VITALITEITSEVENTS

VERBETER HET WERKGELUK BINNEN JOUW ORGANISATIE

VITALITEIT RESULTEERT TOT PRODUCTIVITEIT ONDER JE WERKNEMERS!

Vitale medewerkers zijn essentieel binnen jouw organisatie. Ze zijn gelukkiger en zijn daardoor ook energieker. Op de langere termijn resulteert dit in productievere medewerkers die meer passie hebben voor wat zij doen. Dit is een win-win voor zowel werkgever als werknemer. Tijdens een vitaliteitsprogramma creëer je bewustwording van jouw fysieke en mentale gezondheid.  

Gedurende een vitaliteitsevent werk je aan de volgende onderdelen: beweging, voeding en teamwork. Het doel hiervan is niet alleen een gezond(er) individu te creëren, maar ook een gezond en sterk team. 

BEKIJK DE BROCHURE NEEM CONTACT OP

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

10 GESPECIALISEERDE PARTNERS

10 GESPECIALISEERDE PARTNERS

40 JAAR ERVARING & EXPERTISE

40 JAAR ERVARING & EXPERTISE

25 SPECIALISTEN & EXPERTS

25 SPECIALISTEN & EXPERTS

HOE LEVERT DIT JOU SUCCES OP?

Bij onze vitaliteitsevents werken we volgens de zes pijlers van positieve gezondheid: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en het dagelijks functioneren. Dit is een nieuwe en uitgebreidere kijk op gezondheid dan de traditionele manier, ontwikkeld door Machteld Huber. De pijlers helpen mensen omgaan met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in hun leven én om zoveel mogelijk de touwtjes in de handen te houden!

Door aan deze zes pijlers te werken verschijnen jouw werknemers niet alleen energieker en fitter op de werkvloer, maar je legt een basis voor ze neer waarmee ze verder kunnen groeien en de beste versie van hun zelf kunnen worden. Uiteindelijk zullen deze pijlers resulteren in productievere werknemers en dit levert jouw organisatie rendement op! 

WETEN HOE WE VAN JOUW VITALITEITSEVENT EEN SUCCES KUNNEN MAKEN?

Vraag het aan onze Event Advisors

Zij denken graag met je mee over de verdere invulling van jouw event. Ieder event is uniek en daarom organiseren wij een compleet op maat gemaakt evenement om zo vitaliteit binnen jouw bedrijf te creëren.


Neem vrijblijvend contact met ons op!


📧 BERICHT STUREN    ☎️ BEL ONS

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.