Evenementenorganisatie

Geef je bedrijf of organisatie een boost

Event Creators, de partij voor evenementenorganisatie met resultaat! Wij helpen je meer uit je bedrijfsevenement te halen dan enkel een leuk feest. Net als elke andere organisatie werkt ook jouw bedrijf elke dag aan het behalen van haar doelstellingen. Hoe mooi zou het zijn als je zelf personeelsfeest nog bezig kunt zijn met het behalen van jouw bedrijfsdoelen? Terwijl je gasten genieten van een geweldig feest, plukt ook jouw organisatie er de vruchten van. Een win-win sitatie voor iedereen!

Event Creators koppelt de strategie van jouw bedrijf aan elk gewenst evenement. Of het nou gaat een personeelsfeest, bedrijfsjubileum, relatie-event, een open dag of een banenbeurs, wij nemen de evenementenorganisatie graag op ons om samen met jou het beste resultaat neer te zetten. Met ruim 40 jaar ervaring en een multidisciplinair team werken wij aan personeelsfeesten, jubilea, relatiedagen, open dagen, productlanceringen en openingen.


Kernwaarden als uitgangspunt in evenementenorganisatie

In de evenementenorganisatie nemen wij de kernwaarden van jullie organisatie als uitgangspunt. Kernwaarden staan immers aan de basis van elke organisatie. Deze waarden beslissen de invulling, uitstraling en sfeer van het evenement. Ga jij voor chique en imposant, of juist voor toegankelijk en nuchter? Door een goede evenementenorganisatie brengen we de kernwaarden van jouw organisatie over op de juiste doelgroepen.

Witteveen | Event Creators
Business Festival | Evenementen Organiseren | Event Creators

EVENEMENTENORGANISATIE DIE VERDER GAAT DAN DE VERWACHTING

Bij Event Creators geloven we dat live communicatie de krachtigste vorm van communicatie is. De mogelijkheden op het gebied van evenementen en live communicatie zijn dan ook eindeloos. Hoe ziet jouw perfecte evenement er uit? Neem een kijkje tussen onze cases voor voorbeelden en inspiratie van eerdere opdrachtgevers. Gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid zijn de basis voor 40 jaar succes in het organiseren van evenementen. Samen creëren we een onvergetelijke beleving die jouw bezoekers altijd bij zullen blijven!

EVENEMENT CASES

40 JAAR ERVARING

Met een berg aan jarenlange ervaring organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

45 VASTE WERKNEMERS

Ons team van 45 experts is uniek in de evenementenbranche. Event Creators heeft alle expertise zelf in huis. Zo kunnen we snel schakelen om jouw event tot een succes te maken.

200+ EVENTS PER JAAR

Dankzij onze enthousiaste koks en gedreven facilitaire team weten we zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is.

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN VOOR JOUW EVENEMENTENORGANISATIE

Ons team bestaat uit 45 Event Creators die staan te springen om voor jullie evenement aan de slag te gaan. Wij hebben alles in huis om jullie evenement van begin tot eind uit te voeren: van strategie tot uitvoering én de juiste nazorg.

Hoe werkt evenementenorganisatie bij Event Creators? Onze Event Advisor helpt met het bedenken van jullie evenement, onze campagne manager zorgt dat de geformuleerde strategische doelstellingen behaald worden. Op het evenement zelf weten onze event organizers als geen ander knelpunten op te lossen al voor ze ontstaan. Ons facilitaire team tovert de gekozen locatie om tot een adembenemende feestlocatie waar onze koks de lekkerste culinaire hapjes maken voor jouw gasten. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

De Monnik Dranken | Bedrijfsfeest | Evenementen Organisatie
Jubileum Morssinkhof Groep | Event Creators

CREËER ECHT IMPACT!


Event Creators gaat altijd voor optimaal resultaat. Onze werkwijze kan in drie woorden worden omschreven: 'feest met resultaat'. Een evenement met aantoonbaar rendement is voor ons namelijk echt reden voor een feestje. Onze experts vertalen jouw strategie en bedrijfscultuur moeiteloos door naar een evenement die jouw doelstelling helpt behalen. Zo leiden wij jou en je doelgroep naar fantastische nieuwe ervaringen en resultaten. Neem je contact met ons op?

BENIEUWD HOE JOUW EVENEMENT VORM KUNNEN GEVEN?

Geef je gehele organisatie een boost door middel van events. Luit weet als geen ander hoe je dit het beste in kunt vullen en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Hij staat te popelen om er met samen met jou, een succes van te maken!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

STUUR LUIT EEN BERICHT LEER LUIT KENNEN

Drukwerkdeal Bedrijfsfeest | Event Creators

Voor het bedrijf Reggeborgh heeft Event Creators een dag georganiseerd wat bestond uit de Reggeborgh Challenge. Deze dag begon met spectaculaire workshops waaronder: drone vliegen, paarden mennen en bamboe bouwen. De medewerkers gingen op pad op een ontdekkingsreis door het prachtige Twentse landschap met een Tesla, BMWi8 of elektrische scooter. Omdat duurzaamheid en innovatie centraal stonden was er een leerzame stop bij het Technisch Medisch Centrum op de UT. Later deze dag konden de gasten genieten van een heerlijk BBQ-diner-buffet. Tot slot werd deze onvergetelijke dag afgesloten met een fantastische band.

Doordat Event Creators goed luistert naar de vraag en wens van de opdrachtgever kunnen wij het plaatje wat zij in hun hoofd hebben goed uitvoeren. Wij ontwikkelen een doordacht plan met de doelstellingen helder in beeld, dit om het meeste rendement uit het evenement te kunnen halen. Vanuit daar doen we er alles aan om het goed te laten verlopen. Na afloop van het evenement bekijken wij de verbeterpunten om onszelf de volgende keer wederom te overtreffen.

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld