IN THE SPOTLIGHT: DAAN

Uitvoerend Eventmanager bij Event Creators

Het team van Event Creators bestaat uit verschillende experts en specialisten. Allemaal hebben zij dezelfde drive om met hun vaardigheden de mooiste resultaten te behalen. Ze zijn allemaal vanuit hun eigen expertise betrokken bij de verschillende fases van de eventtrajecten. Als een geoliede machine zetten zij samen onvergetelijke en succesvolle evenementen op met als doel het behalen van zakelijk succes voor onze klanten.

MEET DAAN: UITVOEREND EVENTMANAGER BIJ EVENT CREATORS

Regelmatig laten wij onze eigen experts aan het woord. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinair entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. We stellen je ditmaal graag voor aan Daan, Uitvoerend Eventmanager bij Event Creators. Hij vertelt over zijn functie, zijn ervaringen en over zichzelf! Meer weten? Lees dan gauw verder en maak kennis met Daan!

DAAN IN ÉÉN ZIN

Evenementen liefhebber die gedreven wordt door passie en plezier!

WAT IS JOUW FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Uitvoerend Eventmanager: Door middel van mijn werkzaamheden draag ik zorg voor de uitwerking van het programma dat vanuit de verkoper verkocht is. Ik stel de personeelsplanning op, bespreek het programma met de klant en de leveranciers en zorg er zo voor dat alles al voordat het evenement begint goed geregeld is. Ik breng de wensen van de klant samen met leveranciers en het personeel en zorg ervoor dat alles op de dag van het evenement goed verloopt. Ook tijdens het evenement ben ik het aanspreekpunt bij vragen van zowel klant als personeel.  

WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JOU GEMAAKT?

Quadrum zonder twijfel. Het event voor Quadrum mocht ik in zijn geheel organiseren waarbij we voor een waanzinnig event hebben gezorgd met een prachtig programma. De gasten zijn deze dag verrast met een Q&A met drie topondernemers, begeleid door Sophie van den Enk. Daarnaast hebben ze een interview mogen bijwonen van een internationaal bekende special guest, was er een 7 gangen pick & go diner en sloten we af met de geweldige band Hot Town. Naast dit event heb ik nog diverse geweldige andere evenementen mogen organiseren.

WAT MAAKT JOUW WERK ZO LEUK?

Een dag in de evenementenbranche is nooit hetzelfde. Mijn passie en plezier ligt bij de events en ik vind het hierom ook geweldig om dit voor mijn werk te kunnen doen. Doordat je jaarlijks aan diverse evenementen werkt leer je veel nieuwe mensen kennen, kom je op unieke locaties door het gehele land en zie je de blije gezichten van de klanten en gasten tijdens het event; daar word ik vrolijk van! Met mijn werk mag ik mensen blij maken en dat vind ik één van de mooiste dingen die er is!

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

In mijn vrije tijd houd ik ervan om de gezelligheid op te zoeken. Zo kan ik heerlijk genieten van een festival, een unieke club, drink ik graag een drankje op het terras en ben ik omringd door mensen die ik liefheb. Naast de gezelligheid maak ik graag mijn hoofd leeg door te gaan sporten in de sportschool.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER DAAN:

Zodra ik op een stoel of bank zit krijg ik de tik om met mijn been te trillen.

'THIS OR THAT'

Stad of platteland? Stad
Zaterdag of zondag? Zaterdag
Theater of bioscoop? Bioscoop
Bier of wijn? Ik geniet van een goed wijntje tijdens het dineren, maar als ik uitga kies ik liever voor een biertje.
Pizza of sushi? Pizza!

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld