ZAKELIJKE EVENEMENTEN

BEHAAL RENDEMENT MET ZAKELIJKE EVENTS

Young Farmers Day Zakelijk Evenement

WAAROM EEN ZAKELIJK EVENEMENT ORGANISEREN?

Steeds meer bedrijven zien dat zakelijke evenementen en live communicatie onderdeel moeten worden van de marketingmix. Met een zakelijk evenement creëer je basis om op te groeien. 

Er zijn verschillende redenen om een zakelijk event te houden. Aan de hand van jouw wensen zoeken wij naar een optimale invulling van jouw zakelijke succes. De kennis die we in huis hebben en de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd gebruiken we om te komen tot doordachte concepten, passend bij bedrijf en doelstellingen. 

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

40 JAAR EXPERTISE & PASSIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINIATIE

GOUDEN GIRAFFE NOMINIATIE

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

40 SPECIALISTEN & EXPERTS

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

HONDEREN TEVREDEN KLANTEN

HOE GA JE VERDER DAN DE VERWACHTING?

Event Creators houdt de ontwikkelingen in de markt in de gaten en speelt in op de trends van business events, Bij de opzet van een zakelijk evenement staat uw marketing-of businessdoelstelling centraal. Met dat gegeven gaan wij aan de slag. 

Er zijn verschillende soorten zakelijke evenementen. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum, een relatie event of een kennisevent. Zakelijke evenementen worden door Event Creators op professionele wijze verzorgd en gaan verder dan de verwachting van bezoekers. 

MEER WETEN OVER SUCCES CREËEREN MET ZAKELIJKE EVENEMENTEN?

Stel je vraag aan Luit! 

Ieder zakelijk evenement is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Jouw zakelijke evenement kun je op talloze  manieren invullen en Luit helpt je graag om buiten de standaard pakketten te denken!

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053326

NEEM CONTACT OP LEES ZIJN BLOG

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

WAT WIL JIJ CREËREN MET ZAKELIJKE EVENTS?

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld