BEDRIJFSFESTIVAL PAKKETTEN

ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW BEDRIJFSFEEST

FESTIVAL PAKKET = FESTIVAL MOOD

Kom volledig in de festival-mood met een fantastisch programma vol muziek, entertainment, activiteiten en niet te vergeten, heerlijk eten! Op onze evenementen wordt je volledig ontzorgd, zodat jij maximaal kunt genieten! Onze medewerkers zorgen voor de lekkerste cocktails, te gekke muziek, een overheerlijk buffet en geweldige activiteiten. Zorg jij voor dorst, zin om te dansen en lekkere trek?

Tijdens het bedrijfsfestival van Event Creators zie je collega's in een andere setting en ontdek je kanten van ze die je nog niet eerder hebt gezien! Blijkt die ene stille collega tóch ineens een mega feestbeest te zijn!

Weten hoe we dit voor jouw organisatie doen? Bekijk de pakketten!

DE PAKKETTEN


40 JAAR KENNIS & PASSIE

40 JAAR KENNIS & PASSIE

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN

40 BETROKKEN EXPERTS & SPECIALISTEN

40 BETROKKEN EXPERTS & SPECIALISTEN

50 FEESTEN PER JAAR

50 FEESTEN PER JAAR

HOE JOUW BEDRIJFSFEEST ERUIT KAN ZIEN

Stel je voor... Het is een zwoele zomeravond en de festivalweide op onze locatie Buitengoed in Weerselo stroomt vol met vrolijke collega’s. Om je heen zie je verlichting en hoor je lekkere lazy loungemuziek. Middenin de weide staat een stretchtent waar collega’s je enthousiast begroeten. Een gastdame heet je welkom en geeft je een heerlijke cocktail… het feest kan beginnen.

Je had natuurlijk gehoopt dat het leuk zou worden, maar dit is ver voorbij alles wat je had verwacht! Overal is iets te beleven en alles nodigt uit om mee te doen! Voordat je het weet, doe je mee aan Levensgroot Jenga, Who's the Dude, XXL Twister en Scream if you can. Is het stiekem ook teambuilding? 

Nou, dan mogen ze dat van jou elke week wel organiseren! Tussendoor doe je een drankje, pluk je wat lekkers van het Food Buffet en ontmoet je collega’s, ook collega’s die je anders zelden spreekt. Superleuk! 

Dit is een allesbehalve standaard bedrijfsuitje en je kunt het nog gekker maken. Wat dacht je van foodtrucks? Of een echte Mindf*ck artiest die laat zien dat niets is wat het lijkt. Wil je je collega’s helemaal uit hun plaat laten gaan met een festival DJ? Alles is mogelijk!

HIERUIT BESTAAT HET FESTIVALPAKKET

Ons allesbehalve-standaard-festivalpakket is gebaseerd op 100 personen, heeft een programmaduur van 4 uur en is inclusief:

  • Ontvangst met welkomstcocktail
  • Volledig verzorgde Festivalgames incl. begeleiding
  • Onbeperkt gebruik van het binnenlands drankarrangement
  • Zomers Food Festival buffet

Iets voor jou? Neem contact met ons op!

CONTACT

NOG GROOTSER FEEST MET HET FESTIVAL PLUS PAKKET!

Wie het allesbehalve-standaard pakket nog niet genoeg vindt, kan kiezen voor het Festival Plus Pakket. Dat stellen we op maat samen, in overleg met jou. Een paar suggesties:

  • Breid het festival uit met diverse vormen van entertainment. Van Mindf.ck of Sisha Lounge tot levensgroot Pacman.
  • Geef het festival letterlijk en figuurlijk je eigen kleur en glans, met festivalbandjes, -matjes en -lampjes in eigen huisstijl.
  • Foodtrucks, om het festivalgevoel nog verder te versterken!
  • Heb je een wens of gek idee? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag!

Samen met ons jouw bedrijfsfeest op maat maken? Neem contact met ons op!

CONTACT

Event Advisor | Desny
ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN SAMEN MET DESNY!

Desny is Event Advisor bij Event Creators. Hij denkt graag met je mee over het opzetten van jouw bedrijfsfeest. Desny bruist van de ideeën en zet zich altijd vol enthousiasme in voor een onvergetelijk en succesvol evenement! Weten hoe Desny dat doet? Neem contact met hem op!

Desny Steijnis - Event Advisor | 085-1053313


DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld