ORGANISEREN ZIT ONS BLOED

BEDRIJFSEVENTS

Een nietszeggend en middelmatig evenement? Niet als het aan ons ligt! Spraakmakende bedrijfsevents organiseren en live communicatie zijn de belangrijkste specialisaties van event creators. Wij zijn ruim 40 jaar de expert in eventmarketing en zorgen ervoor dat uw event wél succes behaalt. Benieuwd hoe? Laat ons een gratis nulmeting voor u uitvoeren!


Ja, ik wil een gratis nulmeting!

WAAROM U EEN BEDRIJFSEVENT MOET ORGANISEREN

Bedrijfsevents zijn de uitgelezen mogelijkheden om in contact te komen met uw doelgroep en een blijvende herinnering bij hen achter te laten. Bereik al uw relaties, klanten, stakeholders en personeel tijdens een evenement en laat Event Creators u helpen om een impact van formaat bij hen achter te laten. 

BEHAAL UW DOELSTELLINGEN

Wij gebruiken evenementen om organisatiedoelstellingen te behalen, kennis te delen, een product op de markt te brengen, problemen op te lossen, een nieuw pand te openen en natuurlijk om simpelweg feest te vieren. Event Creators gaat verder dan uw verwachting en gebruikt de jarenlange ervaring om van uw bedrijfsevent een onvergetelijk moment te maken. 

BEKIJK ONZE DIENSTEN

45 EXPERTS IN DIENST

Door ons grote team aan vaste werknemers realiseren wij de meest unieke events ook op korte termijn.

3D-TEKENAAR IN DIENST

Onze eigen 3D-tekenaar Jetze kan het evenement al visualiseren voordat het heeft plaatsgevonden.

GEMIDDELD BEOORDELING: 8,8

Onze jarenlange ervaring en inzet wordt gezien door onze klanten en de bezoekers van de events.

HET IS NIET ENKEL ÉÉN MOMENT

Het bedrijfsevent is niet alleen het moment waar het bij ons om draait, wij zien het gehele traject voor, tijdens en na het event als momenten om uw doelstellingen te behalen en uw boodschap bij de doelgroep te laten landen. Gebruik dus een strategie om een periode in te vullen met live communicatie en marketing om uw boodschap over te brengen. 

GEBRUIK ONZE BLOGS EN WHITE PAPERS VOOR INSPIRATIEBENIEUWD HOE WIJ ELK BEDRIJFSEVENT NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jorn is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij uw wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen? Kom langs voor vrijblijvend consult!

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

JA, IK WIL GRATIS CONSULT! LEER JORN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld