ORGANISEREN ZIT ONS BLOED

BEDRIJFSEVENTS

SPRAAKMAKENDE BEDRIJFSEVENTS ORGANISEREN EN LIVE COMMUNICATIE VORMEN DE KERN VAN HET SPECIALISME VAN EVENT CREATORS. IN SAMENSPRAAK MET ONZE KLANTEN ORGANISEREN WIJ AL RUIM 40 JAAR EVENEMENTEN OP MAAT VAN 50 TOT 5.000 GASTEN IN BINNEN- EN BUITENLAND EN ZIJN UW PARTNER OP HET GEBIED VAN EVENTMARKETING. WIJ VERLEGGEN GRAAG MET U DE GRENZEN EN GAAN VERDER DAN DE VERWACHTING. MAAR HOE PAKT U DIT AAN? WAT GAAT DIT KOSTEN? WAT WILT U DAT HET OPLEVERT? DEZE EN ANDERE VRAGEN STELT U AAN ONZE EXPERTS. 

45 EXPERTS IN DIENST

Door ons grote team aan vaste werknemers realiseren wij de meest unieke events ook op korte termijn.

3D-TEKENAAR IN DIENST

Onze eigen 3D-tekenaar Jetze kan het evenement al visualiseren voordat het heeft plaatsgevonden.

GEMIDDELD BEOORDELING: 8,8

Onze jarenlange ervaring en inzet wordt gezien door onze klanten en de bezoekers van de events.

WAAROM U EEN BEDRIJFSEVENT MOET ORGANISEREN

Bedrijfsevents zijn de uitgelezen mogelijkheden om in contact te komen met uw doelgroep en een blijvende herinnering bij hen achter te laten. Bereik al uw relaties, klanten, stakeholders en personeel tijdens een evenement en laat Event Creators u helpen om een impact van formaat bij hen achter te laten. 

BEHAAL UW DOELSTELLINGEN

Wij gebruiken evenementen om organisatiedoelstellingen te behalen, kennis te delen, een product op de markt te brengen, problemen op te lossen, een nieuw pand te openen en natuurlijk om simpelweg feest te vieren. Event Creators gaat verder dan uw verwachting en gebruikt de jarenlange ervaring om van uw bedrijfsevent een onvergetelijk moment te maken. 

BEKIJK ONZE DIENSTEN

HET IS NIET ENKEL ÉÉN MOMENT

Het bedrijfsevent is niet alleen het moment waar het bij ons om draait, wij zien het gehele traject voor, tijdens en na het event als momenten om uw doelstellingen te behalen en uw boodschap bij de doelgroep te laten landen. Gebruik dus een strategie om een periode in te vullen met live communicatie en marketing om uw boodschap over te brengen. 

GEBRUIK ONZE BLOGS EN WHITE PAPERS VOOR INSPIRATIEBENIEUWD HOE WIJ ELK BEDRIJFSEVENT NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jorn is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij uw wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321

NEEM CONTACT OP MET JORN LEER JORN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld