Evenementenorganisatie

Geef je bedrijf of organisatie een boost

Event Creators, de partij voor evenementenorganisatie met resultaat! Wij helpen je meer uit je bedrijfsevenement te halen dan alleen feest. Haal vooraf bepaalde doelstellingen door de  strategie van je bedrijf te koppelen aan het evenement. Ruim 40 jaar ervaring wordt ingezet bij de organisatie van jubilea, personeelsfeesten, openingen, open dagen en productlanceringen. kernwaarden als openheid, eerlijkheid en professionaliteit staan aan de basis van de werkwijze van dit evenementenbureau. Benieuwd hoe wij deze waarden in jouw evenementen verwerken? Kom eens langs voor een bakje koffie!

Bakkie koffie doen?

Business Festival | Evenementen Organiseren | Event Creators

EVENEMENTENORGANISATIE DOOR EVENT CREATORS GAAT VERDER DAN DE VERWACHTING

De mogelijkheden die Event Creators biedt op het gebied van evenementen en live communicatie zijn eindeloos. Bij onze cases vindt je voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de uitvoering van je wensen. Laat je ideeën nergens door beperken, voor ons is niks te gek! Gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid zijn de basis voor 40 jaar succes in het organiseren van evenementen. 

EVENEMENT CASES

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

45 VASTE WERKNEMERS

Event Creators beschikt over 45 experts, wat uniek is in de evenementenbranche. We kunnen hierdoor snel schakelen en hebben alle expertise in huis.

200+ EVENTS PER JAAR

Dit realiseren wij door ons eigen magazijn, eigen materiaal, eigen catering en onze expertise te gebruiken.

SNELLE SCHAKELING

De wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor een succesvol event. De communicatielijnen in de organisatiestructuur van ons Twentse evenementenbureau zijn kort, hierdoor kunnen we snel schakelen binnen ons team van specialisten. 

LEER EVENT CREATORS KENNEN

RUIM 40 JAAR ERVARING IN EVENEMENTENORGANISATIE

Door onze jarenlange ervaring, ongeveer 50 gedreven vaste werknemers en alle expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen, heeft Event Creators kennis van het gehele traject: van strategie tot uitvoering en de juiste nazorg.

De Monnik Dranken | Bedrijfsfeest | Evenementen Organisatie
Jubileum Morssinkhof Groep | Event Creators

VLIEG MET ONS MEE NAAR SUCCES

Event Creators gaat altijd voor optimaal resultaat. Onze werkwijze kan in drie woorden worden omschreven: 'feest met resultaat'. Een evenement met rendement is namelijk nog meer reden tot feest. Onze experts vertalen jouw strategie en bedrijfscultuur moeiteloos door naar een evenement met impact. Zo leiden wij jou en je doelgroep naar fantastische nieuwe ervaringen en resultaat. Zowel in binnen- als buitenland.

BENIEUWD HOE JOUW EVENEMENT VORM KUNNEN GEVEN?

Geef je gehele organisatie een boost door middel van events. Luit weet als geen ander hoe je dit het beste in kunt vullen en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Hij staat te popelen om er met samen met jou, een succes van te maken!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

STUUR LUIT EEN BERICHT LEER LUIT KENNEN

Drukwerkdeal Bedrijfsfeest | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld