EVENEMENTENBUREAU TWENTE

EVENEMENTEN VAN WERELDKLASSE DOOR TWENTSE NUCHTERHEID

Event Creators, hét evenementenbureau van Twente. Wij helpen je meer uit je bedrijfsevenement te halen dan alleen feest. We helpen je om je doelstellingen te halen door de strategie van je bedrijf te koppelen aan het evenement. Ruim 40 jaar ervaring wordt ingezet bij de organisatie van jubilea, personeelsfeesten, openingen en productlanceringen. kernwaarden als openheid, eerlijkheid en professionaliteit staan aan de basis van de werkwijze van dit evenementenbureau. Benieuwd hoe wij deze waarden in jouw evenementen verwerken? Kom eens langs voor een bakje koffie!

Bakkie koffie doen?

Evenementenbureau voor alle zakelijke evenementen

HET EVENEMENTENBUREAU UIT TWENTE DAT VERDER GAAT DAN DE VERWACHTING

De mogelijkheden die Event Creators biedt op het gebied van evenementen en live communicatie zijn eindeloos. Bij onze cases vindt je voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen voor de uitvoering van je wensen. Laat je ideeën nergens door beperken, voor ons is niks te gek! Gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid zijn de basis voor 40 jaar succes in het organiseren van evenementen. 

EVENEMENT CASES

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

45 VASTE WERKNEMERS

Event Creators beschikt over 45 experts, wat uniek is in de evenementenbranche. We kunnen hierdoor snel schakelen en hebben alle expertise in huis.

200+ EVENTS PER JAAR

Dit realiseren wij door ons eigen magazijn, eigen materiaal, eigen catering en onze expertise te gebruiken.

SNELLE SCHAKELING

De wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor een succesvol event. De communicatielijnen in de organisatiestructuur van ons Twentse evenementenbureau zijn kort, hierdoor kunnen we snel schakelen binnen ons team van specialisten. 

LEER EVENT CREATORS KENNEN

MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Door onze jarenlange ervaring, ongeveer 50 gedreven vaste werknemers en alle expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen, heeft Event Creators kennis van het gehele traject: van strategie tot uitvoering en de juiste nazorg.

Young Farmers Day georganiseerd door evenementenbureau Event Creators uit Twente

HET EVENEMENTENBUREAU DAT OOK ACTIEF IS VER BUITEN TWENTE

Wij organiseren events in Twente, maar ook (ver) daarbuiten. We hebben ervaring met een diversiteit aan evenementen op locaties die aansluiten op de wensen en de grootte van de groep. Ons Evenementenbureau beschikt over een eigen locatie in Twente en werkt daarnaast met betrouwbare partners op locaties in binnen- en buitenland.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Leonie heeft de afgelopen jaren honderden events op poten gezet. Ze kent de branche en is altijd op zoek naar de creatieve invullingen van live communicatie die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP LEES DE BLOG

Luchtfoto Evenementenbureau Twente Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld