Online evenementen

Het beste van live & online

Grote groepen mensen binden in Corona-tijd? Wij hebben de oplossing! Hybride events; het beste van live en online. 

Een fysiek evenement dat online met de gewenste doelgroep wordt gedeeld. Een kleine groep is aanwezig op de locatie van het event, de rest volgt het event via een interactieve livestream. Iedereen met een internetverbinding kan deelnemen. Kennis delen, motiveren, entertainen, verbinden; Het kan met hybride events. Je eigen online tv-show.

De behoefte om samen te zijn is groter dan ooit. Online evenementen bieden veel mogelijkheden, maar hoe werkt zoiets? Waar moet je aan denken en hoe ziet zo'n online evenement eruit? We leggen het graag uit!

EEN ONLINE EVENT ORGANISEREN

Cliché maar waar; Voor een sterk online evenement, is de voorbereiding van groot belang. Een doordacht concept, scripts, setting, licht & geluid, meerdere camera’s, graphics, content, etc. Wij helpen je graag!

De eerste vragen die we stellen; Wie is je doelgroep en wat wil je bereiken met het online event? Welke impact moet het event hebben en hoe gaan we de boodschap juist overbrengen? Wanneer dit duidelijk is, kunnen we het concept vorm gaan geven. 

Personeelsbijeenkomsten, nieuwjaarsborrels maar ook productlanceringen of zakelijke congressen. Door de hybride aanpak zijn de mogelijkheden oneindig. In een klein gezelschap fysiek bij elkaar zijn en online sluiten alle andere belangstellenden aan. In een oriënterend gesprek leggen we je graag onze aanpak en mogelijkheden uit. 

Zowel inhoudelijk als technisch moet het plaatje volledig kloppen. Voor de mensen op locatie, maar zeker ook voor de mensen die het event online volgen. Meer weten?

Neem contact op!

VOORDELEN VAN ONLINE EVENTS

Gelukkig maakt de techniek het anno 2021 mogelijk om mensen te betrekken in in je show, ook al zitten ze honderden kilometers bij je vandaan. Door middel van een livestream op een beveiligde web-omgeving, kan van waar ook ter wereld worden ingelogd. In COVID-19 tijden verder bouwen aan je bedrijf en merkbeleving.

SCHAALBAAR Een event met een hybride aanpak is perfect op of af te schalen als de COVID-19 maatregelen veranderen. Niet meer samenkomen? Dan volledig online! Worden de maatregelen versoepelt? Dan kan het fysieke event worden opgeschaald. Risico's zijn dus minimaal. 

MEER BETROKKENHEID In een tijd waar anderhalf meter afstand de standaard is, is fysiek samenkomen in grote groepen een lastig verhaal. Een online event vraagt minder van je doelgroep. Geen afstanden afleggen, geen reistijd en het aantal aanwezigen is ongelimiteerd.

INTERACTIE BEVORDEREN Vragen stellen in een ruimte vol met collega's of relaties is voor veel mensen spannend. Een vraag inzenden vanaf je keukentafel met laptop is laagdrempeliger. Door polls en quests toe te voegen vraag je een actieve deelname van je doelgroep. 

CONTENT RECYCLEN Het hybride evenement zorgt voor prachtige (visuele) content. Dit wordt opgenomen en is op latere momenten opnieuw te gebruiken. Voor mensen die niet aanwezig konden zijn, maar door het op te knippen is het ook interessant voor bijvoorbeeld social media. 

DOELGROEP VERBINDEN Doelgroepen die ver uit elkaar wonen? Geen probleem. Mensen van verschillende (internationale) vestigingen kunnen gelijktijdig genieten van een online show met bijbehorende catering, die wij zowel op het fysieke evenement als bij kijkers thuis kunnen verzorgen. 

 


HOGE KWALITEIT

Hoewel we altijd naar de hoogste kwaliteit streven, is dit ook voor online events essentieel. Mensen raken snel afgeleid wanneer een livestream van achter de laptop wordt gevolgd. Een interactieve aanpak is daarom belangrijk. Geef de kijker een actieve rol in het programma. 

De spanningsboog is online korter, dan wanneer mensen fysiek op een event aanwezig zijn. Het is dus van groot belang dat het concept volledig klopt. Alleen met een online event met hoge kwaliteit kan impact worden gemaakt. 

Van beeldkwaliteit tot sprekers en van animaties tot entertainment; alles moet kloppen. Zonder haperingen, zonder stiltes. Samen met jullie werken we het concept tot op detail uit. 

Zij gingen je voor;

INTERACTIEVE SETTING

De opzet maakt het mogelijk om online kijkers in de uitzending te betrekken.

INZICHT IN KIJKGEDRAG

Realtime is te zien hoeveel mensen er online aanwezig zijn bij het event.

CONTENT RECYCLEN

Alle beelden worden opgenomen en de content kan later opnieuw.

ONLINE EVENT CONCEPT

Iedereen is bekend met concepten als 'De Wereld Draait Door' en 'Koffietijd'. De dynamiek van deze shows maakt dat je blijft kijken. Interviews, kort entertainment en verschillende settings wisselen elkaar in snel tempo af. Dit voeren we ook voor jullie door, maar dan volledig gepersonaliseerd op jullie bedrijf. En allemaal live! 

  • Met een trendwatcher wordt de toekomst van jullie branche besproken
  • Aan de bar worden de ingezonden vragen van de kijker behandeld
  • Vanaf de bank vertelt een directielid over de productuitbreiding
  • In de keuken wordt de laatste hand gelegd aan een cocktail, die iedereen ook ontvangen heeft in de mystery homebox
  • Razende reporter met korte reportages op externe locaties
  • De huisband speelt een gepersonaliseerd nummer met jullie input
  • Prijzenregen met jullie eigen Gaston Starreveld live bij de kijker op de stoep


Meer weten over de concepten en hoe je ze in kunt zetten?

Download de whitepaper op deze pagina

OP HET BEDRIJF OF BIJ ONS? 

Heb je op kantoor of werkplek een geschikte, veilige ruimte om te gebruiken? Of gaan we midden in de productiehal een show bouwen? Ons team weet van elke locatie een geschikte setting voor een online event te maken. Mochten jullie niet beschikken over een geschikte ruimte, dan hebben wij een aantal goede alternatieve locaties, waaronder bestaande studio's. 

Nieuw en spannend, zo'n online event. Dat nemen we graag bij je weg. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Wij hebben de kennis en ervaring om online events tot in de puntjes te verzorgen.

MEER WETEN? VRAAG HET ONZE EXPERTS OF DOWNLOAD DE WHITEPAPER!

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP VRAAG DE WHITEPAPER AAN

MEER CORONAPROOF EVENTS:

(ONLINE) PRODUCTLANCERING

Een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

DRIVE-IN BIOSCOOP

Met een drive-in bioscoop kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

DRIVE THRU EVENTS

Met een drive thru evenement kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld