Beurzen

Waar ideeën tot leven komen!

Bij Event Creators gaat het niet alleen om het organiseren van beurzen. Wij zijn uw creatieve partner op het gebied van evenementenorganisatie en standbouw. Onze passie ligt in het creëren van unieke ervaringen die uw merk tot leven brengen.

Ons ervaren team werkt samen met u om uw visie te begrijpen en om te zetten in meeslepende ervaringen. We denken niet alleen buiten de gebaande paden, we bouwen ze ook nog eens op!

Onze kracht ligt in onze creativiteit en toewijding. We ontwerpen niet alleen standruimtes, maar creëren interactieve werelden die de zintuigen prikkelen en uw doelgroep inspireren. Van concept tot uitvoering staan we aan uw zijde om ervoor te zorgen dat uw evenement een groot succes wordt.

Event Creators - Waar dromen werkelijkheid worden en creativiteit tot leven wordt gebracht. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets buitengewoons creëren!

INFORMATIE BROCHURE NEEM CONTACT OP

Een volledig eigen beurs

Tijdens een driedaags event neemt Kramp zijn klanten, leveranciers en medewerkers mee in een unieke beleving op bedrijfslocatie. Met bijna 5.000 personen over de vloer creëerden we een Kramp Walhalla, die ook nog eens verbluffende resultaten opleverde. Van beursvloer naar feestzaal en van informeren naar entertainen. Het gebeurde allemaal tijdens Kramp Open.


Een unieke beursstand

Voor Stichting Grond’g realiseerden wij een plein met een escaperoom waarbij de ruim 13000 bezoekers van de Infravak dagen op een interactieve manier in contact komen met het infra vak en waar young professionals bewust worden van de mogelijkheden die de infrabrache biedt.

De escaperoom is een stimulerende, creatieve manier om bijvoorbeeld je personeel, relaties of klanten eens een kijkje te geven in een bepaalde branche of werkveld. Door middel van de spelelementen en onderlinge strijd zorg je voor een informele en leuke sfeer en zorg je ervoor dat de spelers geïnspireerd weer het speelveld verlaten.

WIL JE MEER WETEN OVER BEURZEN?

Stel je vraag aan onze Event Adviseurs!

Elke beurs is uniek en vraagt om bijzondere aandacht. Onze specialisten geloven dan ook niet in standaard pakketten en organiseren een compleet op maat gemaakte beurs.

Ze denken stap voor stap mee in de organisatie en uitvoer van jullie beurs. Wij ontzorgen en begeleiden u volledig in het gehele traject tot een passende beurs.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    📄 DOWNLOAD INFORMATIE  

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld