BEDRIJFSEVENTS

ORGANISEREN ZIT ONS BLOED

WAAROM JE EEN BEDRIJFSEVENT MOET ORGANISEREN!

Een tevreden medewerker is net zo belangrijk als een tevreden klant. Met een bedrijfsevent sla je twee vliegen in een klap. Er kunnen zowel medewerkers als zakelijke relaties worden uitgenodigd. Het is een uitgelezen manier om in contact te komen met je doelgroep en een blijvende herinnering bij hen achter te laten.

Tijdens jouw bedrijfsevent creëer je bekendheid voor jouw bedrijf, product of dienst. Event Creators helpt je graag om impact van formaat bij hen achter te laten. 

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINATIE

HOE CREËER JE RENDEMENT MET JOUW BEDRIJFSEVENT?

Een bedrijfsevent kun je op verschillende manieren invullen. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een relatie dag organiseren, jullie productlancering organiseren of kennis overdragen aan jouw personeel. 

Wij gebruiken evenementen om organisatiedoelstellingen te behalen, kennis te delen, een product op de markt te brengen, problemen op te lossen een nieuw pand te openen en natuurlijk om simpelweg feest te vieren. 

Een bedrijfsmoment is niet alleen het moment waar het bij ons om draait. Wij zien graag het gehele traject, namelijk voor, tijdens en na het event. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw doelstellingen worden behaald en je de boodschap bij de doelgroep laat landen.

Event Creators | Luit
MEER WETEN?

Stel je vraag aan Luit

Elk bedrijfsevent is uniek. Daarom vraagt elk event om bijzondere aandacht.
Wij organiseren een compleet op maat gemaakt bedrijfsevent om jullie doelstellingen te behalen.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor |  085-1053333 

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Holland Hydraulics Open Dag | Event Creators

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.