HBO TALENT

VACATURE

HAAL HET BESTE UIT JEZELF BIJ EVENT CREATORS

Wij bieden HBO talent van verschillende opleidingen uitdagende stageplaatsen. Heb je voor even genoeg boekenwijsheid opgedaan en ben je klaar om het geleerde bij ons in de praktijk te brengen? Ben jij gedreven binnen je vakgebied en enthousiast om je kennis met ons te delen en van ons te leren, dan willen we je graag leren kennen.

We werken met veel plezier samen met studenten van Eventmanagement, Facility Management, Hotelmanagement en marketing of commercieel gerichte opleidingen. Wat we je te bieden hebben?

Een warm welkom van ruim 40 enthousiaste Nederlandse en Duitse collega’s met een Event Creators hart die samen intensief werken aan spraakmakende events.

De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen, wij faciliteren de groei van jouw talent met persoonlijke aandacht en coaching.

Een hecht team zorgt voor gezellige koffie-  en lunchpauzes.

Bootcampen of mountainbiken? Onze sportcoach brengt je in topconditie.

Spreekt dit je aan? Laat ons weten wie je bent en wat je kunt door het formulier in te vullen of je sollicitatie te richten aan personeelszaken@eventcreators.nl ter attentie van Rolien Wolters. Je bent van harte welkom!

Ja hoor, het is gelukt! Jouw sollicitatie is verzonden. Check snel je mailbox voor onze bevestigingsmail. Vragen? Die beantwoorden we graag via personeelszaken@eventcreators.nl

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
BESTAND KIEZEN
BESTAND KIEZEN
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!