Organisatiebureau

Hét bureau voor zakelijke evenementen

Event Creators, hét organisatiebureau voor jouw zakelijke evenementen. Wij helpen je meer uit je bedrijfsevenement te halen dan alleen feest. We helpen je om je doelstellingen te halen door de strategie van je bedrijf te koppelen aan het evenement. Ruim 40 jaar ervaring wordt ingezet bij de organisatie van jubilea, personeelsfeesten, open dagen, openingen en productlanceringen. kernwaarden als openheid, eerlijkheid en professionaliteit staan aan de basis van de werkwijze van dit evenementenbureau. Benieuwd hoe wij deze waarden in jouw evenementen verwerken? Kom eens langs voor een bakje koffie!

Bakkie koffie doen?

Bedrijfsfeest | Organisatiebureau | Event Creators

HET ORGANISATIEBUREAU DAT VERDER GAAT DAN DE VERWACHTING

De mogelijkheden die Event Creators biedt op het gebied van evenementen en live communicatie zijn eindeloos. Vind inspiratie bij onze cases om jouw droomevent vorm te geven. Laat je ideeën door niets beperken, bij ons is alles mogelijk! Laat onze 40 jaar ervaring, gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid de basis zijn van het succes van jouw evenement(en). 

EVENEMENT CASES

40 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring in dit familiebedrijf organiseren wij keer op keer events die verder gaan dan de verwachting.

45 VASTE WERKNEMERS

Event Creators beschikt over 45 experts, wat uniek is in de evenementenbranche. We kunnen hierdoor snel schakelen en hebben alle expertise in huis.

200+ EVENTS PER JAAR

Dit realiseren wij door ons eigen magazijn, eigen materiaal, eigen catering en onze expertise te gebruiken.

Bedrijfsfestival | Organisatiebureau | Event Creators

SNEL SCHAKELEN IS DE SLEUTEL

De wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor een succesvol event. De communicatielijnen binnen de organisatie van ons evenementenbureau zijn kort, hierdoor kunnen we snel schakelen en als team veranderingen of problemen oplossen en vaak zelfs voorkomen. 


MEER DAN 40 JAAR ERVARING

Door onze jarenlange ervaring, ongeveer 50 gedreven vaste werknemers en alle expertise die nodig is bij het organiseren van evenementen, heeft Event Creators kennis van het gehele traject: van strategie tot uitvoering en de juiste nazorg.

LEER EVENT CREATORS KENNEN

ORGANISEER OOK EEN EVENT, MET LUIT!

Geef je gehele organisatie een boost door middel van een open dag. Luit weet als geen ander hoe je dit het beste in kunt vullen en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

NEEM CONTACT OP MET LUIT LEER LUIT KENNEN

Bedrijfsfeest | Organisatiebureau | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld