Een Familiedag organiseren voor uw bedrijf

Blog

Geplaatst op Tuesday 06 February door Event Creators

Denkt u eraan om een corporate familiedag te organiseren? Wij hebben de beste tips samengesteld voor een memorabel event op eigen bedrijfslocatie.

We zien steeds vaker bedrijfsfeesten waarbij de complete familie uitgenodigd is. Fantastisch om op deze manier uw hardwerkende medewerkers en hun familieleden in het zonnetje te zetten. Door het hele gezin erbij te betrekken creëert u een positief gevoel voor uw werknemers. Sinds de invoering van de WKR is een familiedag op eigen bedrijf ook enorm in opkomst.

Bent u de uitverkorene om een familiedag te organiseren? Laat zien dat uw bedrijf meer is dan alleen een werkgever. Om dit te realiseren hebben wij 10 tips voor een onvergetelijke familiedag. Denkt u aan een originele uitnodiging en activiteiten voor alle leeftijden? Dit wordt nog wel eens over het hoofd gezien. Download daarom onze white paper, print hem uit, hang hem aan de muur en laat dit de basis zijn voor een prachtig event.

Op zoek naar nog meer tips? Download snel onze whitepaper, of neem contact op!

 

 

DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld
Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld