DATA & EVENTS

Blog

Geplaatst op maandag 27 mei

IN DEZE WHITE PAPER LEES JE WAT DATA KAN BETEKENEN VOOR UW EVENTS. CIJFERS LIEGEN NIET, DAAROM ZETTEN WIJ DATA IN TIJDENS DE ORGANISATIE VOORAFGAAND, TIJDENS EN NA AFLOOP VAN EEN EVENEMENT. 

DE MOGELIJKHEDEN LIGGEN VOOR HET OPRAPEN

Door onze jarenlange ervaring en de innovatie van de techniek, gebruiken wij steeds meer data om onze evenementen naar een hoger niveau te tillen. Download hieronder de whitepaper en lees hoe wij data inzetten om events persoonlijk te maken en rendement te creëren. 

DOWNLOAD HIER ONZE
GRATIS WHITE PAPER

Laat je gegevens achter en ontvang direct het document. 

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld
MEER WETEN OVER DATA & EVENTS?

Vraag het onze Event Advisor Leonie. Met 9 jaar ervaring weet ze hoe events in te zetten als middel om zakelijke doelstellingen te halen. We gaan verder dan een geweldig feest. Wij creëren event met rendement.

Leonie van de Beek-Wubbolts - Event Advisor | 085-1053326

LAAT LEONIE JE ADVISEREN LEER LEONIE KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

KIJK JIJ AL VOORUIT?

VIER DE ZOMER MET EC!

Ben je na alle hectiek tijdens het afgelopen anderhalf jaar écht even toe aan wat vermaak met je collega's? Ben je benieuwd naar alle nieuwe collega's die je de afgelopen tijd nog helemaal niet gesproken hebt? Of wil je gewoon weer eens iets vieren en weer bouwen aan het teamgevoel? Vier de Zomer met Event Creators!

Voor elke gelegenheid hebben we een concept klaarstaan! Wil je liever nog even op veilige afstand wat vieren? Dan hebben wij voor jou een fantastische radioshow vol verrassingen. Wil je weer even helemaal uit je plaat gaan met je collega's? Plan dan alvast vooruit en organiseer een personeelsfeest! Je hoeft alleen maar te kiezen en wij helpen je!

RADIOSHOW  PERSONEELSFEEST