EVENT MARKETING

ONZE DIENSTEN

Een event als losstaande gebeurtenis laat niet altijd de juiste indruk achter. Wij als event marketingbureau helpen u graag bij het integreren van uw evenement in de marketingmix om wél impact te maken. Event marketing noemen we dit. Activeer, verbind uw doelgroep en investeer in relaties door middel van event marketing en betrek het evenement bij uw marketingstrategie voor optimale resultaten. Benieuwd welke resultaten we met u kunnen realiseren?

Kom langs voor vrijblijvend consult!


WAT IS DE KRACHT VAN EVENT MARKETING

Events worden georganiseerd met een bepaalde strategie die aansluit op de doelstelling van uw bedrijf. Wij raden daarom ook iedereen aan een duidelijke strategie en doelstelling voor uw evenement te formuleren, om het hoogste rendement krijgen. Event Creators helpt u door middel van eventmarketing het maximale uit uw evenement te halen. De Marketing voor uw event helpt u tevens ook om uw bedrijfsnaam te versterken en om naamsbekendheid te verkrijgen. 

Een event kan bijvoorbeeld de strategie hebben om relaties te versterken, een marketingcommunicatiestrategie of een brandingsstrategie voor zowel intern als extern. Eventmarketing wordt bij een strategie ingezet als verlengstuk om doelstelling te promoten en het evenement te vermarkten. 

Event Creators heeft jarenlange ervaring om een passende strategie bij uw doelstelling te bedenken. Mocht u nog geen doelstelling hebben voor uw evenement, dan denken wij daar ook in samenspraak met u over na. Wij pakken door middel van event marketing het volledige traject aan, vanaf de uitnodigingen tot aan de aftercare. 

Waarom ons?

ALLES IN EIGEN HUIS

Van uitnodigingstraject tot projectmanagers en van catering tot transport

100% RENDEMENT

Bij elk evenement gaan wij voor maximaal rendement. Met u formuleren wij doelstellingen die aansluiten bij uw marketingstrategie om uw doelen te behalen.

40 JAAR ERVARING

40 jaar ervaring en meer dan 40 vaste werknemers die continu van elkaar leren zorgen ervoor dat wij verder kunnen gaan dan de verwachting.

BENIEUWD HOE WIJ EVENT MARKETING INZETTEN?

Steeds meer bedrijven zien in dat live communicatie een belangrijke schakel kan zijn in het contact met leveranciers, afnemers of andere relaties. Ellen is al 11 jaar onze Event Advisor en kan al uw vragen beantwoorden over evenementen en event marketing. Kom eens langs voor gratis consult met Ellen!

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

JA, IK WIL GRATIS CONSULT LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld