FINALISTEN GOUDEN GIRAFFE

Blog

Geplaatst op Wednesday 20 March

Event Creators genomineerd voor Gouden Giraffe 2018

 Het Twentse eventbureau Event Creators, dat door het hele land evenementen organiseert voor de zakelijke markt, is genomineerd voor de Gouden Giraffe. Woensdag 13 maart bracht de organisatie een bezoek aan Weerselo met rode loper en confetti. De Gouden Giraffe is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan eventbureaus die hun nek uitsteken op het gebied van live events en beleving. 

Gouden Giraffe Event Awards

Event Creators maakt kans op een Gouden Giraffe met het evenement  ‘Probo festival’ en is officieel genomineerd in de categorie ‘Relatie events’. Het festival werd door het eventbureau uit Weerselo georganiseerd in opdracht van de Dokkumer print producent Probo. Het event was voor de opdrachtgever een groot succes omdat Event Creators door middel van een doordachte campagne een gedragsverandering wist te realiseren bij de bezoekers.

Op 1 april vindt de spectaculaire awardshow plaats in Utrecht. Het Jaarbeurs Beatrix Theater is deze dag het middelpunt van de Nederlandse Eventbranche. Alle genomineerden krijgen in de middag kort de kans om het concept nog een laatste keer kracht bij te zetten en de jury te overtuigen. De Gouden Giraffe wordt sinds 1994 uitgereikt aan de beste zakelijke evenementen.

Event Creators

Event Creators is een full service evenementenbureau en is er voor bedrijven en organisaties die door middel van live communicatie een zakelijke doelstelling willen halen. Events worden ingezet om rendement, verbinding en verbetering te creëren voor de opdrachtgevers.  Door de unieke ‘Twentse’ aanpak weten steeds meer landelijke partijen de weg naar het eventbureau te vinden. Zowel de ontwikkeling van de eventconcepten als de uitvoer van onder andere openingen, bedrijfsjubilea, personeelsfeesten en relatie evenementen behoren tot de bedrijfsvoering.

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld