IN THE SPOTLIGHT: MAARTEN

Event Adviseur bij Event Creators

Het team van Event Creators bestaat uit verschillende experts en specialisten. Allemaal hebben zij dezelfde drive om met hun vaardigheden de mooiste resultaten te behalen. Ze zijn allemaal vanuit hun eigen expertise betrokken bij de verschillende fases van de eventtrajecten. Als een geoliede machine zetten zij samen onvergetelijke en succesvolle evenementen op met als doel het behalen van zakelijk succes voor onze klanten.

MEET MAARTEN: EVENT ADVISEUR

Regelmatig laten wij onze eigen experts aan het woord. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinair entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. We stellen je ditmaal graag voor aan Maarten, Event Adviseur (ook wel accountmanager) bij Event Creators. Hij vertelt over zijn functie, zijn ervaringen en over zichzelf! Meer weten? Lees dan gauw verder en maak kennis met Maarten!

MAARTEN IN ÉÉN ZIN

Enthousiaste creatieveling met een grote passie voor AV en concept ontwikkeling.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Sinds december 2022 ben ik werkzaam bij Event Creators als Event Adviseur/ Accountmanager. In mijn opdrachten probeer ik naast het waarborgen van onze hoge kwaliteit, ook verder te denken in het behalen van het doel van het evenement. Om onze evenementen er echt uit te laten springen vind ik het belangrijk om creatief na te denken over het ontwerp van ieder evenement.

WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

Het evenement van Safan Darley heeft op mij de grootste indruk gemaakt door de grote aandacht voor kwaliteit. Dit was terug te zien in het programma, het behalen van de doelstellingen en de hoge mate van kwaliteit in de aankleding, F&B en AV.

CASE SAFAN DARLEY


WAT MAAKT JOUW WERK ZO LEUK? 

Het mooiste van mijn werk vind ik om te zien dat alle creatieve ideeën en concepten werkelijkheid worden. Uiteraard ben ik hierin zeer blij met onze collega’s die het idee prachtig kunnen omzetten in het daadwerkelijke event.

WAT DOE JE IN JE VRIJE TIJD?

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij vrienden door het hele land, luister ik muziek of ga ik naar een gaaf feest. 

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER MAARTEN

Ik was de laatste bewoner van een nu onbewoond eiland.

'THIS OR THAT' 

Stad of platteland? Stad
Zaterdag of zondag? Zaterdag
Theater of bioscoop? Bioscoop
Bier of wijn? Bier
Pizza of sushi? Sushi

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.