BUSINESS FESTIVAL TWENTE

Blog

Geplaatst op woensdag 15 augustus door Event Creators

Ondernemers inspireren op thema’s die voor hun belangrijk zijn. Dat is waar het om draait tijdens de tweede editie van het Business Festival in onze regio. Wie wil werken aan zijn bedrijf, wil stilstaan bij de vraag hoe je kunt groeien en zich eens buiten de eigen gebaande paden wil begeven, is op 18 oktober aan het juiste adres op het terrein van Vliegveld Twenthe!

KENNIS DELEN & CULINAIRE HOOGSTANDJES

Tijdens het Business Festival worden er maar liefst 40 workshops gegeven door succesvolle regionale ondernemers. Ze hebben het over Geld & Financieren, Marketing & Sales, Groei & Strategie, Technologie, Team & HRM en Innovatie & Duurzaamheid. Kortom, alle aspecten die van belang zijn voor een gezonde onderneming, worden hier belicht. Daarnaast ontmoet u ruim 1.500 collega ondernemers, en kunt u genieten van de culinaire hoogstandjes van 5 top restaurants van Twentse bodem.

'ONZE REGIO'

,,Neem het onderwerp ‘team’”, begint Bert Bodde als initiatiefnemer en verkoopdirecteur van De Persgroep. ,,Binnen dit thema hebben we partners bij elkaar gezocht die ondernemers helpen met de vraag hoe je personeel aan u kunt binden in de markt van vandaag. Hoe kunt u uw onderneming op zo’n manier presenteren dat u uzelf onderscheidt ten opzichte van anderen? En wat maakt u als werkgever eigenlijk zo bijzonder? U moet uzelf goed kunnen presenteren wanneer het gaat om het aantrekken van mensen. In Twente heerst een discrepantie tussen de profielen van de werkzoekenden en de bestaande vacatures. Aandacht voor dit thema is voor “onze” regio dus extra relevant.”

Een gesprek met Bodde leert dat er veel vraagstukken zijn die de bezoekers van het Business Festival ongetwijfeld tot nieuwe inzichten doen komen. Heeft u het over financieren van groei, het aantrekken van talent, digitaliseren van uw onderneming? Dan bent u op het Business Festival op de juiste plek.

,,Stel uzelf ook eens de vraag of een wagenpark nog wel van deze tijd is. Moet u uw mensen niet gewoon een budget geven zodat ze zelf een auto kunnen uitzoeken en u daar geen zorg meer voor draagt? En heeft u wel eens stilgestaan bij de manier waarop u met duurzaamheid omgaat? Op 18 oktober ontdekt u welke technologische innovaties u kunt toepassen en hoe deze aan nieuwe verdienmodellen kunnen bijdragen.”

INSPIRERENDE SPREKERS

Bodde zegt de bezoekers extra te zullen verrassen met een aantal inspirerende keynotespeakers, zoals hij deze zelf noemt. Zo komt Helga van Leur vertellen over (on)voorspelbaarheid, duurzaamheid en gedrag. Hoe verleid u de consument tot duurzaam gedrag? Na 20 jaar op TV en meerdere avonturen weet Helga als geen ander hoe u om kunt gaan met onzekerheden, wat onze planeet te bieden heeft en hoe we er samen aan kunnen werken om ook toekomstige generaties te voorzien in hun behoeftes met wat de aarde te bieden heeft. Niets is tot in de details voorspelbaar, terwijl de mens wil weten wat de toekomst brengt. Met alle snelle verandering die wereldwijd plaatsvinden is er behoefte aan controle bij mens en bedrijf. Door bewust te worden van hun omgeving en gedrag, kan de eigen toekomst worden beïnvloed. Duurzaamheid is daarbij het sleutelwoord met een balans tussen ‘People, Planet, Profit… én Passie.’

INSCHRIJVEN VOOR BUSINESS FESTIVAL TWENTE 2018

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR BUSINESSFESTIVALS?

Vraag het Luit!

Voor ons is niks te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Luit is als Event Advisor altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327

LAAT LUIT JE ADVISEREN LEER LUIT KENNEN

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld