TREK DE JUISTE MENSEN AAN MET EEN EVENT

WERVINGSEVENT

Bent u op zoek naar de juiste werknemers voor uw organisatie? Wij zetten wervingsevents in om u kennis te laten maken met uw potentiële werknemers en andersom. Het kost vaak veel tijd, geld en moeite om zelf op zoek te gaan naar de juiste specialist. Zorg er daarom voor dat deze toppers uw organisatie niet voorbij lopen. Met een sterk evenement wijzen we hen de weg naar u! Meer weten? Kom eens op de koffie!


Bakje koffie doen?

MAAK ONGEDWONGEN KENNIS MET UW WERKNEMERS VAN DE TOEKOMST

Een sollicitatiegesprek kan voor beide partijen spanning met zich mee brengen. Hierdoor krijg je tijdens een relatief kort moment niet altijd een goed beeld van een persoon of organisatie. Waarom dus voor een grote groep mensen allemaal losse en korte momenten inplannen, terwijl u ook voor de gehele groep één groot moment kunt nemen om een duidelijk beeld van elkaar te krijgen. 

Tijdens een wervingsevent kunt u op uitnodiging, of via vrije inloop, een grote en selecte groep potentiële werknemers bereiken en werven. Op een informele wijze leert u dan de personen kennen die geïnteresseerd zijn in een vacature of uw organisatie. Tijdens één, of meerdere momenten, kunt u goed overzien wie goed bij uw bedrijf past en wie niet. 

BENIEUWD HOE WIJ UW POTENTIËLE PERSONEEL WERVEN?

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Jorn is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij uw wensen. Benieuwd hoe wij wervingsevents aanvliegen?

Jorn Oosterveld - Event Advisor | 085-1053321


NEEM CONTACT OP MET JORN LEER JORN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld