WERVINGSEVENT

TREK DE JUISTE MENSEN AAN MET EEN EVENT

Ben je op zoek naar de juiste werknemers voor je organisatie? Wij zetten wervingsevents in om je kennis te laten maken met jouw potentiƫle werknemers en andersom. Het kost vaak veel tijd, geld en moeite om zelf op zoek te gaan naar de juiste specialist. Zorg er daarom voor dat deze toppers je organisatie niet voorbij lopen. Met een sterk evenement wijzen we hen de weg naar jou! Meer weten? Kom eens op de koffie!


Bakje koffie doen?

Wervingsevent Thales | Event Creators

ONGEDWONGEN KENNISMAKING MET TALENTEN VAN DE TOEKOMST, DOOR WERVINGSEVENTS

Een sollicitatiegesprek kan voor beide partijen spanning met zich mee brengen. Hierdoor krijg je tijdens een relatief kort moment niet altijd een goed beeld van een persoon of organisatie. Waarom dus voor een grote groep mensen allemaal losse en korte momenten inplannen, terwijl je ook voor de gehele groep Ć©Ć©n groot moment kunt nemen om een duidelijk beeld van elkaar te krijgen. 

Tijdens een wervingsevent kun je op uitnodiging, of via vrije inloop, een grote en selecte groep potentiĆ«le werknemers bereiken en werven. Zie het als een soort open dag, maar dan alleen voor potentiĆ«le werknemers. Op een informele wijze leer je dan de personen kennen die geĆÆnteresseerd zijn in een vacature of jouw organisatie. Tijdens Ć©Ć©n, of meerdere momenten, kun je goed overzien wie goed bij jouw bedrijf past en wie niet. 

BENIEUWD HOE WIJ JOUW POTENTIƋLE PERSONEEL WERVEN?

Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP LEES ZIJN BLOG

KENNISFESTIVAL

Deel kennis met je doelgroep, overtuig hen daarmee van de kracht van jouw bedrijf of organisatie en creƫer verbinding!

MEER INFORMATIE

PRODUCTLANCERING

Heb je een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFUSIE

Een fusie tussen twee bedrijven kan frictie met zich meebrengen, neem dit weg met een event voor bedrijfsfusies!

MEER INFORMATIE

STRATEGIEWIJZIGING

Een gat in de markt ontdekt of een veranderende markt? Communiceer je strategiewijziging met een sterk event!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld