OPENING VIEREN? TIPS & TRICKS

Blog

Geplaatst op donderdag 28 november

Een jubileum vraagt om een goede voorbereiding. Maar waar moet je beginnen? 

Vier je een opening omdat het moet? Óf gebruik je het om mensen te bedanken en sterker aan je bedrijf te binden? Blik terug, kijk vooruit, vier feest & durf het anders te doen! Deze paper staat vol tips en geeft antwoord op een aantal belangrijke vragen. 

Waar beginnen de voorbereidingen? Hoe zorg je voor dat het event écht impact heeft? Welke doelgroepen betrek je en wat moet doen om er voor te zorgen dat de opening geld op gaat leveren? 

Antwoord op deze vragen en tips & tricks van onze Event Advisors vind je in onderstaande paper. 

DOWNLOAD HIER ONZE
GRATIS WHITE PAPER

Laat je gegevens achter en ontvang direct het document. 

De download staat hieronder.

verplicht veld
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!