WAAROM EEN KERSTBORREL BELANGRIJK IS

Blog

Geplaatst op Monday 22 October door Event Creators

‘Driving home for Christmas’, feestelijk versierde etalages en verlichte kerstbomen in warme huiskamers. We horen je denken: “Nu al een blog over de kerstborrel?” Ook al lijkt de decembermaand nog ver weg, het is wel verstandig zo langzaamaan te starten met de organisatie van een kerstborrel. Wij geven je drie goede redenen waarom je dit jaar een gezellige kerstborrel moet organiseren en laten je inzien dat het niet alleen heel gezellig is maar ook belangrijk en nuttig. 

EEN ANDERE BLIJK VAN WAARDERING

Een kerstborrel of kerstdiner is een perfecte manier om je team te bedanken. Onder het genot van een hapje en drankje spreek je de waardering uit voor een jaar lang hard werken. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken. Van een kerstborrel op eigen locatie na werktijd, tot een volledig verzorgd kerst-event met activiteiten en entertainment. Het belangrijkst; waardeer de inzet van medewerkers en geef ze een gevoel van trots. 

BOOST DE TEAMSPIRIT

Met een kerstbijeenkomst en/of borrel stimuleer je de teamgeest en het saamhorigheidsgevoel met je collega’s. ‘Teambuilding needs maintenance’ en de decembermaand waarin de meeste mensen in een opperbeste stemming zijn is hiervoor het beste moment. Een moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Samen proosten op de behaalde resultaten van het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar. Betrek hierbij bijvoorbeeld een motiverende spreker of een cabaretier die ervoor zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

LEER JE COLLEGA'S ECHT KENNEN

Veel collega’s? Grote kans dat je van lang niet iedereen de achtergrond kent. Hoe voorkom je dat de bekende groepjes bij elkaar gaan staan? Een feestje is een gezellige informele gelegenheid om elkaar eens wat beter te leren kennen. Daar profiteer je van tijdens werktijd! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Top 2000 Pubquiz? Maak teams met een mengeling van iedere afdeling, succes gegarandeerd!

ZO MAAK JE ER EEN SUCCES VAN

Wil je dit jaar écht indruk maken en iets organiseren waar jouw collega’s niet over uitgesproken raken? We hoeven je niet uit te leggen dat lekker eten, genoeg drankjes en aankleding de basis vormen. Met een indrukwekkende locatie, spetterend entertainment en een origineel thema maak je er echt iets bijzonders van. Wij zitten boordevol originele ideeën en denken graag met je mee. Benieuwd naar onze ideeën? Neem contact op met een van onze enthousiaste Event Advisors voor een spetterende afsluiting van het jaar of een inspirerend begin van het nieuwe jaar, zij vertellen je graag meer!
Bel 085-1053333 of mail naar info@eventcreators.nl 

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld