Healthy & Happy Team Boost

Creëer gelukkige, gezonde en optimaal presterende werknemers!

Organisaties krijgen steeds meer oog voor de fitheid en het geluk van medewerkers. Heb je daar structureel aandacht voor en ga je daar actief mee bezig, dan verhoog je niet alleen het werkplezier en de motivatie, maar ook de resultaten. De Healthy & Happy Team Boost is dé perfecte manier om het belang en de kracht van vitaliteit in een organisatie optimaal te ervaren!

INFORMATIEF, SPORTIEF EN SUPER GEZELLIG!

Het Happy & Healthy Team Boost programma is een combinatie van kennis opdoen, je eigen vitaliteit meten, samen sportief actief zijn en verantwoord-maar-toch-heerlijk eten en drinken.   

Bij de start neemt onze sportcoach je mee in alle do`s en don`ts op het gebied van sportvoeding. Wist je bijvoorbeeld dat voedingsproducten en reclamespots bol staan van misleiding en verdoezeling? Alleen voor suiker zijn er maar liefst 70 synoniemen. Je valt van de ene verbazing in de andere. En of je nu wilt of niet: jouw supermarktbezoek is daarna voorgoed veranderd!

Daarna werp je een blik op je eigen gezondheid. Met hulp van de Tanita weegschaal geven we je inzicht in de vitaliteit van jouw lichaam en advies om (nog) fitter te worden. Inderdaad, dat kan best confronterend zijn. Maar kun je iets bedenken dat belangrijker is dan jouw gezondheid? 

Tijd voor actie! Samen met je collega’s stap je op de mountainbike en ga je de volgende uitdaging aan: de Obstakel Run. Die geven we extra betekenis door de (figuurlijke) obstakels van jullie organisatie erin te verwerken. 

Hoewel de onderwerpen best serieus zijn, is de sfeer van dit programma luchtig, vrolijk en positief! Het doel is om ervoor te zorgen dat iedereen de dag afsluit met gezonde inspiratie, nieuwe energie en een vette glimlach!

HEALTHY & HAPPY PROGRAMMA

Dit programma bieden we aan vanaf 100 personen, heeft een programmaduur vanaf 4 uur en is inclusief:

  • Ontvangst met een healthy mini-sandwich
  • Presentatie gezond- en vitaliteitstest
  • Mountainbike clinic
  • Obstakel Run
  • Uitgebreid Food Festival

TIP: MAAK JE PROGRAMMA COMPLEET MET PASSENDE EXTRA'S!

  • Maak de dag compleet met een feestavond met DJ op Het Buitengoed
  • Leer smoothies maken onder leiding van onze professionele kok
  • Laat jullie event professioneel verfilmen voor jullie eigen aftermovie!
WETEN HOE WIJ VAN JOUW BEDRIJFSFEEST EEN SUCCES MAKEN?

Laat je inspireren door Luit en Jinke!

Zij weten als geen ander hoe je een fantastisch bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje organiseert! Onze specialisten denken graag met je mee en helpen je zoeken naar een event-invulling die past bij jouw bedrijf of organisatie! 


📧 BERICHT STUREN ☎️ BEL ONS

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR


brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld