KENNIS, DIEPGANG & NIEUWS. WE DELEN HET GRAAG

woensdag 09 oktober

JUBILEUM VIEREN? TIPS & TRICKS

Een jubileum vraagt om een goede voorbereiding. Maar waar moet je beginnen? Dit document staat vol met vragen die jezelf moet stellen ter voorbereiding en tips van onze Event Advisors.

Lees verder

donderdag 19 september

WINTERCONCEPTEN

Het heeft buiten nog niet veel weg van de winter, maar de feestdagen staan sneller voor de deur dan u denkt! De perfecte reden om alvast na te denken over een event in de winter. Laat je inspireren door onze winterse concepten.

Lees verder

donderdag 05 september, Event Creators

LOTTE, CAMPAGNE MANAGER

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Onze Lotte staat dit keer in the spotlight.

Lees verder

woensdag 21 augustus

Elke, Event advisor purchase & sales

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Allemaal met dezelfde drive om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken. We stellen je voor aan onze Elke.

Lees verder

vrijdag 14 juni

Food trends & innovatie

Event Creators gaat voor innovatie. Op onze evenementen willen wij onze gasten verrassen en ze een onvergetelijke ervaring bezorgen; door middel van activiteiten, feest en vooral door culinaire verrassingen. Omdat wij als eventbureau de catering in eigen huis hebben, kunnen we onszelf steeds blijven innoveren en nieuwe trends inzetten op de events.

Lees verder

woensdag 05 juni

FLEUR, EVENT ADVISOR

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Elke Event Creator heeft dezelfde drive in zich om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, daarom stellen we je vandaag voor aan Fleur Fransen.

Lees verder

maandag 27 mei

DATA & EVENTS

In deze white paper leest u wat data kan betekenen voor uw events. Cijfers liegen niet, daarom gebruiken wij data voorafgaan, tijdens en na afloop van onze events!

Lees verder

vrijdag 03 mei

MAURICE, STAGIAIR (ONLINE) MARKETING

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Maurice vertelt over zijn tijd bij Event Creators.

Lees verder

woensdag 01 mei

De Werkkostenregeling (WKR) en personeelsfeesten

Lees in deze blog wat de Werkkostenregeling betekent voor uw personeelsfeest. Wist u bijvoorbeeld dat een personeelsfeest op eigen werkplek enorm veel voordeel op kan leveren?

Lees verder

vrijdag 05 april

VIJF UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN

Personeelsfeesten zijn de ultieme momenten om uw personeel bijeen te brengen en het groepsgevoel te creëren. In deze white paper geven wij u vijf unieke ideeën voor een personeelsfeest met impact.

Lees verder

woensdag 20 maart

Finalist Gouden Giraffe

Het Twentse eventbureau Event Creators, dat door het hele land evenementen organiseert voor de zakelijke markt, is genomineerd voor de Gouden Giraffe. Woensdag 13 maart bracht de organisatie een bezoek aan Weerselo met rode loper en confetti. De Gouden Giraffe is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan eventbureaus die hun nek uitsteken op het gebied van live events en beleving.

Lees verder

woensdag 13 februari

INVESTEREN IN LIVE COMMUNICATIE

Live communicatie is bij enorm veel bedrijven en organisaties onderdeel geworden van de marketingmix. Lees in deze white paper waarom u ook moet investeren in live communicatie!

Lees verder

vrijdag 08 februari

THOM, EVENT ORGANISER

Event Creators is een specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Elke Event Creator heeft dezelfde drive in zich om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, daarom stellen we je vandaag voor aan Thom Hartgerink.

Lees verder

woensdag 23 januari

PIM, EVENT ORGANISER

Event Creators heeft expertise in huis om elk event van de grond te tillen. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Iedereen heeft een andere achtergrond, maar wel diezelfde hardworking mindset: verder gaan dan de verwachting. Vandaag stellen we je voor aan Pim Rake.

Lees verder

donderdag 17 januari, Event Creators

ALL YOU NEED IS LIVE

Live interactie met de doelgroep is steeds belangijker, het zorgt voor impact en voor een krachtig verhaal dat doorverteld wordt. Event Creators gelooft in een wereld waarin live communicatie de sterkste vorm van ontmoeten en overbrengen is. Een sterk event zorgt voor een totaalbeleving waardoor de doelgroep(en) zich op een positieve manier verbonden voelen met het bedrijf.

Lees verder

dinsdag 13 november, Event Creators

JORN, EVENT ADVISOR

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Jorn versterkt sinds oktober ons team en we stellen hem graag aan jullie voor.

Lees verder

maandag 22 oktober, Event Creators

WAAROM EEN KERSTBORREL BELANGRIJK IS

‘Driving home for Christmas’, feestelijk versierde etalages en verlichte kerstbomen in warme huiskamers. We horen je denken: “Nu al een blog over de kerstborrel?” Ook al lijkt de decembermaand nog ver weg, het is wel verstandig zo langzaamaan te starten met de organisatie van een kerstborrel.

Lees verder

woensdag 15 augustus, Event Creators

BUSINESS FESTIVAL TWENTE

Ondernemers inspireren op thema’s die voor hun belangrijk zijn. Dat is waar het om draait tijdens de tweede editie van het Business Festival in onze regio. Wie wil werken aan zijn bedrijf, wil stilstaan bij de vraag hoe je kunt groeien en zich eens buiten de eigen gebaande paden wil begeven, is op 18 oktober aan het juiste adres op het terrein van Vliegveld Twenthe.

Lees verder

donderdag 02 augustus, Event Creators

WINTER CONCEPTEN

Het heeft buiten nog niet veel weg van de winter, maar de feestdagen staan sneller voor de deur dan u denkt! De perfecte reden om alvast na te denken over een event in de winter. Laat u inspireren door onze winterse concepten.

Lees verder

woensdag 20 juni, Event Creators

RECRUITING EVENT

Een krachtig middel om briljant toptalent van morgen te verleiden. Om een plek te verkrijgen in de drukke agenda van scholieren en young professionals moet een wervingsevent de nodige triggers hebben. Welke? Lees het in onze whitepaper.

Lees verder

woensdag 16 mei, Event Creators

PERSONEELSFEEST

Bedrijfsdirecteuren, HR managers en aangewezen Event Organisers van Nederland opgelet! Wij hebben de 5 belangrijkste redenen voor een personeelsfeest.

Lees verder

woensdag 02 mei, Event Creators

NIELS, CULINAIR ENTERTAINER

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze keer is onze culinair entertainer Niels aan de beurt.

Lees verder

donderdag 29 maart, Event Creators

FESTIVAL BEDRIJFSEVENT

All you need is LIVE! De impact van live communicatie hangt in grote mate af van beleving en verbeelding. Download en bekijk snel onze nieuwe whitepaper.

Lees verder

donderdag 29 maart, Event Creators

MAYKE, ASSISTANT EVENT ADVISOR

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Mayke vertelt over haar tijd bij Event Creators.

Lees verder

woensdag 14 maart, Event Creators

JETZE, TECHNISCH 3D TEKENAAR

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week een kijkje in de werkzaamheden en het leven van Jetze!

Lees verder

donderdag 22 februari, Event Creators

RENÉE, STAGIAIRE ONLINE MARKETING

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Renée vertelt over haar start bij Event Creators.

Lees verder

dinsdag 06 februari, Event Creators

FAMILIEDAG

Denkt u eraan om een corporate familiedag te organiseren, maar nog geen concrete ideeën? Wij hebben de beste tips samengesteld voor een memorabel event op eigen bedrijfslocatie. Download snel onze whitepaper!

Lees verder

woensdag 17 januari, Event Creators

YANNICK, FACILITAIR MEDEWERKER

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Yannick is aan de beurt.

Lees verder

donderdag 23 november, Event Creators

ROB, ONLINE MARKETEER

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week een kijkje in de werkzaamheden en het leven van Rob, Online Marketeer. 

Lees verder

woensdag 05 juli, Event Creators

EVENTFOTOGRAFIE, ONMISBAAR

Mensen zijn steeds meer op zoek naar een onvergetelijke ervaring. Iets wat bijblijft, iets wat de klant zijn DNA uitstraalt en waar nog lang over nagepraat wordt. Marco Kuijpers, eigenaar van Masterphoto, heeft er oog voor: de mooiste momenten tijdens een event in de lens vangen.

Lees verder

dinsdag 25 april, Event Creators

LEONIE, EVENT ADVISOR

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Graag stellen we je voor aan Leonie van de Beek-Wubbolts,

Lees verder

woensdag 29 maart, Event Creators

ELLEN, EVENT ADVISOR

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Ellen bijt het spits af!

Lees verder

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld