KENNIS, DIEPGANG & NIEUWS. WE DELEN HET GRAAG

dinsdag 05 oktober

HOE CREËER JE HOGE OPKOMST VOOR JOUW EVENT?

Om het maximale uit je evenement te halen is hoge opkomst een must. In deze blog geven wij je een aantal handvaten voor hoge opkomst op jouw evenement.

Lees verder

woensdag 29 september

EC ACADEMY: MICK

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Mick vertelt over zijn tijd bij Event Creators.

Lees verder

dinsdag 14 september

EC ACADEMY: ISABELLE

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Isabelle vertelt over haar tijd bij Event Creators.

Lees verder

donderdag 27 mei

WE MOGEN WEER...

Wij staan natuurlijk al maanden in de startblokken om weer aan de slag te gaan, om samen met jullie de meest gave live events te organiseren. Nu is de tijd eindelijk aangebroken; we mogen weer! In deze blog lees je alles over de mogelijkheden op het gebied van live events en waarom het zo belangrijk is om dit juist nu te organiseren.

Lees verder

donderdag 06 mei

HET GEHEIM VAN EVENT CREATORS

Een goed begin is het halve werk. Bij een succesvol event organiseren, staat goede communicatie en databeheer centraal. Om dit allemaal te managen hebben wij een aantal tools ontwikkeld. Door gebruik te maken van onze tools kun je tijdens het gehele voortraject van jouw event efficiënt en gemakkelijk te werk gaan. Dit zorgt ervoor dat je tijd en geld bespaard. Wie wil dat nou niet? Je wilt gasten van te voren enthousiasmeren en de wensen in kaart brengen. Ben jij benieuwd welke tools wij gebruiken en waarom? Lees dan snel verder!

Lees verder

donderdag 18 maart

VERBINDEN IN CORONATIJD; HOE DOE JE DAT?

De coronatijd zorgt er voor dat veel mensen vanuit huis werken. Je zit veelal alleen in je home office en mist “gewoon” even dat praatje bij de koffieautomaat. Even lekker bijkletsen is niet meer zo vanzelfsprekend. Verbinding speelt in deze tijd dus een belangrijke rol. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan snel verder!

Lees verder

donderdag 25 februari

DE KRACHT VAN ONTRACK

Of het nu gaat om het versterken van je imago, het binden van personeel, een streepje voorhouden op de concurrentie of ‘gewoon’ je omzet verhogen. Event Creators helpt een handje bij het behalen van jouw doelstellingen. Wil jij weten hoe wij dit doen? Lees dan snel de blog!

Lees verder

dinsdag 16 februari

WHITE PAPER: GRANDIOZE RADIOSHOW

Thuiswerken, afstand houden en bijeenkomsten die verboden zijn, dat leidt er allemaal toe dat fysiek samenkomen erg moeilijk gaat. Al helemaal als het grote groepen betreft. Dit zorgt er ook voor dat collega's elkaar misschien al wel maanden niet gezien hebben. Daarom blijven we bij Event Creators zoeken naar mogelijkheden om de verbinding binnen de organisatie te versterken en waarborgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je eigen radioshow!

Lees verder

donderdag 11 februari

BEDRIJFSJUBILEUM TIJDENS CORONA

Hoe vier je een bedrijfsjubileum tijdens Corona? Het jubileum waar je lange tijd naar uit hebt gekeken, krijgt verplicht een andere invulling. De huidige situatie vraagt om creativiteit. En juist nu, kun je je onderscheiden. Dit is het moment om na te denken over doelgroepen, doelstellingen & contactmomenten. Gebruik het hele jubileumjaar om personeel aan je te binden & de band met relaties te versterken. Maak maximaal impact.

Lees verder

donderdag 14 januari

EC ACADEMY: LARS

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Ditmaal vertelt Lars over zijn tijd bij Event Creators.

Lees verder

maandag 30 november

EC ACADEMY: LARISSA

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Larissa vertelt over haar tijd bij Event Creators.

Lees verder

zondag 15 november

IN THE SPOTLIGHT: ROLIEN

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk evenement een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Allemaal met dezelfde drive om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom voor aan Rolien Wolters

Lees verder

zondag 25 oktober

EC ACADEMY: JESSE ASSISTENT EVENT ORGANISER

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Jesse vertelt over zijn tijd bij Event Creators.

Lees verder

donderdag 08 oktober

NIEUW: DRIVE-THRU EVENTS

Hoe vier je een bedrijfsjubileum tijdens Corona? Het jubileum waar je lange tijd naar uit hebt gekeken, krijgt verplicht een andere invulling. De huidige situatie vraagt om creativiteit. En juist nu, kun je je onderscheiden. Veel bedrijven hebben het gevoel dat ze moeten wachten tot betere tijden. Gemiste kans! Dit is het moment om goed na te denken over de doelgroepen, doelstellingen & contactmomenten. Gebruik het hele jubileumjaar om personeel aan je te binden & de band met relaties te versterken. Maak maximaal impact.

Lees verder

maandag 05 oktober

IN THE SPOTLIGHT: TARA

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk evenement een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Allemaal met dezelfde drive om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom voor aan Tara Rigterink

Lees verder

maandag 07 september

NIEUW: DRIVE-IN BIOSCOOP

Jouw eigen drive-in bioscoop als coronaproof kerstborrel? Bij Event Creators kan het! Juist in een tijd met veel beperkingen is het belangrijk om te denken in mogelijkheden. En dat hebben we bij Event Creators gedaan! De drive-in bioscoop is niet zo statisch als het lijkt en kan worden uitgebreid met allerlei bijpassende activiteiten en voorzieningen. Meer weten? Hier vind je de whitepaper!

Lees verder

maandag 07 september

NIEUW:BESTE ZANGERS DINNER SHOW

Een coronaproof concept voor een bedrijfsuitje? Event Creators heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en een aantal concepten ontwikkeld die het voor jouw organisatie mogelijk maken om het jaar alsnog in stijl af te sluiten! De Dinner Show is één van deze concepten en biedt een avond vol verrassingen en mindf*ck momenten! Hier vind je de whitepaper voor alle informatie over dit coronaproof concept!

Lees verder

maandag 07 september

ONLINE EVENEMENTEN

Online events zijn de nieuwste ontwikkeling in de eventwereld. En die ontwikkeling komt op het juiste moment! Juist nu veel bedrijven en organisaties hun evenementen hebben moeten annuleren of wijzigen biedt een online event uitkomst. Online events zijn door de huidige technologische ontwikkelingen meer dan ooit in staat om verbondenheid te creëren terwijl de flexibiliteit van deze events juist ook meer mogelijkheden biedt bij bijvoorbeeld een wijziging van de corona maatregelen. Meer weten? De whitepaper is gratis!

Lees verder

dinsdag 28 juli

IN THE SPOTLIGHT: CHARLOTTE

Event Creators is dé specialist in live communicatie. We hebben alles in huis om van jouw evenement een onvergetelijk moment te maken. Hieronder vallen natuurlijk ook onze experts. Ons team van specialisten, strategen, creatievelingen, entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe vliegt elk evenement aan met dezelfde drive en motivatie om er een succes van te maken. Daarom wijden wij met regelmaat een artikel aan de toppers die onze organisatie maakt tot wat het is! Maak kennis met Charlotte en kom meer over haar te weten in dit vragenvuur!

Lees verder

dinsdag 30 juni

HARRIE EN HANNIE DROSTE, OPRICHTERS VAN EVENT CREATORS

'Al meer dan veertig jaar specialist in live communicatie'. Dat is wat we zijn. Maar hoe zijn we daar gekomen? “Jan Hein, toen twaalf jaar oud, kwam op een gegeven moment met een parkeerplan die hij gebouwd had met zijn blokken. En wat bleek, deze werkte uitstekend!” Onze oprichters Harrie en Hannie Droste vertellen over de weg ernaartoe en meer.

Lees verder

maandag 08 juni

CORONAPROOF EVENTS

Bij Event Creators proberen we altijd verder te gaan dan de verwachting en daarvoor is creativiteit nu belangrijker dan ooit. Hoewel de horeca- en eventbranche hard geraakt wordt, hebben we niet stilgezeten en kunnen we een aantal mooie concepten presenteren.

Lees verder

maandag 06 april

TEAMGEVOEL IN THUISWERKTIJD

Ondertussen zijn we allemaal gewend aan de nieuwe situatie. We werken op zolderkamers, dakterrassen, vanuit bed of aan de keukentafel. We bellen, skypen, zoomen en chatten wat af. Het werk wordt gedaan, maar hoe zorg je dat ook het teamgevoel sterk blijft? Wat wij vooral missen zijn de ad-hoc praatjes die uitlopen tot een brainstorm sessie, het slappe geouwehoer bij de koffieautomaat of de dagelijkse lunchwandeling.

Lees verder

dinsdag 03 maart

ARJAN, F&B MANAGER

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Elke Event Creator heeft dezelfde drive in zich om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken (dit keer letterlijk en figuurlijk), we stellen je daarom vandaag voor aan Arjan Roesink.

Lees verder

dinsdag 18 februari

BLOG: THEMA EVENTS

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Een feest met als thema Wild West of Tirol. Leuk, maar dit is niet het enige wat we onder een themafeest verstaan. Wat dacht je van een thema dat aansluit bij de identiteit van je bedrijf of bij de ontwikkelingen in de branche waarin je bedrijf opereert. Bovendien zorgt een thema voor meer verbinding, connectie en gespreksstof onder de aanwezigen. Wil je weten hoe je een thema ter versterking van je event kan inzetten? Lees dan deze blog.

Lees verder

woensdag 12 februari

SILKE, EVENT ORGANISER

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Elke Event Creator heeft dezelfde drive in zich om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom vandaag voor aan Silke Giezen.

Lees verder

woensdag 05 februari

FEEST MET HET PERSONEEL? TIPS & TRICKS

Een personeelsfeest, een prachtig moment. Maar waar moet je beginnen? Waar moet je rekening mee houden? En hoe zorg je voor een goede opkomst? Deze paper staat vol tips en geeft antwoord op de volgende vragen;

Lees verder

dinsdag 07 januari

PAM, STAGIAIR EVENT ADVISOR PURCHASE & SALES

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Pam vertelt over haar tijd bij Event Creators.

Lees verder

woensdag 11 december

NIENKE, STAGIAIR EVENT ORGANISER

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Nienke vertelt over haar tijd bij Event Creators.

Lees verder

donderdag 28 november

OPENING VIEREN? TIPS & TRICKS

Een opening organiseren? Wat komt er zoal bij kijken en waar moet je beginnen? Wij helpen je op weg! Dit document staat vol met vragen die jezelf moet stellen ter voorbereiding op een opening. Onze Event Advisors geven je in de white paper tips & tricks.

Lees verder

vrijdag 22 november

LUIT, EVENT ADVISOR

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Elke Event Creator heeft dezelfde drive in zich om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, daarom stellen we je vandaag voor aan Luit Olde Rikkert

Lees verder

donderdag 07 november

DIEDE, STAGIAIR (ONLINE) MARKETING

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Diede vertelt over haar tijd bij Event Creators.

Lees verder

woensdag 09 oktober

JUBILEUM VIEREN? TIPS & TRICKS

Een jubileum vraagt om een goede voorbereiding. Maar waar moet je beginnen? Dit document staat vol met vragen die jezelf moet stellen ter voorbereiding en tips van onze Event Advisors.

Lees verder

donderdag 19 september

WINTERCONCEPTEN

Het heeft buiten nog niet veel weg van de winter, maar de feestdagen staan sneller voor de deur dan u denkt! De perfecte reden om alvast na te denken over een event in de winter. Laat je inspireren door onze winterse concepten.

Lees verder

donderdag 05 september, Event Creators

LOTTE, CAMPAGNE MANAGER

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Onze Lotte staat dit keer in the spotlight.

Lees verder

woensdag 21 augustus

ELKE, EVENT ADVISOR PURCHASE & SALES

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Allemaal met dezelfde drive om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken. We stellen je voor aan onze Elke.

Lees verder

vrijdag 14 juni

FOOD TRENDS & INOVATIE

Event Creators gaat voor innovatie. Op onze evenementen willen wij onze gasten verrassen en ze een onvergetelijke ervaring bezorgen; door middel van activiteiten, feest en vooral door culinaire verrassingen. Omdat wij als eventbureau de catering in eigen huis hebben, kunnen we onszelf steeds blijven innoveren en nieuwe trends inzetten op de events.

Lees verder

maandag 27 mei

DATA & EVENTS

In deze white paper leest u wat data kan betekenen voor uw events. Cijfers liegen niet, daarom gebruiken wij data voorafgaan, tijdens en na afloop van onze events!

Lees verder

vrijdag 03 mei

MAURICE, STAGIAIR (ONLINE) MARKETING

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Maurice vertelt over zijn tijd bij Event Creators.

Lees verder

woensdag 01 mei

DE WERKKOSTENREGELING (WKR) EN PERSONEELSFEESTEN

Lees in deze blog wat de Werkkostenregeling betekent voor uw personeelsfeest. Wist u bijvoorbeeld dat een personeelsfeest op eigen werkplek enorm veel voordeel op kan leveren?

Lees verder

vrijdag 05 april

VIJF UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN

Personeelsfeesten zijn de ultieme momenten om uw personeel bijeen te brengen en het groepsgevoel te creëren. In deze white paper geven wij u vijf unieke ideeën voor een personeelsfeest met impact.

Lees verder

woensdag 20 maart

FINALISTEN GOUDEN GIRAFFE

Het Twentse eventbureau Event Creators, dat door het hele land evenementen organiseert voor de zakelijke markt, is genomineerd voor de Gouden Giraffe. Woensdag 13 maart bracht de organisatie een bezoek aan Weerselo met rode loper en confetti. De Gouden Giraffe is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan eventbureaus die hun nek uitsteken op het gebied van live events en beleving.

Lees verder

woensdag 13 februari

INVESTEREN IN LIVE COMMUNICATIE

Live communicatie is bij enorm veel bedrijven en organisaties onderdeel geworden van de marketingmix. Lees in deze white paper waarom u ook moet investeren in live communicatie!

Lees verder

donderdag 17 januari, Event Creators

ALL YOU NEED IS LIVE

Live interactie met de doelgroep is steeds belangijker, het zorgt voor impact en voor een krachtig verhaal dat doorverteld wordt. Event Creators gelooft in een wereld waarin live communicatie de sterkste vorm van ontmoeten en overbrengen is. Een sterk event zorgt voor een totaalbeleving waardoor de doelgroep(en) zich op een positieve manier verbonden voelen met het bedrijf.

Lees verder

maandag 22 oktober, Event Creators

WAAROM EEN KERSTBORREL BELANGRIJK IS

‘Driving home for Christmas’, feestelijk versierde etalages en verlichte kerstbomen in warme huiskamers. We horen je denken: “Nu al een blog over de kerstborrel?” Ook al lijkt de decembermaand nog ver weg, het is wel verstandig zo langzaamaan te starten met de organisatie van een kerstborrel.

Lees verder

woensdag 15 augustus, Event Creators

BUSINESS FESTIVAL TWENTE

Ondernemers inspireren op thema’s die voor hun belangrijk zijn. Dat is waar het om draait tijdens de tweede editie van het Business Festival in onze regio. Wie wil werken aan zijn bedrijf, wil stilstaan bij de vraag hoe je kunt groeien en zich eens buiten de eigen gebaande paden wil begeven, is op 18 oktober aan het juiste adres op het terrein van Vliegveld Twenthe.

Lees verder

donderdag 02 augustus, Event Creators

WINTER CONCEPTEN

Het heeft buiten nog niet veel weg van de winter, maar de feestdagen staan sneller voor de deur dan u denkt! De perfecte reden om alvast na te denken over een event in de winter. Laat u inspireren door onze winterse concepten.

Lees verder

woensdag 20 juni, Event Creators

RECRUITING EVENT

Een krachtig middel om briljant toptalent van morgen te verleiden. Om een plek te verkrijgen in de drukke agenda van scholieren en young professionals moet een wervingsevent de nodige triggers hebben. Welke? Lees het in onze whitepaper.

Lees verder

woensdag 16 mei, Event Creators

PERSONEELSFEEST

Bedrijfsdirecteuren, HR managers en aangewezen Event Organisers van Nederland opgelet! Wij hebben de 5 belangrijkste redenen voor een personeelsfeest.

Lees verder

woensdag 02 mei, Event Creators

NIELS, CULINAIR ENTERTAINER

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze keer is onze culinair entertainer Niels aan de beurt.

Lees verder

donderdag 29 maart, Event Creators

FESTIVAL BEDRIJFSEVENT

All you need is LIVE! De impact van live communicatie hangt in grote mate af van beleving en verbeelding. Download en bekijk snel onze nieuwe whitepaper.

Lees verder

donderdag 29 maart, Event Creators

MAYKE, ASSISTANT EVENT ADVISOR

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Mayke vertelt over haar tijd bij Event Creators.

Lees verder

woensdag 14 maart, Event Creators

JETZE, TECHNISCH 3D TEKENAAR

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week een kijkje in de werkzaamheden en het leven van Jetze!

Lees verder

donderdag 22 februari, Event Creators

RENÉE, STAGIAIRE ONLINE MARKETING

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Renée vertelt over haar start bij Event Creators.

Lees verder

dinsdag 06 februari, Event Creators

FAMILIEDAG

Denkt u eraan om een corporate familiedag te organiseren, maar nog geen concrete ideeën? Wij hebben de beste tips samengesteld voor een memorabel event op eigen bedrijfslocatie. Download snel onze whitepaper!

Lees verder

donderdag 23 november, Event Creators

ROB, ONLINE MARKETEER

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week een kijkje in de werkzaamheden en het leven van Rob, Online Marketeer. 

Lees verder

woensdag 05 juli, Event Creators

EVENTFOTOGRAFIE, ONMISBAAR

Mensen zijn steeds meer op zoek naar een onvergetelijke ervaring. Iets wat bijblijft, iets wat de klant zijn DNA uitstraalt en waar nog lang over nagepraat wordt. Marco Kuijpers, eigenaar van Masterphoto, heeft er oog voor: de mooiste momenten tijdens een event in de lens vangen.

Lees verder

dinsdag 25 april, Event Creators

LEONIE, EVENT ADVISOR

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Graag stellen we je voor aan Leonie van de Beek-Wubbolts,

Lees verder

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld