Event Organiseren

Behaal zakelijke resultaten met Event Creators

Een event organiseren? Dat is zeker niet eenvoudig, maar de waarde van een evenement moet niet onderschat worden. Een evenement kan namelijk veel meer opleveren dan blije gezichten en een feeststemming. Koppel zakelijke doelstellingen en/of je marketingstrategie aan de doelstelling van je evenement  en versterk relaties (met je doelgroep). Hoe sterker de band met je partners en/of klanten is, hoe groter de kans op herhaalaankopen en hoe sterker het effect van mond-tot-mond reclame. Maar, hoe meet je de resultaten dan van een evenement? Het antwoord: door middel van een nulmeting en een nameting, op basis hiervan kan heel accuraat bepaald worden wat het effect van jouw evenement is geweest. Bovendien kun je altijd bij ons terecht voor een gratis nulmeting.

Ja, ik wil een gratis nulmeting!

Event Organiseren | Bedrijfsfeest | Event Creators

DE KRACHT VAN DE EVENTS DIE WIJ ORGANISEREN?

De jarenlange ervaring van onze experts helpt hen om uw ambities en dromen om te zetten in een evenement met rendement. Zij laten hun creativiteit de vrije loop om ook met uw evenement zakelijke resultaten te behalen. Event Creators creëert geen eenmalige feestjes, maar evenementen die garant staan voor veel meer dan dat. Evenementen met impact en resultaat op de lange termijn. Wij denken samen met jullie mee over een campagne en de daarbij behorende strategie om ambities op de lange termijn na te jagen.

BEKIJK HOE WIJ DIT DOEN

45 EXPERTS IN DIENST

Door ons grote team aan vaste werknemers realiseren wij de meest unieke events ook op korte termijn.

200+ EVENTS PER JAAR

Van catering tot materiaal hebben wij in eigen beheer. Hierdoor weten wij meer dan 200 events per jaar te organiseren.

ALGEMENE BEOORDELING: 8,8

Onze jarenlange ervaring en inzet wordt gezien door onze klanten en de bezoekers van de events.

ZOMAAR ÉÉN MOMENT? ECHT NIET!

De  boodschap wordt krachtiger door uw bedrijfsevenement onderdeel te laten worden van een langdurige communicatiecampagne. Wij bereiken de doelgroep door live momenten en communicatie met elkaar te verbinden, afgestemd op de doelgroep. De ambitie en boodschap worden krachtiger door het onderdeel te maken van een groter geheel.

Of we nu werken voor 40 of voor 40.000 gasten, elk event wordt georganiseerd met passie. Event Creators doet er alles aan om bedrijfsevenementen volledig af te stemmen op de wensen en ambities en daarbij naast feest, ook resultaat te halen. We hebben dit al voor veel fantastische bedrijven/organisaties mogen verzorgen. Benieuwd naar een aantal van onze hoogtepunten? Bekijk dan onze cases! 

BEKIJK ONZE HOOGTEPUNTEN

Bedrijfsfeest | Event Creators | Event Organiseren
OOK EEN EVENT MET RENDEMENT ORGANISEREN?

Laat je helpen door Jan Hein!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Jan Hein is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jan Hein Droste - Event Advisor | 085-1053324

NEEM CONTACT OP BEKIJK EEN CASE

Bedrijfsfeest | Events Organiseren | Event Creators
brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld