WERVINGSEVENT

TOEKOMSTIG TALENT VOOR JOUW BEDRIJF

Ben je op zoek naar de juiste werknemers voor je organisatie? Wij zetten wervingsevents in om je kennis te laten maken met jouw potentiële werknemers en andersom. Het kost vaak veel tijd, geld en moeite om zelf op zoek te gaan naar de juiste specialist. Met een sterk evenement en creatieve campagne realiseren we bewezen hoge opkomst voor jouw evenement. Zo lopen deze toppers jouw organisatie niet voorbij!

IK ZOEK TALENT

Wervingsevent Thales | Event Creators

SAMEN BRENGEN WE DE BELEVING OVER OP TOEKOMSTIG TALENT TIJDENS EEN UNIEK WERVINGSEVENT

Een sollicitatiegesprek kan voor beide partijen spanning met zich mee brengen. Hierdoor krijg je tijdens een relatief kort moment niet altijd een goed beeld van een persoon of organisatie. Waarom dus voor een grote groep mensen allemaal losse en korte momenten inplannen, terwijl je ook voor de gehele groep één groot moment kunt nemen om een duidelijk beeld van elkaar te krijgen. 

Tijdens een wervingsevent kun je op uitnodiging, of via vrije inloop, een grote en selecte groep potentiële werknemers bereiken en werven. Zie het als een soort open dag, maar dan alleen voor potentiële werknemers. Op een informele wijze leer je dan de personen kennen die geïnteresseerd zijn in een vacature of jouw organisatie. Tijdens één, of meerdere momenten, kun je goed overzien wie goed bij jouw bedrijf past en wie niet. 


WAAROM KIEZEN VOOR EVENT CREATORS?

EVENTS MET IMPACT

Bij Event Creators doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat er voor elke gelegenheid een passend concept klaarstaat. Onze events gaan verder dan de verwachting en leveren bewezen rendement.

VOLLEDIG ONTZORGD

Bij Event Creators werken we met de OnTrack methode. Aan de hand van bedrijfsdoelstellingen en doelgroepen creëren we samen een stevige campagne voor het evenement. Jij bepaalt de kaders, wij doen de rest!

ERVAREN PARTNER

Wij zijn een betrouwbare partner met ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van unieke evenementen. Wij doen er alles aan om verder te gaan dan de verwachting, daarmee realiseren we maximaal rendement voor jouw bedrijf.LUIT VERTELT JE GRAAG MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Vraag het aan Luit!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij wervingsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP LEES ZIJN BLOG

KENNISFESTIVAL

Deel kennis met je doelgroep, overtuig hen daarmee van de kracht van jouw bedrijf of organisatie en creëer verbinding!

MEER INFORMATIE

PRODUCTLANCERING

Heb je een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

BEDRIJFSFUSIE

Een fusie tussen twee bedrijven kan frictie met zich meebrengen, neem dit weg met een event voor bedrijfsfusies!

MEER INFORMATIE

STRATEGIEWIJZIGING

Een gat in de markt ontdekt of een veranderende markt? Communiceer je strategiewijziging met een sterk event!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld