ONZE DIENSTEN

EVENT MARKETING

EVENEMENTEN EN LIVE COMMUNICATIE gebruiken wij ALS MIDDEL OM UW DOELGROEP TE ACTIVEREN, TE VERBINDEN, EEN PROBLEEM OP TE LOSSEN OF OM IETS TE VIEREN. EVENT MARKETING IS HIERBIJ HET OVERKOEPELENDE MIDDEL OM DE STRATEGIE VAN HET EVENEMENT UIT TE BREIDEN EN DE EFFECTEN TE VERGROTEN. 

WAT IS DE KRACHT VAN EVENT MARKETING

Events worden georganiseerd met een bepaalde strategie die aansluit op de doelstelling van het event. Wij raden daarom ook iedereen aan hun strategie en doelstelling voor een event duidelijk te hebben om het meeste rendement krijgen. Event Creators kan u hierbij helpen. De Marketing voor uw event helpt u tevens ook om uw bedrijfsnaam te versterken en om naamsbekendheid te verkrijgen. 

Een event kan bijvoorbeeld de strategie hebben om relaties te versterken, een marketingcommunicatiestrategie of een brandingsstrategie voor zowel intern als extern. Event marketing wordt bij een strategie ingezet als verlengstuk om doelstelling te promoten en het evenement te vermarkten. 

Event Creators heeft jarenlange ervaring om een passende strategie bij uw doelstelling te bedenken. Mocht u nog geen doelstelling hebben voor uw evenement, dan denken wij daar ook in samenspraak met u over na. Wij pakken door middel van event marketing het volledige traject aan, vanaf de uitnodigingen tot aan de aftercare. 

BENIEUWD HOE WIJ EVENT MARKETING INZETTEN?

Steeds meer bedrijven zien in dat live communicatie een belangrijke schakel kan zijn in het contact met leveranciers, afnemers of andere relaties. Ellen is Event Advisor en kan al uw vragen beantwoorden over evenementen en event marketing.

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld