KENNIS, DIEPGANG & NIEUWS. WE DELEN HET GRAAG

FILTER

donderdag 18 mei

HOE GEEF IK INVULLING AAN MIJN PERSONEELSFEEST?

Wil je graag een personeelsfeest organiseren maar weet je niet hoe? Geen stress! In dit artikel vertellen wij jou hoe jij een creatieve en unieke invulling geeft aan jouw komende personeelsfeest. Een personeelsfeest is een belangrijk event dat niet alleen zorgt voor teambuilding en verbetering van het werkgeluk, maar het geeft je ook de gelegenheid om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet en harde werk.

Lees verder

donderdag 20 april

WAAROM EEN CAMPAGNEMANAGER ONMISBAAR IS

Jouw bedrijf op een eenvoudige manier laten groeien? Dat kan door het uitvoeren van effectieve marketingcampagnes. Maar hoe kun je er zeker van zijn dat jouw campagne de gewenste resultaten oplevert? Met behulp van een campagnemanager. Een campagnemanager kan helpen om jouw zakelijke doelen te bereiken. Dit gaat in zijn werking door jou te helpen bij het plannen, uitvoeren, analyseren en optimaliseren van marketingcampagnes. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van het werken met een campagnemanager en waarom deze schakel onmisbaar is bij het behalen van zakelijk succes.

Lees verder

dinsdag 21 februari

TIPS & TRICKS: IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL EVENT

Een sterk event maakt impact op jouw doelgroep. Met impact bedoelen we dat het iets teweeg brengt, en dan het liefst iets waarmee jouw bedrijf of organisatie haar doelen behaalt! Voor verschillende doelstellingen bieden verschillende soorten events uitkomst, maar een aantal aspecten hebben deze evenementen allemaal gemeen. Deze gemeenschappelijke aspecten vormen de basis voor het succes van jouw evenement. Wat al deze evenementen gemeen hebben en hoe ze bijdragen aan het succes van events lees je in dit artikel!

Lees verder

maandag 26 september

TIPS & TRICKS: HOE CREËER JE VITALITEIT MET EVENTS?

Hoe creëer je vitaliteit en waarom zou je dit überhaupt creëren met een event? Het antwoord is simpel: je slaat twee vliegen in één klap! Je creëert en stimuleert met een vitaliteitsevent niet alleen mentaal en fysiek gezonde collega's, je bouwt ook aan een team. Weten hoe jij een vitaliteitsevent kunt invullen voor jouw bedrijf? Lees dan gauw verder!

Lees verder

maandag 05 september

TIPS & TRICKS: VERDUURZAAM JE EVENT!

Duurzaamheid is het onderwerp van de komende jaren, waarbij ook evenementen steeds meer gericht zijn op duurzaamheid. Bij evenementen kun je bijvoorbeeld groene aggregaten gebruiken dit levert besparing op Co2 en stikstof op. Ook kun je biologisch afbreekbare of papieren verpakkingen gebruiken. Hoe jij jouw event verduurzaamt lees je in deze blog!

Lees verder

dinsdag 05 oktober

HOE CREËER JE HOGE OPKOMST VOOR JOUW EVENT?

Om het maximale uit je evenement te halen is hoge opkomst een must. In deze blog geven wij je een aantal handvaten voor hoge opkomst op jouw evenement.

Lees verder

donderdag 06 mei

HET GEHEIM VAN EVENT CREATORS

Een goed begin is het halve werk. Bij een succesvol event organiseren, staat goede communicatie en databeheer centraal. Om dit allemaal te managen hebben wij een aantal tools ontwikkeld. Door gebruik te maken van onze tools kun je tijdens het gehele voortraject van jouw event efficiënt en gemakkelijk te werk gaan. Dit zorgt ervoor dat je tijd en geld bespaard. Wie wil dat nou niet? Je wilt gasten van te voren enthousiasmeren en de wensen in kaart brengen. Ben jij benieuwd welke tools wij gebruiken en waarom? Lees dan snel verder!

Lees verder

donderdag 25 februari

DE KRACHT VAN ONTRACK

Of het nu gaat om het versterken van je imago, het binden van personeel, een streepje voorhouden op de concurrentie of ‘gewoon’ je omzet verhogen. Event Creators helpt een handje bij het behalen van jouw doelstellingen. Wil jij weten hoe wij dit doen? Lees dan snel de blog!

Lees verder

donderdag 08 oktober

NIEUW: DRIVE-THRU EVENTS

Hoe vier je een bedrijfsjubileum tijdens Corona? Het jubileum waar je lange tijd naar uit hebt gekeken, krijgt verplicht een andere invulling. De huidige situatie vraagt om creativiteit. En juist nu, kun je je onderscheiden. Veel bedrijven hebben het gevoel dat ze moeten wachten tot betere tijden. Gemiste kans! Dit is het moment om goed na te denken over de doelgroepen, doelstellingen & contactmomenten. Gebruik het hele jubileumjaar om personeel aan je te binden & de band met relaties te versterken. Maak maximaal impact.

Lees verder

maandag 07 september

NIEUW: DRIVE-IN BIOSCOOP

Jouw eigen drive-in bioscoop als coronaproof kerstborrel? Bij Event Creators kan het! Juist in een tijd met veel beperkingen is het belangrijk om te denken in mogelijkheden. En dat hebben we bij Event Creators gedaan! De drive-in bioscoop is niet zo statisch als het lijkt en kan worden uitgebreid met allerlei bijpassende activiteiten en voorzieningen. Meer weten? Hier vind je de whitepaper!

Lees verder

maandag 07 september

NIEUW:BESTE ZANGERS DINNER SHOW

Een coronaproof concept voor een bedrijfsuitje? Event Creators heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en een aantal concepten ontwikkeld die het voor jouw organisatie mogelijk maken om het jaar alsnog in stijl af te sluiten! De Dinner Show is één van deze concepten en biedt een avond vol verrassingen en mindf*ck momenten! Hier vind je de whitepaper voor alle informatie over dit coronaproof concept!

Lees verder

maandag 07 september

ONLINE EVENEMENTEN

Online events zijn de nieuwste ontwikkeling in de eventwereld. En die ontwikkeling komt op het juiste moment! Juist nu veel bedrijven en organisaties hun evenementen hebben moeten annuleren of wijzigen biedt een online event uitkomst. Online events zijn door de huidige technologische ontwikkelingen meer dan ooit in staat om verbondenheid te creëren terwijl de flexibiliteit van deze events juist ook meer mogelijkheden biedt bij bijvoorbeeld een wijziging van de corona maatregelen. Meer weten? De whitepaper is gratis!

Lees verder

dinsdag 30 juni

HARRIE EN HANNIE DROSTE, OPRICHTERS VAN EVENT CREATORS

'Al meer dan veertig jaar specialist in live communicatie'. Dat is wat we zijn. Maar hoe zijn we daar gekomen? “Jan Hein, toen twaalf jaar oud, kwam op een gegeven moment met een parkeerplan die hij gebouwd had met zijn blokken. En wat bleek, deze werkte uitstekend!” Onze oprichters Harrie en Hannie Droste vertellen over de weg ernaartoe en meer.

Lees verder

dinsdag 18 februari

BLOG: THEMA EVENTS

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Een feest met als thema Wild West of Tirol. Leuk, maar dit is niet het enige wat we onder een themafeest verstaan. Wat dacht je van een thema dat aansluit bij de identiteit van je bedrijf of bij de ontwikkelingen in de branche waarin je bedrijf opereert. Bovendien zorgt een thema voor meer verbinding, connectie en gespreksstof onder de aanwezigen. Wil je weten hoe je een thema ter versterking van je event kan inzetten? Lees dan deze blog.

Lees verder

woensdag 05 februari

FEEST MET HET PERSONEEL? TIPS & TRICKS

Een personeelsfeest, een prachtig moment. Maar waar moet je beginnen? Waar moet je rekening mee houden? En hoe zorg je voor een goede opkomst? Deze paper staat vol tips en geeft antwoord op de volgende vragen;

Lees verder

donderdag 28 november

OPENING VIEREN? TIPS & TRICKS

Een opening organiseren? Wat komt er zoal bij kijken en waar moet je beginnen? Wij helpen je op weg! Dit document staat vol met vragen die jezelf moet stellen ter voorbereiding op een opening. Onze Event Advisors geven je in de white paper tips & tricks.

Lees verder

woensdag 09 oktober

JUBILEUM VIEREN? TIPS & TRICKS

Een jubileum vraagt om een goede voorbereiding. Maar waar moet je beginnen? Dit document staat vol met vragen die jezelf moet stellen ter voorbereiding en tips van onze Event Advisors.

Lees verder

donderdag 19 september

WINTERCONCEPTEN

Het heeft buiten nog niet veel weg van de winter, maar de feestdagen staan sneller voor de deur dan u denkt! De perfecte reden om alvast na te denken over een event in de winter. Laat je inspireren door onze winterse concepten.

Lees verder

vrijdag 14 juni

FOOD TRENDS & INOVATIE

Event Creators gaat voor innovatie. Op onze evenementen willen wij onze gasten verrassen en ze een onvergetelijke ervaring bezorgen; door middel van activiteiten, feest en vooral door culinaire verrassingen. Omdat wij als eventbureau de catering in eigen huis hebben, kunnen we onszelf steeds blijven innoveren en nieuwe trends inzetten op de events.

Lees verder

maandag 27 mei

DATA & EVENTS

In deze white paper leest u wat data kan betekenen voor uw events. Cijfers liegen niet, daarom gebruiken wij data voorafgaan, tijdens en na afloop van onze events!

Lees verder

woensdag 01 mei

DE WERKKOSTENREGELING (WKR) EN PERSONEELSFEESTEN

Lees in deze blog wat de Werkkostenregeling betekent voor uw personeelsfeest. Wist u bijvoorbeeld dat een personeelsfeest op eigen werkplek enorm veel voordeel op kan leveren?

Lees verder

vrijdag 05 april

VIJF UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN

Personeelsfeesten zijn de ultieme momenten om uw personeel bijeen te brengen en het groepsgevoel te creëren. In deze white paper geven wij u vijf unieke ideeën voor een personeelsfeest met impact.

Lees verder

woensdag 20 maart

FINALISTEN GOUDEN GIRAFFE

Het Twentse eventbureau Event Creators, dat door het hele land evenementen organiseert voor de zakelijke markt, is genomineerd voor de Gouden Giraffe. Woensdag 13 maart bracht de organisatie een bezoek aan Weerselo met rode loper en confetti. De Gouden Giraffe is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan eventbureaus die hun nek uitsteken op het gebied van live events en beleving.

Lees verder

woensdag 13 februari

INVESTEREN IN LIVE COMMUNICATIE

Live communicatie is bij enorm veel bedrijven en organisaties onderdeel geworden van de marketingmix. Lees in deze white paper waarom u ook moet investeren in live communicatie!

Lees verder

donderdag 17 januari, Event Creators

ALL YOU NEED IS LIVE

Live interactie met de doelgroep is steeds belangijker, het zorgt voor impact en voor een krachtig verhaal dat doorverteld wordt. Event Creators gelooft in een wereld waarin live communicatie de sterkste vorm van ontmoeten en overbrengen is. Een sterk event zorgt voor een totaalbeleving waardoor de doelgroep(en) zich op een positieve manier verbonden voelen met het bedrijf.

Lees verder

maandag 22 oktober, Event Creators

WAAROM EEN KERSTBORREL BELANGRIJK IS

‘Driving home for Christmas’, feestelijk versierde etalages en verlichte kerstbomen in warme huiskamers. We horen je denken: “Nu al een blog over de kerstborrel?” Ook al lijkt de decembermaand nog ver weg, het is wel verstandig zo langzaamaan te starten met de organisatie van een kerstborrel.

Lees verder

woensdag 15 augustus, Event Creators

BUSINESS FESTIVAL TWENTE

Ondernemers inspireren op thema’s die voor hun belangrijk zijn. Dat is waar het om draait tijdens de tweede editie van het Business Festival in onze regio. Wie wil werken aan zijn bedrijf, wil stilstaan bij de vraag hoe je kunt groeien en zich eens buiten de eigen gebaande paden wil begeven, is op 18 oktober aan het juiste adres op het terrein van Vliegveld Twenthe.

Lees verder

donderdag 02 augustus, Event Creators

WINTER CONCEPTEN

Het heeft buiten nog niet veel weg van de winter, maar de feestdagen staan sneller voor de deur dan u denkt! De perfecte reden om alvast na te denken over een event in de winter. Laat u inspireren door onze winterse concepten.

Lees verder

woensdag 20 juni, Event Creators

RECRUITING EVENT

Een krachtig middel om briljant toptalent van morgen te verleiden. Om een plek te verkrijgen in de drukke agenda van scholieren en young professionals moet een wervingsevent de nodige triggers hebben. Welke? Lees het in onze whitepaper.

Lees verder

woensdag 16 mei, Event Creators

PERSONEELSFEEST

Bedrijfsdirecteuren, HR managers en aangewezen Event Organisers van Nederland opgelet! Wij hebben de 5 belangrijkste redenen voor een personeelsfeest.

Lees verder

donderdag 29 maart, Event Creators

FESTIVAL BEDRIJFSEVENT

All you need is LIVE! De impact van live communicatie hangt in grote mate af van beleving en verbeelding. Download en bekijk snel onze nieuwe whitepaper.

Lees verder

dinsdag 06 februari, Event Creators

FAMILIEDAG

Denkt u eraan om een corporate familiedag te organiseren, maar nog geen concrete ideeën? Wij hebben de beste tips samengesteld voor een memorabel event op eigen bedrijfslocatie. Download snel onze whitepaper!

Lees verder

woensdag 05 juli, Event Creators

EVENTFOTOGRAFIE, ONMISBAAR

Mensen zijn steeds meer op zoek naar een onvergetelijke ervaring. Iets wat bijblijft, iets wat de klant zijn DNA uitstraalt en waar nog lang over nagepraat wordt. Marco Kuijpers, eigenaar van Masterphoto, heeft er oog voor: de mooiste momenten tijdens een event in de lens vangen.

Lees verder

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld