ALL YOU NEED IS LIVE

ALL YOU NEED IS LIVE

Blog

Geplaatst op Thursday 17 January door Event Creators

Je hebt maar één kans om verwachtingen te overtreffen – All you need is LIVE

Live interactie met de doelgroep is steeds belangijker, het zorgt voor impact en voor een krachtig verhaal dat doorverteld wordt. Event Creators gelooft in een wereld waarin live communicatie de sterkste vorm van ontmoeten en overbrengen is. Een sterk event zorgt voor een totaalbeleving waardoor de doelgroep(en) zich op een positieve manier verbonden voelen met het bedrijf.

Als je kijkt naar de ontwikkelingen in live communicatie, zien we dat er van alles gebeurt maar tegelijkertijd niets nieuws. Het lijkt erop dat trends nu steeds meer in de praktijk worden toegepast. Hoe zich dat uit?

Van moment naar touchpoints
Het event kan een touchpoint zijn in een groter geheel en is meer dan allen dat moment zelf. Wij ontwikkelen communicatieconcepten waar live communicatie strategisch ingezet wordt. Print en online zijn hierbij krachtige aanvullingen. We kijken verder dan de bezoeker op één moment en op één plek. Zo ontmoeten we de doelgroep ook op andere plekken. Al deze touchpoints zijn momenten waarop je de doelgroep ontmoet. Door met een touchpoint zeven keer in aanraking te komen, vergroot je de kans op beklijving.

Een event is tweerichtingsverkeer

Zorg voor interactie tussen de bezoekers. Denk aan een andere setting dan een plenaire bijeenkomst. Stel relevante vragen en bedenk hierbij wat het belangrijkste is wat je van je doelgroep wilt weten. Je wilt immers echt contact maken met mensen, maar door alle hedendaagse technologie vergeten we dat nog wel eens. Niet alleen het programma moet dat effect oproepen, ook de gehele communicatie eromheen. Event Creators verstaat de kunst van binden en verleiden als geen ander. Na 40 jaar leggen we de lat nog elke keer hoger!

U heeft maar één kans om een event te creëren dat u en uw gasten nooit meer vergeten. Dat bewustzijn zit in de vezels van iedereen die werkt bij Event Creators. Als het lukt, geeft het een kick die we niet in woorden kunnen vatten. Wij zijn er voor bedrijven en organisaties die door middel van live communicatie een zakelijke doelstelling willen halen. Wij creëren rendement, verbinding en verbetering.

Kortom: de wereld van live-communicatie is volop in beweging. Events zijn de ultieme kapstok voor campagnes. Events als middel om klanten fans te maken, events als storytelling of events om je boodschap  naar buiten te brengen.

Je zou kunnen denken dat je na 40 jaar Event Creating wel een beetje achterover kan leunen. Niets is minder waar; het wordt zelfs elk jaar spannender. Hoe geslaagder een event, hoe groter onze drive om het de volgende keer te overtreffen. Opdrachtgevers voelen dat. Zo steken we elkaar aan, om het beste in elkaar naar boven te halen. Voor minder gaan we niet.

BENIEUWD WAT LIVE COMMUNICATIE VOOR JOU INHOUDT?

Vraag Luit naar de mogelijkheden!

Voor hem is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij jouw event aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.