEN

Bedrijfsevenement Organiseren | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld