DE GROOTSTE EVENEMENTEN VAN TWENTE

HET EVENEMENTENBUREAU MET TWENTSE NUCHTERHEID

Hét evenement in Twente organiseren waar jouw gasten niet om heen kunnen? Dan ben je bij Event Creators aan het juiste adres. Event Creators is een full service evenementenbureau uit Twente. Wij helpen je om succesvolle bedrijfsevenementen te organiseren. Door de strategie van je bedrijf te koppelen aan het evenement, helpen wij je om jouw doelstellingen te behalen. Wij zorgen voor evenementen die bij jouw organisatie passen en volledig aansluiten op jouw doelstellingen, klanten of segment. Bij ons kan je terecht voor ieder gewenst evenement. Zo verzorgen we onder andere jubilea, personeelsfeesten, openingen en product lanceringen die verder gaan dan de verwachting.

Evenementenbureau voor alle zakelijke evenementen

SUCCESVOLLE EVENEMENTEN ORGANISEREN

Op het gebied van evenementen en live communicatie biedt Event Creators je voortdurend nieuwe kansen. Wij hebben al jaren mogen werken aan de meest succesvolle evenementen in Twente en omstreken. Op basis van wat u wilt bereiken gaan wij kijken hoe we uw doelstellingen kunnen behalen. Bij ons zijn jouw ideeën nooit te gek! Wij laten ons niet beperken door ideeën die onmogelijk lijken. Wij doen er alles aan om ze juist mogelijk te maken.


Door het creëren en realiseren van een evenement zorg je er voor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring op doen. Event Creators zorgt ervoor dat jouw evenement veel meer is dan alleen een feest. Door de creatieve vaardigheden van onze specialisten zetten wij de meest onvergetelijke evenementen neer die aan niemand voorbij gaat.


Door interactie te creëren maken we mensen bewust van de boodschap die we over (willen) brengen. Hierdoor weten we meerwaarde voor de betrokken partijen te realiseren. Wij zijn creators van zakelijk succes.

EVENEMENT CASES

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

45 VASTE WERKNEMERS

Event Creators beschikt over 45 experts, wat uniek is in de evenementenbranche. We kunnen hierdoor snel schakelen en hebben alle expertise in huis.

200+ EVENTS PER JAAR

Dit realiseren wij door ons eigen magazijn, eigen materiaal, eigen catering en onze expertise te gebruiken.

ZET JEZELF OP DE KAART    BETER BEKEND DOOR EEN EVENEMENT

Wat is er mooier dan jouw organisatie op de kaart te zetten door middel van een evenement. Een goede manier om medewerkers, relaties of klanten te informeren, inspireren en activeren.


Ben jij van plan een evenement voor jouw relaties, medewerkers o.i.d. te organiseren, wij kunnen jou daarbij helpen. Door een evenement te organiseren kun je jezelf goed presenteren. Of je nou een dienst of product verkoopt, een opening van jouw bedrijf hebt, iets te vieren hebt of jouw relaties dichter bij elkaar laten komen. Voor al deze gelegenheden zetten wij de juiste evenementen neer. Wij bieden veel mogelijkheden om een evenement goed aan te laten sluiten bij jouw bedrijf of gelegenheid.

Young Farmers Day georganiseerd door evenementenbureau Event Creators uit Twente

SNELLE SCHAKELING VOOR EEN EVENEMENT OP MAAT

Een succesvol evenement wordt gewaarborgd door de wensen van de opdrachtgever. De communicatielijnen in de organisatiestructuur van ons Twentse evenementenbureau zijn kort, hierdoor kunnen we snel schakelen binnen ons team van specialisten. Ons team staat altijd klaar om jou duidelijk en snel te informeren over de mogelijkheden. We voelen ons nauw verbonden met de opdrachtgever en proberen er samen met hen een onvergetelijk evenement van te maken.


Het organiseren van een evenement zorgt ervoor dat je jouw boodschap goed kunt overdragen en het biedt uitgelezen mogelijkheden om extra waarde te creëren. Door de juiste voorbereidingen in combinatie met de juiste expertise zetten wij de meest succesvolle evenementen neer.

LEER EVENT CREATORS KENNEN

40 JAAR ERVARING ALS BRON VOOR (TWENTS) SUCCES

Al 40 jaar organiseren wij de meest succesvolle evenementen in en rondom Twente. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij wat onze klanten willen en wat wij hen kunnen bieden. Ons team van 50 gedreven vaste werknemers hebben kennis van het gehele project: van strategie tot uitvoering en de juiste nazorg. Onze expertise helpt bij het organiseren van succesvolle evenementen. Gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid zijn de basis voor 40 jaar succes in het organiseren van evenementen.

CASESn

NIET ALLEEN IN TWENTE SUCCESVOLLE EVENEMENTEN

Niet alleen in Twente is Event Creators actief, maar ook ver daarbuiten zorgen wij voor evenementen die aansluiten op de wensen en de grootte van de groep. Ons Evenementenbureau beschikt over een eigen locatie in Twente en werkt daarnaast met betrouwbare partners op locaties in binnen- en buitenland. Al jarenlang zijn wij bezig met het organiseren van diverse evenementen op bekende locatie of eigen locaties in en rondom Twente. Maar een uitdaging buiten Twente gaan wij zeker niet uit de weg

Luit
BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Maak eens een praatje Luit!

Geen enkel evenement is hetzelfde en vraagt om bijzondere aandacht. Wij geloven dan ook niet in standaard pakketten. Bij Event Creators organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement voor jouw bedrijf en gasten. We denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer!


☎️ BEL ONS 📧 BERICHT STUREN

 

Luchtfoto Evenementenbureau Twente Event Creators

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld