KENNIS, DIEPGANG & NIEUWS. WE DELEN HET GRAAG

FILTER

Tuesday 24 October

IN DE SPOTLIGHT MET JE JUBILEUM!

Een jubileum zonder doel kan voelen als een spectaculaire show zonder enige betekenis. Ja, je gasten zullen genieten van het spektakel maar als organisator wil je meer bereiken dan alleen vermaak. Het opstellen van een duidelijk doel en het bedenken van relevante events helpt je organisatie te groeien. We hebben daarom vast een aantal doelen op een rijtje gezet:

Lees verder

Sunday 23 July

VOORKOM VERMINDERDE PRODUCTIVITEIT, MET VITALE WERKNEMERS

Ontdek de kracht van vitale medewerkers door middel van evenementen. Leer hoe dit de productiviteit en werkprestaties verhoogt voor optimale bedrijfsresultaten. Laat ons je inspireren en begeleiden op de weg naar een gezonde en energieke organisatie!

Lees verder

Wednesday 14 June

WKR & PERSONEELSFEESTEN

Bij het plannen van een personeelsfeest is het belangrijk om rekening te houden met de regels en richtlijnen van de werkkostenregeling. In deze blog bespreken we wat de werkkostenregeling inhoudt en hoe je succesvol personeelsfeesten kunt organiseren binnen deze regeling. Lees in deze blog wat de Werkkostenregeling betekent voor jouw personeelsfeest. Wist je bijvoorbeeld dat een personeelsfeest op eigen werkplek enorm veel voordeel op kan leveren?

Lees verder

Thursday 18 May

HOE GEEF IK INVULLING AAN MIJN PERSONEELSFEEST?

Wil je graag een personeelsfeest organiseren maar weet je niet hoe? Geen stress! In dit artikel vertellen wij jou hoe jij een creatieve en unieke invulling geeft aan jouw komende personeelsfeest. Een personeelsfeest is een belangrijk event dat niet alleen zorgt voor teambuilding en verbetering van het werkgeluk, maar het geeft je ook de gelegenheid om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet en harde werk.

Lees verder

Thursday 20 April

WAAROM EEN CAMPAGNEMANAGER ONMISBAAR IS

Jouw bedrijf op een eenvoudige manier laten groeien? Dat kan door het uitvoeren van effectieve marketingcampagnes. Maar hoe kun je er zeker van zijn dat jouw campagne de gewenste resultaten oplevert? Met behulp van een campagnemanager. Een campagnemanager kan helpen om jouw zakelijke doelen te bereiken. Dit gaat in zijn werking door jou te helpen bij het plannen, uitvoeren, analyseren en optimaliseren van marketingcampagnes. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van het werken met een campagnemanager en waarom deze schakel onmisbaar is bij het behalen van zakelijk succes.

Lees verder

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld