IN THE SPOTLIGHT: TARA

PROJECTVOORBEREIDER BIJ EVENT CREATORS

Het team van Event Creators bestaat uit verschillende experts en specialisten. Allemaal hebben zij dezelfde drive om met hun vaardigheden de mooiste resultaten te behalen. Ze zijn allemaal vanuit hun eigen expertise betrokken bij de verschillende fases van de eventtrajecten. Als een geoliede machine zetten zij samen onvergetelijke en succesvolle evenementen op met als doel het behalen van zakelijk succes voor onze klanten.

TARA IN HET KORT:

Altijd enthousiast, vrolijk en behulpzaam.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Twee jaar geleden kwam ik als stagiaire binnen bij Event Creators. In de twee jaar daarna heb ik al een hele reis afgelegd binnen Event Creators. Van administratief medewerker tot binnendienst en nu zit ik helemaal op mijn plek als projectmedewerker. Als projectmedewerker word ik ingezet voor diverse projecten. Een groot project waar ik aan mee heb mogen werken is het implementeren van een nieuw CRM systeem. Samen met een projectteam zijn we zeven maanden bezig geweest om het nieuwe systeem te implementeren. Hierin was ik de projectleider waarbij ik ervoor zorgde dat iedereen zijn rol binnen het team goed kon vervullen. Ik ben met alle teams binnen Event Creators in gesprek geweest om de processen door te nemen en om deze vervolgens te optimaliseren. Heel erg leerzaam! Door dit project weet ik dat projectmanagement echt mijn ding is. Momenteel ben ik nog steeds bezig om systemen te optimaliseren. Een ander leuk project waar ik nu volop mee bezig ben is om te kijken hoe we Event Creators data-driven kunnen maken. Ik doe dit samen met een team vol data specialisten die ons hierbij kunnen helpen. Met alle teams zijn we aan het kijken waar we over twee jaar willen staan en hoe data daar aan kan bijdragen.


WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

In de twee jaar dat ik bij Event Creators werk heb ik al wat mooie events van dichtbij mee mogen maken. Maar je hebt er altijd één die je bijblijft. Voor mij was dat een zevendaags evenement van De Monnik Dranken. Ik was net als stagiaire begonnen en ik mocht voor het eerst meehelpen. Ik had van te voren geen idee wat ik er van kon verwachten, maar de indruk die dat achter heeft gelaten was heel groot. Het was mijn eerste keer dat ik op een evenement heb geholpen en dat gelijk één van de grootste events. Hierna heb ik nog meer mooie evenement mee mogen maken en wat het zo leuk maakt is dat alle evenement weer heel anders zijn. De blije gezichten en de gezelligheid dat maakt het zo mooi!

Tara

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Het ene moment zit ik in een brainstormsessie met het sales zakelijk voor de optimalisatie van ons rapportage systeem en het andere moment ben ik bezig met om met mijn collega Sven een presentatie voor te bereiden voor het management team om te laten zien hoe we data in kunnen zetten op evenementen. Het werk wat ik doe is heel veelzijdig en elke dag is zo onvoorspelbaar en dat brengt heel veel diversiteit met zich mee. De gezellige collega’s maken het werk nog 10 keer leuker dan dat het al is. Iedereen werkt hard, maar er is ook altijd tijd voor gezelligheid. Daarnaast wordt er ook veel voor het personeel gedaan. Zo hebben we eens in de zoveel tijd een verjaardagsontbijt en hebben we elke woensdagmiddag een bootcamp, heel fijn om een drukke werkdag mee af te sluiten.

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Als ik niet aan het werk ben dan kun je mij bijna altijd wel in de stad vinden. Ik hou heel erg van mode en op zaterdag ga ik het liefst lekker shoppen. Daarnaast hou ik van gezelligheid. Dus als ik niet aan het werk ben dan kun jij mijn vinden bij mijn beste vriendin. In de zomer ga ik het liefst elk weekend naar een festival. Ook houd ik ook erg van lekker eten en ga daarom ook graag uit eten, om dit te compenseren ga ik af en toe een rondje hardlopen.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER TARA:

Ik heb altijd een zak snoep in mijn tas!

SPEED-DATE MET TARA:

Stad of platteland? Stad
Zaterdag of zondag? Zaterdag, en dan vooral de avond
Theater of bioscoop? Bioscoop
Bier of wijn? Fristi
Pizza of Sushi? PIZZA

Tara

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld