IN THE SPOTLIGHT: LUIT

EVENT ADVISEUR BIJ EVENT CREATORS

Het team van Event Creators bestaat uit verschillende experts en specialisten. Allemaal hebben zij dezelfde drive om met hun vaardigheden de mooiste resultaten te behalen. Ze zijn allemaal vanuit hun eigen expertise betrokken bij de verschillende fases van de eventtrajecten. Als een geoliede machine zetten zij samen onvergetelijke en succesvolle evenementen op met als doel het behalen van zakelijk succes voor onze klanten.

LUIT IN ÉÉN ZIN:

Een enthousiaste persoonlijkheid die van gezelligheid houdt en het liefst altijd mensen om zich heen wil.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Ik werk sinds 1 augustus bij Event Creators in de functie van event adviseur/accountmanager. In deze functie probeer ik de wensen en gedachten van de klant daadwerkelijk te verwezenlijken in een event. Hierbij kijken we verder dan een biertje en een bitterbal. We zien events als live momenten om doelstellingen te halen. Het is mijn taak om de behoeftes en doelstellingen in een passend eventconcept te verpakken.

WELKE VRAGEN WIL JE BEANTWOORD HEBBEN OM EEN STERK CONCEPT TE KUNNEN VORMGEVEN?

Voor we een sterk concept neer kunnen zetten, moeten we weten wat de échte aanleiding voor het event is. Wordt er een opening gevierd omdat het moet? Of wordt het ingezet als live moment om mensen naar je bedrijf te halen en aan je te binden? In een eerste gesprek met de klant wil ik een gevoel krijgen bij de bedrijfscultuur, de bedrijfsvoering en de uitdagingen waar het bedrijf mee stoeit. Vervolgens proberen we de verschillende doelgroepen inzichtelijk krijgen. Aan de hand van die informatie kunnen we een concept vormgeven dat matcht met de behoeftes van de klant en aansluit bij de bezoekende doelgroepen.

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Misschien een cliché antwoord; De afwisseling. Geen enkele dag is hier hetzelfde. Als team proberen we zoveel mogelijk bedrijven te laten inzien dat het loont om live momenten toe te voegen aan de bedrijfsvoering. De events die daaruit voortvloeien worden op allerlei unieke locaties gehouden. We krijgen een kijkje in de keuken bij veel bedrijven en leren elkaar in een korte tijd goed kennen. Als ik vervolgens al die blije gezichten zie op het event, maakt me dat toch wel een beetje trots. 

Daarnaast is onze kantooromgeving erg prettig. Leuke club collega's en fijne, lichte kantoorplekken in groene omgeving. Wie kan er nou zeggen dat als hij even naar buiten kijkt hij een groep bezig ziet met een barbecueworkshop, of als je naar je auto loopt hij plots tussen 20 kever cabrio’s staat? Op De Methoeve kan dat.

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Wanneer je in het weekend gaat kijken bij je eigen georganiseerde event en je ziet al die enthousiaste gasten. Als we achteraf zien dat we de doelstellingen  en wanneer je vervolgens je contactpersoon de hand wil geven hij je een dik compliment geeft. 

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Dan drink ik lekker een biertje in het café of op het terras. Thuis vind ik het heerlijk om met een biertje en een blokje kaas op de bank lekker naar LP’s te luisteren.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER LUIT:

Dat ik elke dag Happy Socks draag

SPEED-DATE MET LUIT:

Stad of platteland? Stad

Zaterdag of zondag? Zaterdag

Theater of bioscoop? Bioscoop

Bier of wijn? Bier

Pizza of Sushi? Pizza

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld