HOE JE DE NIEUWE GENERATIE WERFT EN BINDT MET EVENTS

WEBINAR

DE NIEUWE GENERATIE WERVEN EN BINDEN MET EVENTS HOE DOE JE DAT?

Er speelt veel rondom de behoefte van de huidige en nieuwe generatie werknemers. Hoe ga je hier als organisatie mee om en wat is de rol van events en een sterke campagnematige aanpak hierin? Op deze vragen geven wij antwoord tijdens dit webinar! In dit webinar zullen verschillende experts ingaan op belangrijke kennis die je moet hebben voor het werven en binden van jong talent. 

WEBINAR BEKIJKEN

DE SPREKERS OP HET WEBINAR

ELLEN VOLLENBROEK

ELLEN VOLLENBROEK

Zij zal vanuit haar rol als HR expert kennis delen over leiderschapsstijlen, EQ, gamebased assessment en aan welke behoeften je als organisatie moet voldoen.

AARON MIRCK

AARON MIRCK

Aaron zal als schrijver en TED(x) spreker over de jonge generaties en technologie ingaan op de mythes rondom deze generaties, technologie en het binden van jong talent.

JAN HEIN DROSTE

JAN HEIN DROSTE

Jan Hein is directeur bij Event Creators en deelt zijn kennis en geeft handvaten voor het werven en binden van jong talent door middel van events en een campagnematige aanpak.

RIMA WIERENGA

RIMA WIERENGA

Als dagvoorzitter en onderdeel van Gen. Z zal zij niet alleen het gesprek leiden maar ook zelf haar kennis en ervaringen delen over deze generatie en ingaan op de experts!

DEZE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

  • De mythes over de nieuwe generatie
  • Leiderschapsstijlen
  • Gamebased Assessment
  • Technologie en de nieuwe generatie

  • EQ 
  • Events & campagnes
  • Concrete tips voor het werven & binden
    van jong talent


MELD JE AAN EN BEKIJK HET WEBINAR!

Meld je aan via het formulier hiernaast en kijk vrijblijvend het webinar!

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld