WIJ ZIJN DE VERBINDING DIE JIJ WILT CREËREN

EVENT CREATORS

EVENT CREATORS

Net als de events die wij organiseren, is Event Creators een bedrijf in beweging. De live communicatie die je aantreft op en rondom een event, zie je terug in onze dagelijkse omgang op de werkvloer.

Vanuit verbinding ontstaat kracht, komt creativiteit vrij en het lef om dingen te doen waar anderen alleen maar over durven te dromen. Daarmee maken we het verschil tussen: 'Het was heel leuk' en 'Het was geniaal!!!'. 

We werken met een sterk team van grotendeels vaste krachten met elk hun eigen expertise. Allemaal leven ze de visie van Event Creators. Het vertrouwen van een klant vinden we nooit vanzelfsprekend, maar altijd bijzonder. Dat koesteren we.

Samen doen we er alles aan om succesvolle events neer te zetten en doelstellingen te behalen. Altijd die stap extra en de lat weer iets hoger. Onze missie; verder gaan dan jouw verwachting!

Event Creators Wie Zijn Wij


ONZE FOUNDERS

De basis van Event Creators werd in de jaren '70 gelegd door onze founders Harrie & Hannie Droste. Zij startten met het organiseren van kinderfeestjes, themafeesten en tuinbeurzen. De liefde voor evenementen en het organiseren bleef groeien en mondde uit in een professioneel eventbureau met eigen eventlocatie en een scala aan tuinbeurzen in Duitsland. Het enthousiasme, lef en de ambitie van de founders zijn diep verweven in onze bedrijfsvoering.  Team Event Creators

VAN ONS FAMILIEGEVOEL MOET JE HET HEBBEN

Event Creators is ontstaan als een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. We werken met een kernteam van vaste medewerkers die vaak al jaren bij ons werken. Dat geeft verbinding en bovendien behoud van kennis, ervaring en betrokkenheid.

Met een team van ruim 40 vaste krachten en meer dan 50 oproepkrachten, doet iedereen waar hij goed in is. Het team is vertrouwd met elkaar en heeft aan een half woord genoeg om te begrijpen wat er allemaal moet gebeuren. Hoe belangrijk dat is? Dat merk je niet. En dat willen we graag zo houden. 

OP ELKE GEWENSTE LOCATIE

We organiseren events door het hele land, op elke gewenste locatie. Bij jouw bedrijf, bij ons of op een andere plek die precies aan jouw wensen voldoet. En als de plek er niet is, dan creëren we hem. Van project mapping op gevels tot drijvende podia; niets is ons te gek!

We verwelkomen je ook graag op onze eigen evenementenlocatie aan de groene rand van het Twentse dorp Weerselo. Gemakkelijk bereikbaar, met voldoende gratis parkeergelegenheid en uiteenlopende mogelijkheden. Met ruim drie hectare aan evenementenweide, een terras en drie zalen met elk een unieke styling, kunnen wij hier 2000 personen het event van hun leven bezorgen. Event Creators Zakelijke Evenementen Bedrijfsopening
Event Creators Zakelijke Evenementen Bedrijfsfestival

BOVEN VERWACHTING

Verwachtingen kweken is leuk, ze overtreffen de échte uitdaging! Dat lukt alleen als je én het lef hebt om de lat hoog te leggen én de expertise om de belofte waar te maken. 

Event Creators heeft allebei. Met 40 jaar ervaring op dit bijzondere gebied kennen we de klappen van de zweep. Tegelijkertijd hebben we het enthousiasme van een jonge hond, zodat je ervan verzekerd bent dat we altijd iets bedenken waar we zelf ook warm van worden.


Event Creators Zakelijke Events

WERKEN BIJ EVENT CREATORS?

Bekijk snel onze vacatures en reageer direct!


VACATURES


MEER OVER ONS WETEN?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP LEES DE BLOG

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld