Event Organiseren

Behaal zakelijke resultaten met Event Creators

DE KRACHT VAN DE EVENTS DIE WIJ ORGANISEREN?

Een event met rendement organiseren is niet eenvoudig. Met onze data gedreven aanpak koppelen we zakelijke doelstellingen en/of de marketingstrategie aan het evenement en versterken we bijvoorbeeld relaties met je doelgroep. Hoe sterker de band met je partners en/of klanten is, hoe groter de kans op herhaalaankopen en hoe sterker het effect van mond-tot-mond reclame. Maar, hoe meet je de resultaten van een evenement? Het antwoord: door middel van een nulmeting en een nameting, op basis hiervan kan heel accuraat bepaald worden wat het effect van jouw evenement is geweest.

De jarenlange ervaring van onze experts helpt hen om jouw ambities en dromen om te zetten in een evenement met rendement. Zij laten hun creativiteit de vrije loop om ook met jouw evenement zakelijke resultaten te behalen. Event Creators creëert geen eenmalige feestjes, maar evenementen die garant staan voor veel meer dan dat. Evenementen met impact en resultaat op de lange termijn. Wij denken samen met jullie mee over een campagne en de daarbij behorende strategie om ambities op de lange termijn na te jagen.

BEKIJK HOE WIJ DIT DOEN

Event Organiseren | Bedrijfsfeest | Event Creators

45 EXPERTS IN DIENST

Door ons grote team aan vaste werknemers realiseren wij de meest unieke events ook op korte termijn.

200+ EVENTS PER JAAR

Van catering tot materiaal hebben wij in eigen beheer. Hierdoor weten wij meer dan 200 events per jaar te organiseren.

ALGEMENE BEOORDELING: 8,8

Onze jarenlange ervaring en inzet wordt gezien door onze klanten en de bezoekers van de events.

Bedrijfsfeest | Event Creators | Event Organiseren

ZOMAAR ÉÉN MOMENT? ECHT NIET!

De  boodschap wordt krachtiger door uw bedrijfsevenement onderdeel te laten worden van een langdurige communicatiecampagne. Wij bereiken de doelgroep door live momenten en communicatie met elkaar te verbinden, afgestemd op de doelgroep. De ambitie en boodschap worden krachtiger door het onderdeel te maken van een groter geheel.

Of we nu werken voor 40 of voor 40.000 gasten, elk event wordt georganiseerd met passie. Event Creators doet er alles aan om bedrijfsevenementen volledig af te stemmen op de wensen en ambities en daarbij naast feest, ook resultaat te halen. We hebben dit al voor veel fantastische bedrijven/organisaties mogen verzorgen. Benieuwd naar een aantal van onze hoogtepunten? Bekijk dan onze cases! 

BEKIJK ONZE HOOGTEPUNTEN

Event Adviseurs
OOK EEN EVENT MET RENDEMENT ORGANISEREN?

Laat je inspireren door onze event adviseurs!

Voor hen is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Luit en Jinke zijn altijd op zoek naar een unieke invulling voor jouw event, passend bij jouw wensen! 

Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?


☎️ BEL ONS📧 BERICHT STUREN

WAT ONZE KLANTEN VAN ONS VINDEN

Bedrijfsfeest | Events Organiseren | Event Creators

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld