VIJF UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN

Blog

Geplaatst op vrijdag 05 april

Personeelsfeesten zijn de ultieme momenten om uw personeel bijeen te brengen en het groepsgevoel te creëren. In deze white paper geven wij u vijf unieke ideeën voor een PERSONEELSFEEST MET IMPACT. Download onze white paper en lees hoe het u kan helpen bij het organiseren van een uniek personeelsfeest!

Doe eens gek en wees uniek!

De standaard personeelsfeestconcepten kent uw personeel zo langzamerhand wel, het is tijd voor iets uniek. In onze white paper staat beschreven hoe u dit kunt zijn en hoe u uw personeel kunt verassen. Heeft u na het lezen van onze white paper nog vragen of bent u benieuwd hoe wij uw personeelsfeest invullen? Neem dan contact met ons op! 

Download hieronder de white paper. 


DOWNLOAD HIER ONZE
GRATIS WHITE PAPER

Laat je gegevens achter en ontvang direct het document. 

De download staat hieronder.

verplicht veld
BENIEUWD HOE WIJ VAN JOUW PERSONEELSFEEST IETS UNIEKS MAKEN?

Neem contact op met Ellen, zij is een van onze Event Advisors en weet precies hoe hij middels een personeelsfeest jouw werknemers kan verrassen! 

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!