Blog

FAMILIEDAG

Geplaatst op dinsdag 06 februari door Event Creators

Denkt u eraan om een corporate familiedag te organiseren? Wij hebben de beste tips samengesteld voor een memorabel event op eigen bedrijfslocatie.

We zien steeds vaker bedrijfsfeesten waarbij de complete familie uitgenodigd is. Fantastisch om op deze manier uw hardwerkende medewerkers en hun familieleden in het zonnetje te zetten. Door het hele gezin erbij te betrekken creëert u een positief gevoel voor uw werknemers. Sinds de invoering van de WKR is een familiedag op eigen bedrijf ook enorm in opkomst.

Bent u de uitverkorene om een familiedag te organiseren? Laat zien dat uw bedrijf meer is dan alleen een werkgever. Om dit te realiseren hebben wij 10 tips voor een onvergetelijke familiedag. Denkt u aan een originele uitnodiging en activiteiten voor alle leeftijden? Dit wordt nog wel eens over het hoofd gezien. Download daarom onze white paper, print hem uit, hang hem aan de muur en laat dit de basis zijn voor een prachtig event.

Op zoek naar nog meer tips? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

 

DOWNLOAD HIER UW
GRATIS WHITEPAPER

U hoeft alleen maar uw gegevens in te vullen om daarna volledig gratis onze whitepaper te downloaden. U ontvangt het bestand als een .pdf direct in uw email.

u kunt uw whitepaper hieronder vinden.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld