Event Organiseren

Behaal zakelijke resultaten met Event Creators

Een event organiseren? Dat is zeker niet eenvoudig, maar de waarde van een evenement moet niet onderschat worden. Een evenement kan namelijk veel meer opleveren dan blije gezichten en een feeststemming. Koppel zakelijke doelstellingen en/of je marketingstrategie aan de doelstelling van je evenement  en versterk relaties (met je doelgroep). Hoe sterker de band met je partners en/of klanten is, hoe groter de kans op herhaalaankopen en hoe sterker het effect van mond-tot-mond reclame. Maar, hoe meet je de resultaten dan van een evenement? Het antwoord: door middel van een nulmeting en een nameting, op basis hiervan kan heel accuraat bepaald worden wat het effect van jouw evenement is geweest. Bovendien kun je altijd bij ons terecht voor een gratis nulmeting.

Ja, ik wil een gratis nulmeting!

Event Organiseren | Bedrijfsfeest | Event Creators

DE KRACHT VAN DE EVENTS DIE WIJ ORGANISEREN?

De jarenlange ervaring van onze experts helpt hen om uw ambities en dromen om te zetten in een evenement met rendement. Zij laten hun creativiteit de vrije loop om ook met uw evenement zakelijke resultaten te behalen. Event Creators creëert geen eenmalige feestjes, maar evenementen die garant staan voor veel meer dan dat. Evenementen met impact en resultaat op de lange termijn. Wij denken samen met jullie mee over een campagne en de daarbij behorende strategie om ambities op de lange termijn na te jagen.

BEKIJK HOE WIJ DIT DOEN

45 EXPERTS IN DIENST

Door ons grote team aan vaste werknemers realiseren wij de meest unieke events ook op korte termijn.

200+ EVENTS PER JAAR

Van catering tot materiaal hebben wij in eigen beheer. Hierdoor weten wij meer dan 200 events per jaar te organiseren.

ALGEMENE BEOORDELING: 8,8

Onze jarenlange ervaring en inzet wordt gezien door onze klanten en de bezoekers van de events.

ZOMAAR ÉÉN MOMENT? ECHT NIET!

De  boodschap wordt krachtiger door uw bedrijfsevenement onderdeel te laten worden van een langdurige communicatiecampagne. Wij bereiken de doelgroep door live momenten en communicatie met elkaar te verbinden, afgestemd op de doelgroep. De ambitie en boodschap worden krachtiger door het onderdeel te maken van een groter geheel.

Of we nu werken voor 40 of voor 40.000 gasten, elk event wordt georganiseerd met passie. Event Creators doet er alles aan om bedrijfsevenementen volledig af te stemmen op de wensen en ambities en daarbij naast feest, ook resultaat te halen. We hebben dit al voor veel fantastische bedrijven/organisaties mogen verzorgen. Benieuwd naar een aantal van onze hoogtepunten? Bekijk dan onze cases! 

BEKIJK ONZE HOOGTEPUNTEN

Bedrijfsfeest | Event Creators | Event Organiseren
OOK EEN EVENT MET RENDEMENT ORGANISEREN?

Vraag het Luit! Onze getalenteerde Event Advisor weet precies hoe hij events inzet om je zakelijke doelstellingen te behalen.

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053318

STUUR LUIT EEN BERICHT LEER LUIT KENNEN

Bedrijfsfeest | Events Organiseren | Event Creators
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!