VIJF UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN

Blog

Geplaatst op vrijdag 05 april

Personeelsfeesten zijn de ultieme momenten om uw personeel bijeen te brengen en het groepsgevoel te creëren. In deze white paper geven wij u vijf unieke ideeën voor een PERSONEELSFEEST MET IMPACT. Download onze white paper en lees hoe het u kan helpen bij het organiseren van een uniek personeelsfeest!

DOE EENS GEK EN WEES UNIEK!

De standaard personeelsfeestconcepten kent uw personeel zo langzamerhand wel, het is tijd voor iets uniek. In onze white paper staat beschreven hoe u dit kunt zijn en hoe u uw personeel kunt verassen. Heeft u na het lezen van onze white paper nog vragen of bent u benieuwd hoe wij uw personeelsfeest invullen? Neem dan contact met ons op! 

Download hieronder de white paper. 


VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG DIRECT INFORMATIE 


De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld
BENIEUWD HOE WIJ VAN JOUW PERSONEELSFEEST IETS UNIEKS MAKEN?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Leonie heeft de afgelopen jaren honderden events op poten gezet. Ze kent de branche en is altijd op zoek naar de creatieve invullingen van live communicatie die aansluiten bij de doelstellingen van jouw merk of organisatie. 

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld